Şimdi Ara

SPOTİFY ONBELLEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar onceikle merhaba benim sikintim su ben spotify premium kullaniyorum muzikleride en yuksek kalitede indiriyorum fakat spotify gun gectikce cevrimici dinledigim sarkilar yuzunden daha fazla yer kapliyor onbellekte tuttugu icin iphone kullanici oldugum icinde her seferinde sil yukle islemi yapmak zorunda kaliyorum bu seferde sarkilarimin yuklenmesi (yuksek kalite sectigim icin) baya uzun suruyo bunun baska bir yolu yokmu acaba yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüksek kalite dediğin kaç mb ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • android kullan krdş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone da önbellek silen bir uygulama vardı sanırım hatta donanımhaberde tanıtılmıştı tam emin değilim ama o kaydettiğin müzikleri de siler herhalde
  • iDenis kullanıcısına yanıt
    Adini verebilirmisiniz acaba

• Sen de en yüksek kalitede dinlemeyiver hocam.

• Kullandigim kulakligin hakkini vermek istiyorum muzik konusunda takintiliyim biraz adam akilli sarki olsa apple music e gececegim zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Deezer Hi-Fi Müzik
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üzerinden 1.5 yıl geçmiş.Bende de aynı sorun var hocam çözümünü bulabildin mi ? Şarkıları indirmesem bile (çevrimiçi dinlemede) telefonda yer kaplıyor.Her dinlediğim şarkıda 8-9 mb yer kaplıyor.Böyle böyle hiçbir müziği indirmesem bile program 1GB yer kaplıyor.

• İndirin hafızaya kopyalayın.Galiba dosya yöneticisi geldi ios'a.

• quote:

Orijinalden alıntı: DARKMORDECAI

Üzerinden 1.5 yıl geçmiş.Bende de aynı sorun var hocam çözümünü bulabildin mi ? Şarkıları indirmesem bile (çevrimiçi dinlemede) telefonda yer kaplıyor.Her dinlediğim şarkıda 8-9 mb yer kaplıyor.Böyle böyle hiçbir müziği indirmesem bile program 1GB yer kaplıyor.
    Spotify indirmese bile çala bastığın zaman duraksamadan dinlemen için önbelleğe kaydediyor müzikleri. Bu yüzden önbellek baya yer kaplıyor. Önbelleği temizleyin

• Uygulama ayarlarından periyodik olarak program datasını ve cache'ini silin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.