< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 19 Ağustos 2021; 11:53:3 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
(Ss’li) Bedava Sosyalleşmek - Mutluluk (Az Parayla Mutlu Hayat Teknikleri)

-
-
Hocam öncelikle selamın aleyküm birkaç sorum olacaktı;
Yaş aralığı? Gezilere ne tür hazırlıklar yapılıyor? Gidiş geliş? Iletişim? Alım yaparken neye göre alıyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aleyküm selam.quote:
Orijinalden alıntı: TheSilentGhost-T
Hocam öncelikle selamın aleyküm birkaç sorum olacaktı;
Yaş aralığı? Gezilere ne tür hazırlıklar yapılıyor? Gidiş geliş? Iletişim? Alım yaparken neye göre alıyorsunuz?
60 yaş da geliyor 16 yaş da geliyor.
Hazırlık pek yapılmıyor, genelde yürüyüş zaten.
Gidiş toplu taşıma ile, çok uzağa gidilmeyecekse.
Alım yaparken kriterimiz yok. Herkes özgür ve katılabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hemen gelip birileri yine Theo şov yapıyor,boş yapıyor diyecek.Adam şov için değil asosyal,karamsar gençlere örnek olsun diye paylaşıyor.Farkındalık yaratmış adam.Tebrik ediyorum.
Özellikle genç arkadaşlar bütün gün hayatım şöyle kötü,böyle berbat diye isyan edeceğinize icraate geçip hayatınıza renk katın.Rutinden kurtulun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reaper87 -- 19 Ağustos 2021; 2:16:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Seveni vardır ama bana göre boşunda boşu bir iş.
Neyse benim kafam dolu yaticam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bende 18 yaşında bir kardeşinizim ve bu tür konularda bilgi almayı seviyorum ama sürekli yapmaktan kaçınıyorum. İstanbul içerisinde gezileriniz olursa katılmak isterim.
İnsan sosyal bir varlıktır doğal olarak… aksi şekilde yaşayanların psikolojik ve sosyolojik sorunları olur.quote:
Orijinalden alıntı: crux07
Seveni vardır ama bana göre boşunda boşu bir iş.
Neyse benim kafam dolu yaticam.
Güzel etkinlik de ben insan sevmiyorum teşekkürler (:
Hocam antalyada var midir etkinlik ilerde olabilir mi ona gore katilayim
Sen yapabilirsin ki, organizatör olarak :)quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Hocam antalyada var midir etkinlik ilerde olabilir mi ona gore katilayim
Tamam sosyallesmek istiyoruz da boyle degil ya bu gercekten sıkıcı ve zaman kaybi. bizim hayalimizdeki sosyallik bu degil. kiz arkadaslarimiz olsun erkekte olsun onlarla bilmem ne kafelere gidek takilak. Ama samimi olak. Yani boyle evli barkli yeni tanistigin icin samimi olamadigin her daim aranizda mesafe olan insanlarla ne yapabilirsin kj
Samimi oluyorsun…quote:
Orijinalden alıntı: YaşasınKötülükTamam sosyallesmek istiyoruz da boyle degil ya bu gercekten sıkıcı ve zaman kaybi. bizim hayalimizdeki sosyallik bu degil. kiz arkadaslarimiz olsun erkekte olsun onlarla bilmem ne kafelere gidek takilak. Ama samimi olak. Yani boyle evli barkli yeni tanistigin icin samimi olamadigin her daim aranizda mesafe olan insanlarla ne yapabilirsin kj
Geziyorsun…
Evlere misafir oluyorsunuz karşılıklı…
Paylaşıp öğreniyorsun…
İçip geziyorsun, yeri geldiğinde uyumlu biriyle ilişki yaşıyorsun özel…
Daha ne olsun yani? :)
Hocam senin sosyal kisiligin oldugu icin bunlar sana zevkli geliyor. Benim beynimin sosyal lobu eridigi icin asiri sıkıcı gelio
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaşasınKötülük -- 19 Ağustos 2021; 10:25:2 >
hedef kaç teo
-
Hedef derken?quote:
Orijinalden alıntı: Epsilonhedef kaç teo
quote:
Orijinalden alıntı: Theologist
Hedef derken?
Alıntıları Gösterbu konuyu kaçlık yapacaksın yani
geçen konu iyi patlamıştı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Epsilonbu konuyu kaçlık yapacaksın yani
Alıntıları Gösterkonulari sizden daha cok patlatarak konsey kurallarini acikca cigniyor cezasi belli
-
Tepki çekecek üslup kullanmadığım için öyle bir hedefim yok zira diğer konudan bu konuya okuma ile sınırlı kalacak şekilde geçişler olacaktır. Mesaj yerine ulaştıktan sonra gerisi önemli değil :)quote:
Orijinalden alıntı: Epsilonbu konuyu kaçlık yapacaksın yani
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Theologist
Tepki çekecek üslup kullanmadığım için öyle bir hedefim yok zira diğer konudan bu konuya okuma ile sınırlı kalacak şekilde geçişler olacaktır. Mesaj yerine ulaştıktan sonra gerisi önemli değil :)
Alıntıları Gösterkabul et hocam konular patlayınca sende bi sevindirik oluyosun
bilirim o duyguyu zamanla mesajlar yeterli gelmemeye başlar hep daha çoğunu istersin 100 yorum gelse de kesmez
en güzel zamanların hocam keyfini çıkar derim
-
İlk zamanlar yıllar önce evet ancak ona şeyi burada sevindirik olmak için yaşamıyorum :) yaşantıları ve kazanımları paylaşmak, başkalarının da faydalandığını bilmek hissettiğin duyguların yüzlerce katı kadar daha haz veriyor emin ol…quote:
Orijinalden alıntı: Epsilonkabul et hocam konular patlayınca sende bi sevindirik oluyosun
bilirim o duyguyu zamanla mesajlar yeterli gelmemeye başlar hep daha çoğunu istersin 100 yorum gelse de kesmez
en güzel zamanların hocam keyfini çıkar derim
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 19 Ağustos 2021; 12:15:59 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Hemen gelip birileri yine Theo şov yapıyor,boş yapıyor diyecek.Adam şov için değil asosyal,karamsar gençlere örnek olsun diye paylaşıyor.Farkındalık yaratmış adam.Tebrik ediyorum.
Özellikle genç arkadaşlar bütün gün hayatım şöyle kötü,böyle berbat diye isyan edeceğinize icraate geçip hayatınıza renk katın.Rutinden kurtulun... |
Benzer içerikler
- garsonluk zor mu
- chuck e cheese olayı
- hawk gözlük kaliteli mı
- ersoy ulubey
- alkol sonrası kusmaya ne iyi gelir
- walmart dolandırıcılığı
- black friday ne zaman
- çay emojisi
- exxen de neler var
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X