Şimdi Ara

(Ss’li) Nadia mı yoksa Dünya Turu mu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
4
Favori
10.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam sen nadiaya uçak bileti parasını yolla hemen
    o bi uçağa atlar gelir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nadia'da Nadia yani. Beni mars seyahatinden bile vazgeçirebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 4 Şubat 2019; 9:24:48 >
  • fake and gay

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pakaji

    1.dünya savaşında arka planda israil vardır. israil orda kazandı.

    israilin dünya liderliğine gittiğini gören hitler,bunu durdurmaya karar verdi ama o da başarısız oldu.

    artık israilin dünya liderliği perçinlendi.
    israiloğulları lider geriye kalanlar köledir.
    ruslar almanlar fransızlar bu oyundaki çok arkadaki piyonlardır. öndeki piyon sağlam taraflar ve israilin en büyük prtakları ingiltere ve amerikadır. israilin sağ kolu bunlardır ve dünyadaki en sağlam ülke bunlar. yalandan rusları sahneye çıkardılar ama rusya da aynı göreve hizmet ediyor. almanlar çocuklarını ingilizce kreşe gönderiyor benim alman arkadaşım var ve napalım be abi geçim dünyası diyo eleman. onlar da loser yani. yabancıyla evleneceksen amerikalı ve ingiliz haricinde uğraşmaya değmez çünkü diğerlerinin dillerinin ve ekonomilerinin dünyada ciddi bir geçerliliği yok.
    Ingilteredeki sefalet almanyada yok yalniz.

    Almanyada maaslar genel olarak daha yuksek birim cinsinden.

    Liverpool, manchester, birmingham filan buralarda epey bi sefillik var.

    Belki ingiliz zengini alman zengininden daha zengindir ama ingiliz culsuzu alman culsuzundan epey bi culsuzdur. Yanlis anlamayin. Dunyada yegane yasamak istedigim yer britanyadir, o yuzden hakkinda fazlaca sey arastiriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Usbehci

    Gezmiş görmüş adamsın Theo, yeteri kadar gezip gezmediğini sen bilirsin ama yaşdaş birisi olarak belli bir yaştan sonra hayat arkadaşı bulmak zor olur. Hayata da bir kez geliyoruz... Zor seçim, ben evliliğe sıcak bakmayan birisiyim ama birisini de hayat arkadaşı olacabilecek gibi görüyorsam şans veririm.
    Valla açıkça söylemek gerekirse ikilimde kalmama tam olarak bu neden oldu, senin gibi evlilik düşüncesine çok uzağım, o yüzden hep kaçtım, karşıdaki bu kadar anlayışlı olunca bu düşünce biraz gevşedi ve gerçekten bir daha karşıma çıkar mı acaba tereddütü yaşatıyor şu an, ona şans versem de ya çok geç pişman olursam korkusu da var, o zaman da yarım bıraktığım işi tamamlayamam ve gözüm arkada kalır durumu söz konusu.

    Tam bir karambol

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-77BA090AF

    Şunun konularına hala inanan var mı ?
    Hangi konu yalan çıktı şimdiye kadar? Hiç hatırlıyor musun, varsa bir örneğini sunabilir misin mesela? Ya da bu konuda seni şüpheye düşüren herhangi bir işaret mi var?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Numarasını özelden gönder sen dünya turuna çık kanka.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alan Wake oyununda bir replik vardı "Kendi sesini duymaktan zevk alıyor." diye. Sen de sürekli kendini öven konular açıyorsun.

    Önceden de tribe girip kapattırdığın bir soy ağacı konun vardı soyumda kürt var ama ben ülkemi çok seviyorum falan diyordun. Kendini üstün görüp duruyorsun bu da psikolojik bir sorundur. Doktora görünmeni tavsiye ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: troley111

    1. Evlenmeyi kafanıza koysaydınız evlenirdiniz. Sorduğunuza göre daha evlenme vaktiniz gelmemiş ve serbest yaşamak istiyorsunuz. Evlilik bir sorumluluk bunu kabul etseydiniz evlenirdiniz. Zengin bir kız demişsiniz. Yabancılar çok rahatına düşkündür ve sıkıldığında sizi anında bırakırlar. Ona da sorumluluk ağır gelir ve anladığım kadarıyla sen de aynısın.

    2. Yabancıyla evlenen neredeyse bir sürü tanıdığım var ama yürütemeyen de o kadar tanıdığım var. Yabancıyla evlilik yürütmek yukarıda açıkladığım sebeplerden zor.
    Evlilik büyük bir kumar gibi, engel de olabilir gelişime, olmayabilir de. Az da olsa evlenip hem mutlu olan, hem birlikte istediklerini yaşayan tanıdıklarım var, böyle örnekleri görünce acaba büyük bir fırsat mı yoksa engel mi bilemiyor insan.

    Ben pek rahata düşkün değilim, hatta rahat sıkıcı gelir, tüm sorun bu aslında, yüzde yüz uyumlu değiliz ama yüzde doksan uyumlu biri daha çıkar mı bir daha bilemiyor insan. Bir kumar gibi adeta. Hedefi yarım bırakmak çok büyük pişmanlık da olabilir, iyi ki bırakmışım da dedirtebilir bu durum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fhrstw

    Ben olsam hayalimi gerçekleştirirdim. Harika biri bile olabilir Nadia bilmiyorum ama ya siz o kadar harika değilseniz sorun çıkar yahut siz mükemmelseniz o büyük ihtimal değildir yani sizin kararınız ama huyunu suyunu bilmediğiniz biri ile bu yolculuğa çıkmak bence çok büyük risk yine siz bilirsiniz ama mantığınızı dinleyin derim yaşım sizden 4 yaş küçük o yüzden edep sınırları içinde yazmaya çalıştım naçizane.
    Teşekkürler, evet büyük risk. Tura devam diyenlerin mantıklı açıklamaları daha ağır basıyor şimdilik, ama zaten Nadia böyle bir tura çıkamayacağını baştan söyledi, resmen kendisi seçeneğe zorladı diyebilirim, bu bir test de olabilir gibi dünya turuna bilir onu mu tercih edeceğimi düşüncesiyle de söylemiş olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bence hayalinin peşinden gitmelisin daha çok nadia lar çıkar karşına 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WaxKitten

    Nvidia sandım şimdi gidiyorum
    +15345354132
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamza5806

    Oooo welcome back kinggg

    Usta nadia 3 yil bekleyebilir ama dunya seyahati hemen yapilmali bence

    Ilerde 60 yasinda çocuklarından ve karindan vefa görmediğinde cok uzulursun ama dunyayi suanki gibi gezmeye mecalin kalmaz

    Ama belkide nadia hayatinin kadini ondan iyisi olamaz ve 3 yil bekleyemez sende bu gezide pek iyi seyler yasamazsin afganistanda bir taliban kolunu keser ve o sekilde yasamaya devam edersin basina bela olur yada bir timsah ayagini yer yuruyemezsin falan yani o da riskli is


    Ama suda var sen benim gibi gezmeye cok ac bir adam değilsin cok yer gezmisligin var cidden cok lazim mi bu dunya gezisi

    Ama suda var kadinlarin erkekleri cok uzebildigi bir gercek yan komsum hergun kavga ediyor bagris cagris sirf parasizlik yuzunden kadin agzina ediyor hergun bazi kadinlar boyledir 2 gun para verme 3.gun adam yerine koymaz seni

    Yani reyiz iyi düşün ikisi de cok cok cok buyuk macera

    Ben kendi adima bir aile kurmanin yapilmasinin hicbir getirisi olmayan bir macera oldugunu dusunuyorum yuzde 99 dunya gezisini secerdim ama sen benim kadar insan dusmani bir psikopat olmadığın gibi gezmeye doymus birisin senin icin yuzde 99 oranı veremem
    Dünya’da o kadar güzel şey var ki her gün kendime niye daha önce yapmadım diye pişmanlık duyuyorum açıkçası, güzel bir yer dünya, farklı farklı olaylar, insanlar, şehirler, kültürler gezmeye aç olan biri gezdikçe daha da acıkıyor. Görmemiş ve tatmamış birine de boş iş geliyor gibi.

    Aile kurmak da mutlu olunca güzel bir duygu olsa gerek, ama mutlu olmayınca çok büyük bir bela da olabilir.

    Son kararı vermek için henüz erken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bencede öncelik hayalin olmalı, ki hem kızın dediğin kadar sana uygun olduğunu düşünmüyorum, kız rahatına düşkün biri demişsin, sen ise rahata gelemezsin sıkılırsın, (evlenirseniz) aynı evde ne yapacaksınız tv mi izleyeceksiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WaxKitten

    Unutmuştum şimdi hatırladım. Dynamic Immersion kavramını yine geçen yıllarda sizden görüp Google'da aratmıştım ve yer imlerime eklemiştim. Şimdi tekrardan gözüme çarpınca şuna iyice bakayım dedim ve şaşırdım;



    Önceden, hep neden monoton bir şekilde öğretilmeye çalışılıyor ve çoğunlukla başarısızlıkla sonuçlanıyor diye düşünürdüm. Benden başka aynı fikirde birilerinin olduğunu görememek ya da bu kavramın bir adı olduğunu bilmemem bu düşüncemin gücünü söndürmüştü.

    Doğar doğmaz ana dilimizi kitaptan öğrenmiyoruz sonuçta. Her kelime beynimizde bir olayı, resmi çağrıştırıyor. Farkına varamasak bile, beynimiz arka arkaya resimleri hızlıca birleştirerek anlık olarak istediğimiz şeyi söylüyoruz/düşünüyoruz/yazıyoruz. Bence en büyük hatalardan biri kelimeleri iki dil arasında çevirerek öğrenmek. Buna gerek yok ki iki dili yeteri kadar bildikten sonra o kelime/durum için beynimizde arka arkaya gelen resiminlerin diğer dildeki karşılığını rahatlıkla söyleyebiliriz zaten. Görsel yoldan öğrenildiği vakit, bir kelimeyi o dil içerisindeki kelimelerle açıklayacak kıvama da rahat ulaşırız. Mesela çoğumuz Türkçe bir kelimenin tam sözlük anlamını bilmeyiz ama birine tarif edecek olsak yine o durumu zorlanmadan basitce anlatabilecek kelimelerle anlatabiliriz veya tam tersi hiç bilmediğimiz Türkçe bir kelimeyi sözlükten bakarak bile anlayabiliyoruz. Peki bu nasıl oluyor? Kelime sözlükte doğal olarak temel kelimelerle anlatılıyor ve bu şekilde beynimizde çağrışan resimlerle hemen anlıyoruz. Çünkü o basit, temel kelimeleri beynimiz görsel yoldan doğumumuzdan itibaren şimdiye kadar öğrenmişti. Her bir olay, durum, madde ve nesne için beynimizde görseller tanımlı. Hatta, Da Vinci methodu da buna az çok benziyor.
    Tüm bunlar aslında düşünülünce oldukça basit şeyler ama demek ki, düşünüpte uygulanılmıyor ki yeni dil öğrenmek bu denli zor geliyor. Bazı kavramları üstüne basa basa söylemeniz emin olun boşa gitmiyor, mutlaka birilerine ulaşıp farkındalık yaratıyor :) Theologist hocam kendi adıma teşekkür ederim Dynamic Immersion yönteminden haberdar ettiğiniz için. Şimdi tüm bu düşünceler bir anlama kavuştu, bunu bilmenizi isterim.

    Alıntıları Göster
    Çok sevindirdi bu mesaj, Çok iyi şekilde tespit etmişsiniz sorunu ve çözümü.

    Rica ederim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ben de diyorum ssd li nvidia nasıl oluyor :s
  • Allah kıza sabır versin. Uzaktan hoş gelir de senle nasıl hayat sürer büyük soru işareti.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Beni adam yerine koymuyorlar tipsizim ben

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: T-E-K-

    Beni adam yerine koymuyorlar tipsizim ben
    Ben de öyleyim, tip yok.

    Senin sorunun tip değil emin olabilirsin. Tip çok önemli değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Senin bilmemde hayalimi yarıda kesecek bi tipte kadın değil başka kadınlar tanırsın elbet anlaşabileceğin dünyayı gezerek. Ben olsa fünya turu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.