Şimdi Ara

Spotify, Apple Music'i üçe katladı: 300 milyon aboneyi geçti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Spotify, Apple Music'i üçe katladı: 300 milyon aboneyi geçti!
    Spotify, ilk kez 300 milyon ücretli aboneyi ve 777 milyon aylık aktif kullanıcıyı aşarak, bir önceki yıla göre %12'lik bir artış kaydetti. Bu kilometre taşı, son fiyat artışlarına ve uygulama güvenilirliği sorunlarına rağmen gerçekleşti ve Spotify'ın Apple Music, YouTube Müzik ve diğer yayın platformlarının ne kadar önünde olduğunu gösteriyor.

Ayrıca Bkz.Spotify, uygulama içine yapay zeka sohbet asistanı ekledi

300 milyon ücretli abone, 777 milyon aylık aktif kullanıcı

Spotify, bu yıl birçok ülkede abonelik fiyatlarını artırmasına rağmen, abone tabanında çeyrekte %9'luk bir artış gördü. Kullanıcılar, abonelik ücretlerinde fiyat artışının yanı sıra uygulamayla ilgili çeşitli sorunlar yaşadı. Tüm bunlara rağmen platform, hem premium üye sayısını hem de aylık aktif kullanıcı sayısını yükseltti. Şirket, çeyreklik gelirini de 4.8 milyar euro (5.5 milyar dolar) olarak açıkladı; bu da bir önceki yıla göre %14'lük artış anlamına geliyor.

Spotify şu anda müzik yayıncılığı alanında açık ara lider konumunda. İkinci sırada, 127.4 milyon ücretli abonesiyle Tencent Music Entertainment yer alıyor. Üçüncü sırada ise 125 milyon küresel abonesiyle YouTube Müzik bulunuyor. Dördüncü sırada ise yaklaşık 108 - 116 milyon abonesiyle Apple Music yer alıyor. Beşinci sırada ise 78 - 82 milyon abonesiyle Amazon Music geliyor. Deezer ve TIDAL gibi platformlar, 10 milyondan az ücretli aboneyle çok uzak rakipler konumunda.

Kaynak:https://www.androidheadlines.com/2026/08/spotify-passes-300-million-subscribers-triple-apple-music.html

• Apple'ın sistemini denedim.Listeleri akatarmak falanda sorun olmadı. Her şeyi aktardım. Cidden Hi-Fi çok güzel bir özellik. Fakat ara yüz günümüzün çok çok gerisinde. Programı kapatıp açtığında bile kaldığın yerden devam etmiyor. Spotify çok daha pratik. Apple Music'in kullanışlılığı bana göre çok yetersiz. Ha bunları düzeltirse Apple seve seve geçerim.

Hi-Fi gelmemesi hala eleştirilecek konu ama çoğu kullanıcı için öneri sistemi, çalma listeleri ve kullanım alışkanlığı daha ağır basıyor bence. Yıllardır listelerini oluşturmuş, arkadaşlarını takip etmiş insanlar kolay kolay başka platforma geçmiyor. Spotify’ın bu kadar büyümesinde biraz da bu alışkanlık etkili.

• Hİ-Fİ desteği gelmediği için artık tırt olmuş bir uygulama maalesef

• Apsny A kullanıcısına yanıt

Hi-Fi gelmemesi hala eleştirilecek konu ama çoğu kullanıcı için öneri sistemi, çalma listeleri ve kullanım alışkanlığı daha ağır basıyor bence. Yıllardır listelerini oluşturmuş, arkadaşlarını takip etmiş insanlar kolay kolay başka platforma geçmiyor. Spotify’ın bu kadar büyümesinde biraz da bu alışkanlık etkili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Apple'ın sistemini denedim.Listeleri akatarmak falanda sorun olmadı. Her şeyi aktardım. Cidden Hi-Fi çok güzel bir özellik. Fakat ara yüz günümüzün çok çok gerisinde. Programı kapatıp açtığında bile kaldığın yerden devam etmiyor. Spotify çok daha pratik. Apple Music'in kullanışlılığı bana göre çok yetersiz. Ha bunları düzeltirse Apple seve seve geçerim.

• Kesinlikle dediğiniz gibi Spotify bir sosyal medya mecrası oldu ve Spotify’ın çapraz platform desteği ağır basıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.