Şimdi Ara

Ssangyong Tivoli 1.6D 115PS OTOMATİK - TEST SÜRÜŞÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
4.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kısa da olsa bir test sürüşü yaptık ve bunu sizlerle paylaşmak istedim.

Performans olarak araç gayet yeterli klima da açık olmasına ragmen gaz tepkileri ve hissiyatı gayet tatminkar.

Yol tutuşu; bu konuya gelcek olursak cidden beni çok tatmin etti bu konuda.

Malzeme Kalitesi: Vasat diyebilirim dokundugum her şeyden direksiyon hariç kalitesizlik akıyordu.

Konfor; Lastik yanaklarının 45 olması ve büyük jant ebatından dolayı çok rahatsız edici .

Yakıt; Testte deginemedim ama test aracı 9lt gösteriyordu benım tahmınlerıme göre istanbulda 8lt altını zor görür bu araç bu tabi dizel bir araç iiçin çok.

Youtubede Desteklerinizi beklıyorum.

• Bu aracın benzinli baz versiyonu 54.600 tl fiyatla 2015 Temmuz ayında piyasaya çıktı.
    Sonra aniden 68.000 liraya fırladı.
    Şimdi de 75.000 liradan satılıyor.

Bu nasıl bir fiyat politikasıdır anlamak mümkün değil. Sıradan B sınıfı hatchback'ten farkı olmayan bir araç.

Satması için mucize lazım. Adamların satmaya niyetleri yok bence.
  • zamanında 5 para etmeyen kımsenın almadıgı ssangyonga bak sen tüm aracları 70 binden başlıyor

demekki araçlar konusunda baya yol kat etmiş.
  • Bu aracın benzinli baz versiyonu 54.600 tl fiyatla 2015 Temmuz ayında piyasaya çıktı.

Bu nasıl bir fiyat politikasıdır anlamak mümkün değil. Sıradan B sınıfı hatchback'ten farkı olmayan bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

zamanında 5 para etmeyen kımsenın almadıgı ssangyonga bak sen tüm aracları 70 binden başlıyor

demekki araçlar konusunda baya yol kat etmiş.

Test Aracının fiyatı 105bin tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Bu aracın benzinli baz versiyonu 54.600 tl fiyatla 2015 Temmuz ayında piyasaya çıktı.

Harfiyen katılıyorum ve bu yorumumu test sonrası doldurdugum kagıtta netçe belirttim
  • Vasat kelimesini doğru kullanmayı bir türlü öğrenemedik.
    Vasat; Orta/orta üstü, fena değil anlamındadır.

Ama ne yazıkki birçok şeyi kulaktan dolma öğrendiğimiz için, HAŞAT KÖTÜ anlamında kullanıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın konfor baya bi kötü gibi görünüyor videoda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: viva_la_muerte

Aracın konfor baya bi kötü gibi görünüyor videoda

Aynen öyle kesinlikle
  • Carsever kullanıcısına yanıt
    Sonuçta anlatılmak isteneni Tüm arkadaşlar anladı diye düşünüyorum.
  • Tahminimce disardaki kotayi doldurdular simdi bizde kaktiracak adam ariyorlar.

• Full dizel otomatigi bu leş piyasada bile en fazla 75 eder.Benzinli boş versiyonun ederi 50 bin

• Bu araca bu paraları veren aksiyon manyağıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba baya zıplatıyor yolcuyu belli oldu konforu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

Orijinalden alıntı: viva_la_muerte

Aracın konfor baya bi kötü gibi görünüyor videoda

Aynen öyle kesinlikle

Anlıyorum ben seni, satış temsilcisini de kırmak istemiyorsun, kibar söylemeye çalışıyorsun bazı şeyleri .... tivoli işte ...

• Dizel otomatik olsa muadillerinden 10 bin falan ucuz olsa iyi satar bence.Ben Renault Kadjar veya QQ alaca?yma bunu alyrdym ?ahsen öyle bir durum olsa.Ssangyong'un SUV konusunda deneyimini bilmeyen yok.
  • Resmen adamı dizel insignia al diye dürtüyorlar...
  • daxtor55 D kullanıcısına yanıt
    Bu aracın segmenti captur ve nissan juke ama bayideki arkadaş bunu ısrarla vurguladı. Dizel otomatigi var ve 104bin tl.

• Sabah sabah hafif bir tebessüm ile aklıma Dacia Duster'a 65.000 TL veren bir arkadaşım geldi.

Bu arada hocam yazınızı okumadan videoyu izleseydim bu arkadaş aracı kesin almıştır derdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKost0k -- 16 Nisan 2016; 6:40:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Sonuçta anlatılmak isteneni Tüm arkadaşlar anladı diye düşünüyorum.

Yanlış anlamda kullanıldıkça ve millet doğru anladıkça bu yanlış düzeltilemez.

Doğru anlamında kullanmaya özen gösterelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HainKost0k

Sabah sabah hafif bir tebessüm ile aklıma Dacia Duster'a 65.000 TL veren bir arkadaşım geldi.

Bu arada hocam yazınızı okumadan videoyu izleseydim bu arkadaş aracı kesin almıştır derdim

Bi Arkadaşta bahsetmiş bayiden yanıma verdikleri kişi okadar araca Gönülden baglıydıki araçtaki en ufak kusuru bile hakaret sayıyordu kendisine resmen ondan üstelemedim onun yanında iken
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.