|
Spotify’dan ses kalitesini artıran yeni özellik: Exclusive Mode çıktı
-
-
Inanilmaz bir muzik arsivi var ne ararsan buluyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ha gayret biraz daha zorlasalar 96 kHz / 192 kHz desteği de gelecek işte o zaman benim gibi Apple Music kullanmaya mecbur kalan milyonları platforma geri çekebilirler.
-
Mobile flac desteği gelecek diye odyofil kulaklığımı bile almıştım aylar önce. Tabi ki her yeni özellik ortadoğu coğrafyasına en son geliyor hep.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Önce şu lanet uygulamınıza hi-fi özelliği getirin .
Guncel muzler bı işe yaramaz
Kayıplı sesle kayıpsız passthrough... Böylece müziği kayıp olmadan kayıplı dinleyebileceğiz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 19 Mart 2026; 13:17:59 >
-
deezerda yıllardır yüksek kalite var aynı kütüphane. podcast dinlemiyorsanız hiç gerek yok spotifya
-
creative ses kartı ve logitech 5.1 thx ile bana fark yaratır mı :P
-
hocam bende buds 3 pro var 96khz ses secenegi var bunu mobilde hangi uygulamada deneyimleyebilirim tidal demeyin denedim yapamadım
Spotify 10 yıl geriden geliyor ama iş paraya gelince son modeller
n'apmislar 256 Kbps mi yapmışlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ ... -
Apple Music
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Leave Me Alone I Know What I'm Doing
- AMD Ryzen 7 5800X3D | XFX RADEON 7900XT 20GB | MSI B450 TOMAHAWK MAX | Samsung 970 EVO Plus M2 SSD 1TB | Lian Li Lancool III | MSI MPG A850G PCIE5 850W ATX 3.0 80+ Gold | Xiaomi Mi 34' Gaming Monitör | Razer DeathAdder 3500 | Razer Ornata Chroma V2 | CREATIVE Sound BlasterX AE-5 Plus Ses Kartı | Sony WH-1000XM3 | Cooler Master MH751 | Xbox Series X Controller | Sony Dualshock 4 V2 -
Steam -

Tidal'da yıllardır varolan bir özellik bu . Maalesef Apple Music bi perfect desteği sunmuyor, Roon, Audirivana gibi oynatıcılar da Apple Music'i desteklemediği için 3'üncü parti uygulamalar üzerinden de Apple'ı bit perfect kullanmak mümkün değil muhtemelen, ancak donanım seviyesinde stream desteği sunan DAP veya AVR'ler ile belki mümkün olabilir. Haliyle Spotify'ın Bit perfect özelliği getirmesi önemli. Bit perfect olmadıkça kayıpsız ses sunmanın cazibesi azalıyor.
_____________________________ B.D. 31.07
Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum
-
flac muzik indirme yollari var ayrica bi hi-fi iem ve hifi usb dongle da cok pahalı birşey degil :). (gümrük sorunu olmasa dahada ucuzdu)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ sağlık olsun -
Sennheiser IE900 ile bu işin zirvesinde bu özelliği bekliyorum. Altın uçlu type-c vir dönüştürücü aldım ama ona da bir marka tavsiyesi varsa memnuniyetle dinlerim :)
Apple music dururken insanlar nicin Spotify kullaniyor anlamis degilim...
fiio ka11 moondrop daw altı kurtarmaz bence fiio jiezi belki 16 ohm kolay surulur derler ama aslında hassasiyet azaldıkça daha zor sürülür ve daha düşük output impadence ister. sen ne aldın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ sağlık olsun -
ne aldin hocam? bende HD600 var bi tane
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Steam ID: thetimelorddh | Social Club ID: AlperOZD | Atatürkçü. | English | PHP | Javascript | jQuery | C | Java | Android | İTÜ İnşaat Mühendisliği | SINCE 01.02.2012
I am The Doctor. I always will be. But times change, and so must I... we all change. When you think about it, we are all different people, all through our lives and that's okay, that's good! You've gotta keep moving, so long as you remember all the people that you used to be. I will not forget one line of this, not one day. I swear. I will always remember when the doctor was me. -
Sennheiser IE900 üstad. Yeni model geleceği söyleniyor uzun zamandır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Önce şu lanet uygulamınıza hi-fi özelliği getirin .
|
|
Mobile flac desteği gelecek diye odyofil kulaklığımı bile almıştım aylar önce. Tabi ki her yeni özellik ortadoğu coğrafyasına en son geliyor hep.
|
Benzer içerikler
- whatsapp açılmıyor
- instagram takip etmeyenleri görme
- iphone alarm çalmıyor
- twitter beğeni hilesi
- instagram süreli mesaj kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt