Bildirim
Spotify İninal Kart Odeme Sorunu
New Balance Lifestyle MS109 Erkek Spor Ayakkabı, Gri, 44 EU : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BRNDK1D6
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
up -
hocam ben 1 ay önce bu sorunla karşılaştım bir türlü çözemedim. Eğer kartta bir sorun yoksa(bundan ötürü mutlaka farklı kart dene) spotify ya kart bilgilerini karalisteye almıştır ya hesabını. Ben hesabımdan 6-7 farklı kartla ödeme yapmaya çalıştım hepsinde bu hatayı verdi. Sonra hesapta bir sorun olduğunu anladım, yeni hesap açıp başka kartla üyeliği aldım. Zorla ödedim parayı adamlara yani -
quote:
Orijinalden alıntı: jackoğlan
hocam ben 1 ay önce bu sorunla karşılaştım bir türlü çözemedim. Eğer kartta bir sorun yoksa(bundan ötürü mutlaka farklı kart dene) spotify ya kart bilgilerini karalisteye almıştır ya hesabını. Ben hesabımdan 6-7 farklı kartla ödeme yapmaya çalıştım hepsinde bu hatayı verdi. Sonra hesapta bir sorun olduğunu anladım, yeni hesap açıp başka kartla üyeliği aldım. Zorla ödedim parayı adamlara yani
Hocam yine aptal hatayı veriyor kafayı yiyeceğim ne sorun çıkarıyor olabilir ki ?
-
Eski İninal kartımda olmuyordu ama yeni ininal kart almıştım geçenlerde. Onunla yaptığımda kabul etti. -
gidin alin bi kredi karti. harcamasinzda dursun. lazim olnca ugrasmazsniz ininal kart fln -
quote:
Orijinalden alıntı: -Ercüment ÇÖZER-
quote:
Orijinalden alıntı: jackoğlan
hocam ben 1 ay önce bu sorunla karşılaştım bir türlü çözemedim. Eğer kartta bir sorun yoksa(bundan ötürü mutlaka farklı kart dene) spotify ya kart bilgilerini karalisteye almıştır ya hesabını. Ben hesabımdan 6-7 farklı kartla ödeme yapmaya çalıştım hepsinde bu hatayı verdi. Sonra hesapta bir sorun olduğunu anladım, yeni hesap açıp başka kartla üyeliği aldım. Zorla ödedim parayı adamlara yani
Hocam yine aptal hatayı veriyor kafayı yiyeceğim ne sorun çıkarıyor olabilir ki ?
Ben çözümü tamamen farklı bilgiler girerek halletmiştim. Farklı hesap, farklı kart ile. Eğer yeni açtığınız hesaptan önceden girdiğiniz kartlardan birini denerseniz o hesap da gümbürtüye gidiyor. Normalde bildiğim kadarıyla kart bilgilerini kaydetmemeleri gerekiyor ama adamlar baya baya kart bilgilerini kaydediyor.
-
kartın banka kartı olduğu için kabul etmiyor olabilir. her ay ödeme alacak çünkü o nedenle kabul etmeyebilir. kartın kara listeye alınmış olabilir. eğer daha önce 1 ay beleş kullanıp iptal ettirdiysen bir daha aynı şeye müsade etmiyor olabilir.
kredi kartıyla veya başka bir banka kartıyla dene, olacaktır. hadi goçum görüm seni -
İninal kart çok dandik getir diye bir uygulamada da alışveriş yapamadım
Edit: spotify da kabul etti ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhaper v2.0 -- 9 Mayıs 2017; 12:27:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Zhaper v2.0
İninal kart çok dandik getir diye bir uygulamada da alışveriş yapamadım
Edit: spotify da kabul etti ama
spotify da şuan kabul etmiyor kart yeni acaba o yüzden mi ? 48 saatte 3d secure aktif olacak dedi ama zaten spotify da 3d secure yok bildiğim kadarıyla. sizce düzelir mi ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X