Şimdi Ara

Square Enix'ten Denuvo'ya Teşekkür Mesajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
       Korsan oyuna karşı mücadelede en çok tercih edilen sistemlerden birisi olan Denuvo websitesindeki referanslar kısmını güncelledi ve Japon video oyun dağıtıcısı/geliştiricisi Square Enix'in mesajını ekledi.
     
       Square Enix,

    "Ekibinizin sunduğu inanılmaz hizmetten dolayı size teşekkür ederiz - Sizinle ortak olmak harika! İnsanları oyunları satın almaya zorunlu kıldığınız için teşekkürler."
     
       Square Enix şu ana kadar Just Cause 3, Rise of the Tomb Raider, Deus Ex: Mankind Divided, NieR: Automata, Dragon Quest Heroes II ve Hitman oyunlarında Denuvo'nun Anti-Tamper teknolojisini kullandı.
     
       Baktığımızda tüm bu oyunlar kırıldı ancak kırılmaları oldukça uzun sürdü. Oyunlarda satış anlamında en önemli zaman dilimi çıkış yaptığı ay. Square Enix'in memnuniyetinden anlayacağımız üzere de oyunlarının belli bir süre korunması firmalar için yeterli oluyor.




  • Oyunları satın alanlara da birkaç güzel laf etseydiniz keşke. Kırıldım

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunlari satin almaya zorunlu kildiginiz?Zorla krsana tesvik etmek böyle olsa gerek.bu saatten sonra zikuersoniks oyunlari alinmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne sayıklamış bu Square Enix ya? Siz Denuvo kullanırken de kullanmazken de yıllardır hiçbir oyununuzu oynamadım. İstersen denuvosuz çıkar oyunları boşuna masraf yapıp berbat oyunlarına ekliyorsun bunu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: i_lenker

    Ne sayıklamış bu Square Enix ya? Siz Denuvo kullanırken de kullanmazken de yıllardır hiçbir oyununuzu oynamadım. İstersen denuvosuz çıkar oyunları boşuna masraf yapıp berbat oyunlarına ekliyorsun bunu.

    Demek berbat ha? İyimiş.
  • Seviyorum Square Enix'i :)
  • Yalnız yukarıda yazılan tüm oyunlar kırıldı çoktan. :DD Ben hiç almaya teşvik olmadım Denuvo yüzünden. Zaten oyunlarımı orjinal alıyorum ama Denuvo ile gelen sorunlu oyunlar Hitman Deus Ex gibi, yüzünden performans kaybı yaşadık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Önce deus ex, sonra hitman serisinin içine ettin. Satışlardan memnun değilim diye yeni deus ex oyununu rafa kaldırdın. Oyunun ön siparişinde izlediğin saçma politikadan ve hikayenin yarısını sırf 2. oyun yapabilmek için kestiğin için az satmış olmasın oyun? Anca final fantasy çıkar sen. Gerçi şirketin japon ayağının diğerleriyle arasında kalite farkı bariz. Neyse ki hitmanin haklarını tutamadılar da o seri kurtuldu. Gayet iyi yapımcıların elinden çıkan güzelim oyunların paragözlükte sınır tanımayan dağıtıcıları yüzünden hak ettiği yere gelememeleri yetti artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 26 Haziran 2017; 13:16:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Tfn123

    Yalnız yukarıda yazılan tüm oyunlar kırıldı çoktan. :DD Ben hiç almaya teşvik olmadım Denuvo yüzünden. Zaten oyunlarımı orjinal alıyorum ama Denuvo ile gelen sorunlu oyunlar Hitman Deus Ex gibi, yüzünden performans kaybı yaşadık.


    Denuvo'nun amacı zaten çıkış peridiyodunda oyunların kırılmasını önlemek çıktıktan 3 ay sonra kırılmasında bir sorun görmüyorlar yani

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İnsanları oyunları satın almaya zorunlu kıldığınız için teşekkürler. Bu kısım her ne kadar itici olasa da adamlar haklı :S Diyecek bir şey yok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bende şahsen teşekkür ederim sayelerinde bazı oyunları Türkçe gelmeye başladı Fifa serisi gibi :D , şahsen destekliyorum denuvoyu çünkü pc piyasası hak ediyor bunu...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Heralde denuvonun hitmanden kaldirilmasi koymus biraz..
  • Saydıgın butun o oyunlarını korsan oynadım square enix ciğim pek fazla oyun almaya zorlandığım soylenemez
  • Denuvo şimdiye kadar PC'deki en iyi DRM sistemi.Umarım uzun yıllar var olur ve uzun süre kırılamayacak hale gelir.Performans ile Denuvo'nun uzaktan yakından alakası yok Denuvo koruması olduğu halde sorunsuz çalışan oyunlar var tamamen oyunla alakalı bu durum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sacmalamislar. Açıkça oyunculara "hepiniz korsancısınız, denuvo olmasa oyunlarımızı almazsınız" demek istemiş. Ben anlamıyorum. Para kimden kazanıyorsunuz? Bizden mi denuvo'dan mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunculara hakaret etmeden Denuvo ya teşekkür edilemezmiydi? Orjinal açıklaması yukarıda, haberde okuduğum ile aynı anlama geliyorsa Square Enix çok büyük pot kırmış. Oyununu satın alan biziz teşekkür edeceksen adres belli yani ama onuda beklemiyorum şahsen öyle bir derdim yok fakat ben zaten senin oyununu satın alıyorum öyle yada böyle ama sen bana sen aslında hırsızsın almayacaktın oyunumu ama bak ben denuvoyu bir koydum mecbur kaldında aldın yoksa sen hırsızsın demiş resmen. Bu konuda bir özür gelmezse bu firmaya karşı kişisel tepkimi gösterir böyle tavırda olan bir firmanın oyununu oynamam bundan böyle.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • oyunun hype si geçene kadar satış yapıyorlar doğrusu insan zaten o hype ile oyundan alacağı keyfin iki katını alıyor 3 5 ay sonra türlü sıkıntılarla 50 gb dosya indirip türlü sıkıntılarla açmaya çalışıp bol bug lı bir oyunu oynamak kimse istemiyor çoğu kişide bu yüzden orjinal alıyor , çok az kişi sevdiği oyunu desteklemek için alıyor , şöyle düşünün ps2 zamanında kutulu oyunlar alırdık orjinalden farksız takıyorduk direk oyuna akıyorduk , bugün aynısı olsa yani 5 tl ye gidip orjinal gibi kutulu cd alıcaksın pc ne takıcaksın ve direk oyuna başlıyacaksın bunu bir hayal edin , satışlar %90 azalır direk , o yüzden talihsiz bir açıklama olsada gerçek bu

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Tatlı Su Kurnazları T kullanıcısına yanıt
    Normal zamanda oyunları satın alanların üstüne alınacağı bir şey değil bu bence.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Tatlı Su Kurnazları

    Oyunculara hakaret etmeden Denuvo ya teşekkür edilemezmiydi? Orjinal açıklaması yukarıda, haberde okuduğum ile aynı anlama geliyorsa Square Enix çok büyük pot kırmış. Oyununu satın alan biziz teşekkür edeceksen adres belli yani ama onuda beklemiyorum şahsen öyle bir derdim yok fakat ben zaten senin oyununu satın alıyorum öyle yada böyle ama sen bana sen aslında hırsızsın almayacaktın oyunumu ama bak ben denuvoyu bir koydum mecbur kaldında aldın yoksa sen hırsızsın demiş resmen. Bu konuda bir özür gelmezse bu firmaya karşı kişisel tepkimi gösterir böyle tavırda olan bir firmanın oyununu oynamam bundan böyle.


    Oyuna para vermediğin için zoruna gitmiş anlaşılan, denuvo gibi emek hırsızlarını rahatsız eden sistemleri hep destekledim ve firmanın şu açıklamasından zerre olumsuzluk algılamıyorum. Alıştınız tabii oyun daha piyasaya çıkmadan malum yerlere düşmesinden. Tatlı veya tuzlu su farketmez korsancı emek hırsızlarının köklerinin kazındığı günleri görmek dileğiyle.
  • Valla denuvoyu harcadılar matmazel. Bir adım atmalılar korumayı arttırmak için diyeceğim de o adımı attıktan hemen sonra 2 tane scene grup daha çıktı ortaya ve korumanın arttırılmış halini çatır çutur kırmaya başladılar ve hala devam ediyor. Kimsenin zorla oyun aldığı da söylenemez Denuvo ile çıkıp zarar eden çok güzel oyunlar var ve puanlarına oyunların kendisine bakıldığında çok yazık olduğunu anlıyor insan. Berbat optimizasyonla oyun çıkarıp, episodik biçimde satıp içeriğinin çoğunu internet sahiplerine özel kılıyorsun.. Dünyada senin hizmetini internetin kenar köşelerinin sunduğu hizmetten daha düşük buluyorlarsa kendine de iğne batır o vasat hizmetini düzelt. İlk bölümleri 2 saatte oynayıp oyuna kendini verdikten sonra oyunda açık alana çıkıyorsun ve fps düşüşünden oyun oynanamaz hale geliyor iade edemiyorsun. Hem bozuk oyunu sana ittiriveriyolar hem de ittirişimize yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz diye açıklama yapıyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.