< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 4 Temmuz 2021; 17:30:2 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
(Ss’li) 3 Ay 3.000 Km Tur

-
-
Kanka kütahyadan gecerken yanıma uğra sana bi yolluk yaparım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kütahya biraz iç tarafta kalıyor ama geçersem mutlaka uğrarım :) maksat muhabbet olsun.quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Bugün Lapseki’ye geçiyorum...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Yav dayı özeniyorum senin hayatına seneye inşallah sizin ekibe katılmak isterim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tekerine taş değmesin iyi gezmeler.
-
-
Kolay gelsin. Listene Nevşehir'i almayı unutma derim.İzmir'e geldiğinde müsait olursam ( düşük ihtimal) tanışmayı isterim. Senin bu bisiklet turun kesinlikle bana uygun birşey değil üzerine para verseler yapamam( yapmam demiyorum).Kolay gelsin tekrardan.
-
Hocam sadece bisiklet ile gezip bi yerelrdemi kalıyorsunuz yoksa komple kamp hayatımı duş olayını nasıl cozuyorsunuz
Hayırlı yolculuklar.
istanbulda kaç mevsim varsa artık (hemen hergün diyeyim) :D ortalama 7 km bisiklet biniyorum benimde böyle hedeflerim var,sanırım birazda üşengeçlik var ben işin kolayına kaçıp kitap okuma faaliyetinde bulunuyorum :D bu yüzden böyle yolculuklara pek giremeyeceğim sanırım :/
sizin bir konunuzda görmüştüm selfi çubuklu tripod'u hemen satın aldım arada fotoğraf çekiyorum çok iyi oldu onun içinde teşekkür etmek istemiştim.
-
Valla helal olsun
Hocam tek başınıza gezmek zor olmuyor mu?
-
Römorklu bisiklet ilk defa gördüm hocam çok iyi.
İyi gezmeler
-
Teşekkür ederim ☺️ bisikletçinin bisikletçiye en iyi dileği buquote:
Orijinalden alıntı: çerkes89tekerine taş değmesin iyi gezmeler.
Kaynak işine güvenemedim, fabrika sağolsun arkasında durdu, incelemek için kırılan parçayı da geri istediler.quote:
Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzalesbunu 3 gün beklemek yerine herhangi bir kaynakçıda argon kaynağı yaptırabilirdin,muhtemelen para da almazlardı.
Alıntıları Göster
Mamut müşteri memnuniyeti yüksek bir firma.
Müsait zamanda yazarım :) Beş yıldızlı otelde ücretsiz yerim ayrıldı Antalya’da, evine davet eden emekli bir pilot jest yaptı, hem evinde ağırladı hem de böyle bir jest yaptı...quote:
Orijinalden alıntı: Guest-ADAB0DAAA
Bu mesaj silindi.
Dinlenirken yanıma geldi, sohbet nelere getirdi ben de şaşırdım.
Teşekkür ederim, konuda tüm aşamaları yazmaya gayret edeceğim :)quote:
Orijinalden alıntı: muaz1984Kolay gelsin. Listene Nevşehir'i almayı unutma derim.İzmir'e geldiğinde müsait olursam ( düşük ihtimal) tanışmayı isterim. Senin bu bisiklet turun kesinlikle bana uygun birşey değil üzerine para verseler yapamam( yapmam demiyorum).Kolay gelsin tekrardan.
Tekerine tas degmesin hocam keyifli gezmeler
Senin turlarinin ne kadar keyifli olacagini biliyorum birde uzerine Turkiye turu yapiyorsun, hayatta olmeden yapilacaklar listesini geziyorsun gibi
Bende 1.derece meniskus basladi cok cok istememe ragmen binemiyorum bisiklet bana ben ona bakiyorum hergun yatagimin yaninda
Motosiklet aldim onunla geziyorum ama hic tadi olmuyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
1 yıl biriktirip öyle kılıyormuş. Sanane la milletin namazından troll herif. |
Sen hiç alkolü bisiklet kullanıp kaza yapan, kedi köpek insan ezen bisikletli gördün mü? Bisiklete boş adam binmez, boş adamları arabalarda görürsün ancak...
İnstagram hesabı orada, ne kadar boş olduğumu oradan görebilirsin istersen... yabancılar hayran yorumlar yapıyor, Türkler de hep senin gibi düşünüyor... çemkiriyor... |
Namazları nasıl kılıyorsun
|
|
tekerine taş değmesin iyi gezmeler. |
bunu 3 gün beklemek yerine herhangi bir kaynakçıda argon kaynağı yaptırabilirdin,muhtemelen para da almazlardı. |
Argon kaynağı yaptırıcan ve para almicak :) gerçekten Türkiyede çok zor :)
|
Kaynak işine güvenemedim, fabrika sağolsun arkasında durdu, incelemek için kırılan parçayı da geri istediler.
Mamut müşteri memnuniyeti yüksek bir firma. |
Kolay gelsin. Listene Nevşehir'i almayı unutma derim.İzmir'e geldiğinde müsait olursam ( düşük ihtimal) tanışmayı isterim. Senin bu bisiklet turun kesinlikle bana uygun birşey değil üzerine para verseler yapamam( yapmam demiyorum).Kolay gelsin tekrardan. |
Benzer içerikler
- 30 yaşından sonra yapılabilecek meslekler
- eski gözlük camını yeni çerçeveye
- hoşlandığın kıza çiçek notu
- lens neden bulanık gösterir
- uçakta bluetooth kulaklık
- 5g zararları
- nişasta bazlı şeker nedir
- misafir ol org
- exxen filmleri
- samsung projeksiyonlu telefon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X