|
Bildirim

|
Hİ-Fİ desteği gelmediği için artık tırt olmuş bir uygulama maalesef
|
|
Apple'ın sistemini denedim.Listeleri akatarmak falanda sorun olmadı. Her şeyi aktardım. Cidden Hi-Fi çok güzel bir özellik. Fakat ara yüz günümüzün çok çok gerisinde. Programı kapatıp açtığında bile kaldığın yerden devam etmiyor. Spotify çok daha pratik. Apple Music'in kullanışlılığı bana göre çok yetersiz. Ha bunları düzeltirse Apple seve seve geçerim.
|
|
Hi-Fi gelmemesi hala eleştirilecek konu ama çoğu kullanıcı için öneri sistemi, çalma listeleri ve kullanım alışkanlığı daha ağır basıyor bence. Yıllardır listelerini oluşturmuş, arkadaşlarını takip etmiş insanlar kolay kolay başka platforma geçmiyor. Spotify’ın bu kadar büyümesinde biraz da bu alışkanlık etkili. |
|
|
Hi-Fi gelmemesi hala eleştirilecek konu ama çoğu kullanıcı için öneri sistemi, çalma listeleri ve kullanım alışkanlığı daha ağır basıyor bence. Yıllardır listelerini oluşturmuş, arkadaşlarını takip etmiş insanlar kolay kolay başka platforma geçmiyor. Spotify’ın bu kadar büyümesinde biraz da bu alışkanlık etkili. |
|
Kesinlikle dediğiniz gibi Spotify bir sosyal medya mecrası oldu ve Spotify’ın çapraz platform desteği ağır basıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|