Şimdi Ara

SSD donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. 2-3 gün önce teknobiyotikten ssd sipariş ettim, geldi ve windows 10'u kurdum. Fakat bununla beraber bir kaç sorunum da ortaya çıktı. AS SSD Benchmark programıyla ilk testi geçiyor fakat 4k testine geldiğinde görev yöneticisi %100 kulalnıyor olarak gözüküyor fakat hiçbir işlem yapmıyor. Yani dosya yazma hızı ve okuma hızını hiçbir şekilde kullanmıyor sadece %100 kullanılıyor olarak gözüküyor. Bu hem benchmarkın donmasını hem de bir süre sonar bilgisayarımın da donmasına sebep oluyor. Sıkıntı nedir?
     SSD donma sorunu







  • exploitedtaken kullanıcısına yanıt
    bu durum ssd takınca olduysa bence hiç uğraşmayıp geri yollayın, samsung 850 evo öneririm.. yani bi yerde hata yaptığınızı düşünelim, ne olabilir ki? driver güncelleme vs olmasa bile yada atıyorum sata2 portuna taksanız bile böyle bir sorun olmaması lazım.. fakat yinede birşeyleri gözden geçirin bağlantıları, sata kontrolcu sürücüsünü vs.. eskiden internetten alışverişlerde 1 hafta süre vardı sanırım şimdi 15 gün fakat riske atmaya gerek yok.

    Not: tabi as ssd de mutlaka takılmamalı gibi bir gayrete giremekte anlamsız diğer benchmark testlerinde hiç sorun yoksa programda sorun olma ihtimali de var..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 14 Ocak 2016; 16:56:19 >
  • intel chipset driverlarını kurunca düzeldi. bir sorun olursa garantisi var zaten.
  • Bazı virüslerde Depolamayı %100 yapıyor dikkat et korsan oyunlardan uzak dur.
    Tabi korsan uygulamalardanda uzak dur ve hep kendi sitesinden indir uygulamaları.
  • Bende de donma sorunu var. Normal seyirdeyken SSD kullanımı %100'e çıkıyor ve sistem kilitleniyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir, 850 evo kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan301 -- 15 Mart 2017; 21:32:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.