Sizde hangi ssdler var bilmiyorum ama Samsung 850evo ile 970 evo plus kullanan biri olarak bende öyle sanıyordum ama yaptığım bir kaç oyun testinde fark vardı. Bir ara testini yapmıştım Horizon zero down 'da süreler şu şekildeydi, hdd 87sn, 850 evo 44 sn, 970 evo plus 34 saniyede oyunu açmıştı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollonx -- 21 Ocak 2021; 1:6:23 > |
Sizde başka bir problem olabilir. 44 saniye ssd için normal değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu tür testleri çok ciddiye alma çoğu fake. Benim horizonda yaptığım test masaüstünden oyun kısayoluna tıklamayla başladı o yüzden o rakamlar. Aynı oyun var ise test edebilirsin. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeozbay -- 21 Ocak 2021; 15:0:15 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok iyi fiyat gerçekten . |
|
|
Hocam teşekkürler fiyat çok iyi ben de aldım 1 tane. Crucial P5 500 gb olanı 660 TL şu an. P5 kadar hızlı olmasa da bu fiyata 1tb 2,5" ssd bile bulmak zor. |
Zammı yapıştırmışlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fark nedir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Beyler aşağıdaki konfigürasyonda bir türlü nvme ssd tanıtamadım. Ayrıntılı hotfix kurulumu var mı bildiğiniz win7 64bit için? win7 Ultimate 64bit Asus P8Z77V LX / PCIe 3.0 x16 WD Blue SN550 NVMe SSD Akasa AK PCCM2P 01 M.2 SSD to PCIe Adapter |
hocam markayı daha ilk defa duyuyorum yinede biraz nette baktım doğru dürüst bilgi yok tek bulduğum 1985 de kurulmuş olduğu onu geçtim ürün hakkında tam bir bilgi bile bulunmuyor sadece okuma yazma hızları verilmiş kingstonda ise bunlar daha fazla zaten vede bilinmiş olan bir marka 3d nand özelliğide var vede 11 lira daha ucuza satılıyor seçim sizin illa codegen alacağım derseniz siz bilirsiniz ben kendim samsung 970 evo aldum şuan olsa kinston alırdım 350 liram cebimde kalırdı üstüne bir tanede 250 gb olanı alır sistemi 250 olana diğerinide yani d diskini de 500gb olanı yapardım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 22 Ocak 2021; 17:26:48 > |
kacırdık mı?hocam ne kadar dı ki? |
|
|
bfye ne zaman giriyoz abi |