Şimdi Ara

spyware terminator nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu programı kullanan var mı iyimi kasıyo mu bilgisayarı. kis8 yanına aktif olarak kursam problem olur mu

• 2005 yılında Sahte Antispyware listesiden çıkarıldı ve o günden sonra bir daha da girmedi.Şu an çok nadir gerekesiz uyarılar vermesi dışında "tükürdüğümü yalıyorum" çünkü eskiden sahte olduğu için bir türlü güvenemiyordum.Ancak son yaptığım birkaç denemede çok iyi sonuçlar verdiğini gördüm ve gerek aktif gerekse pasif korumasının iyi olduğuna kanaat getirdim ki bazı güvenlik yazılımları şu an bu program ile ortak çalışma yürütmeyi planlıyor başka forumlarda gördüğüm kadarı ile.Özellikle HIPS kısmı çok hoşuma gitti.Registry de değişen en ufak şeyi bile soruyor.Ayrıca içinde ClamAV isminde çok güzel bir antivirüs programı da mevcut ver bu AV worm lere karşı gayet etkili.
    Dediğim gibi eskiden kullanmayın diyordum ama kurup denedikten sonra kullanılmasında bir sakınca göremedim kendi açımdan.Zaten artık birçok forumda da sıkça tavsiyee dilen bir yazılım oldu kendisi.

• 5 ay önce kurmuştum...ben baya anlarım antivirüs
    antispyware, v.s
    zipli dosyadaki virüs'ü bulamamıştı...ben antivirüsleri bir çok yolla denerim ,zipli dosyayı bulamıyorsa çöpe atıcaksın,ama 4 ay önceydi şimdi nasıl acaba?Şuasn comodo antivirüs 2.0 beta deniyorum..300.000 zararlı imzası var,biraz yetersiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.