Bildirim
SRC Belgesi Sınavı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu SRC belgesi işi benim de çok canımı sıkmaya başladı.
Mesela corsa van aracımız var, arkada koltuk cam vs. yok, sadece iki koltuklu şekilde ve yük-eşya taşıdığım da yok.
Veya caddy-connect gibi araçları da binek kullanan çok kişi var ülkemizde,hepimiz bu SRC belgesini almakla yükümlü müyüz?
Bilenler yardımcı olursa sevinirim. -
Değilsiniz... Eğer ticari amaçla kullanacaksanız, yük ve eşya taşıyacaksanız mecbursunuz almaya... -
Bu konuda üst komşumuz trafik polisinden az çok bilgi almaya çalıştık..Aralık sonuna kadar müsama gösterdiklerini söyledi ancak 2010 itibariyle bu kadar serbest davranmalarına izin verilmeyebilirmiş..Biz de aracımızı hususi amaçla kullanıyoruz ancak ara sıra dükkan için mal getirmemiz gerekiyor bu bile sorun yaratıyormuş..Bu yüzden ailecek Src belgesi almaya karar verdik ancak 2003'ten önce Bağkur veya Ssk'sı olmayanlara verilmediğini öğrendik..Sonuç olarak araçta yük taşıdığımız sürece direksiyona babam geçecek..Diğer durumlar için sorun yaşamazsınız dediler ama ne olur ne biter bir kaç ay içinde göreceğiz.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sye88
Bu konuda üst komşumuz trafik polisinden az çok bilgi almaya çalıştık..Aralık sonuna kadar müsama gösterdiklerini söyledi ancak 2010 itibariyle bu kadar serbest davranmalarına izin verilmeyebilirmiş..Biz de aracımızı hususi amaçla kullanıyoruz ancak ara sıra dükkan için mal getirmemiz gerekiyor bu bile sorun yaratıyormuş..Bu yüzden ailecek Src belgesi almaya karar verdik ancak 2003'ten önce Bağkur veya Ssk'sı olmayanlara verilmediğini öğrendik..Sonuç olarak araçta yük taşıdığımız sürece direksiyona babam geçecek..Diğer durumlar için sorun yaşamazsınız dediler ama ne olur ne biter bir kaç ay içinde göreceğiz..
Nasıl yani?
Benim ilk sigortam 2006'da yapıldı. Ben SRC belgesi alamaz mıyım?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Burhan
quote:
Orijinalden alıntı: Sye88
Bu konuda üst komşumuz trafik polisinden az çok bilgi almaya çalıştık..Aralık sonuna kadar müsama gösterdiklerini söyledi ancak 2010 itibariyle bu kadar serbest davranmalarına izin verilmeyebilirmiş..Biz de aracımızı hususi amaçla kullanıyoruz ancak ara sıra dükkan için mal getirmemiz gerekiyor bu bile sorun yaratıyormuş..Bu yüzden ailecek Src belgesi almaya karar verdik ancak 2003'ten önce Bağkur veya Ssk'sı olmayanlara verilmediğini öğrendik..Sonuç olarak araçta yük taşıdığımız sürece direksiyona babam geçecek..Diğer durumlar için sorun yaşamazsınız dediler ama ne olur ne biter bir kaç ay içinde göreceğiz..
Nasıl yani?
Benim ilk sigortam 2006'da yapıldı. Ben SRC belgesi alamaz mıyım?
alırsın. ama sınavla... 2003ten önce bağkur ve ssk olanlar sınavsız alabiliyor. bende öyle aldım. sınavsız...
-
Nerden nasıl alınıyor bu belge nereye başvuracaz.
2500 lira cezası varmış mutlaka halletmemiz lazım -
bagajdaki iki tane poşete de karışmazlar değil mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: alpertelek
Nerden nasıl alınıyor bu belge nereye başvuracaz.
2500 lira cezası varmış mutlaka halletmemiz lazım
http://www.srckurslari.com/?p=32
burada dilekçe örneği var. bankaya parasını yatırıyorsunuz. sonra yolluyorsunuz. gereken evraklar;
1-Banka dekontları
2-2 Resim
3-Nufus cüz.fotokopisi
4-Ehliyet fotokopisi -
SRC 2 ile SRC 4'ü sınavsız alma hakkım var, bu belgeyi nasıl alabilirim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X