Şimdi Ara

SPOTİFY ★★★ANA KONU★★★ (186. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.413
Cevap
320
Favori
252.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • denizkent D kullanıcısına yanıt

    ben bulamam ama illaki biri denk getirip üstünden geçer bu şerefsizin

  • spotify aile grubumuzda 2 kişilik yer açılmıştır. ilgilenen arkadaşlar pm atabilir. whatsapp grubumuz vardır.
    dolmuştur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikenlikaktüs -- 8 Nisan 2021; 16:41:29 >
  • 6 aylık aile grubumuzda 2 kişilik yer mevcut arkadaşlar whatsap grubumuz da var, pm den irtibata geçebilirsiniz

  • Dostlar aile grubu kurmayı düşünüyorum. İsteyen özel mesaj yoluyla iletişime geçebilir. Referans bulamam. Çok sık alışveriş yapmıyorum ama 2009 dan beridir Donanımhaber üyesiyim. Bence yeterli referans. İsteyen olursa özel iletişim bilgilerimide paylaşırım :)


    Daha öncesinden buradan başka bir gruba üyeydim. Grup sahibi arkadaş 2. seneden sonra üyeliği yenilememeye karar verdi. Bende yeni aile bulmaya geldim ama dolandırıcılıklar vs oluyormuş. O yüzden en sağlıklısının böyle olacağına karar verdim.


    Aile üyeliği şuanda aktif. Wp grubu açtım. Özel mesaj atarsanız gruba davet linkini gönderirim.


    GRUP DOLMUŞTUR.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCA90 -- 9 Nisan 2021; 23:10:35 >
  • Slm arkadaslar bircok dolandirilma sorunu yasayanlar olmus eski referansli guvenilir arkadaslar varsa bende uyelik olayina dahil olmak istiyorum odeme olayinda nasil yol izleniyor aciklarsaniz sevinirim

  • Son 1 haftadır bilgisayardan dinlerken seste bir azalma sorunu var. youtube üzerinden aynı kulaklıkla dinlediğim şarkıyı spotify üzerinden dinlediğimde daha az geliyor ses. Ayarları da kontrol ettim ama değişmedi. Var mı bununla ilgili bir çözüm ?

  • Üstteki postta dediğim gibi referans yok ama açtık aile üyeliğini. Gelmek isterseniz 4 kişilik yer daha var. Diğer soruya gelince genelde gruplarda havale ile ödeme yapılır. 6 aylık veya 12 aylık. Bir dahada ödeme yapmazsınız. Süre dolduğunda ise grup devam etmek isterse yeniden ödeme yapılır.

  • Bende fark ettim. Telefonda bile daha yüksek geliyor ses. Kalite ayarlarıda en yüksekte. Anlamış değilim

  • Evet evet ne alaka çözemedim gelen güncellemeyi yaptğıma pişman oldum resmen.

  • 14 yıllık üyeyim 5+yıl ve refaranslı kişilerin ailesine girmek istiyorum 2 kişilik yer arıyorum 3 4 yıldır kullandığımız aile yer değiştirdi uzun süreli düşünen varsa iletişime geçebilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar hocam isterseniz bende ortak olabilirim

  • Arkadaşlar merhaba buradaki dolandırıcılar yüzünden suçu günahı olmayan kişiler de zarar görmekte örnek verilirse ben 12 yılık kullanıcıyım çok aktif olmadığım için referansım yok çünkü alış veriş vs. şeyler pek fazla yapmadım, herkes önyargıyla bakıyor forumda, demem odur ki bir dolandırıcı yüzünden spotify aile grubu kurdum ticari amacı yok zaten bende aktif müzik seven bir kişi olduğum için hem ben hem diğer arkadaşlar faydalansın diye yardımcı olmak istedim, güvenen arkadaşlara teşekkür ederim yerim doldu zaten başka grup kurmayacağım bu işin ticaretinde değilim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dark_guest

    Arkadaşlar merhaba buradaki dolandırıcılar yüzünden suçu günahı olmayan kişiler de zarar görmekte örnek verilirse ben 12 yılık kullanıcıyım çok aktif olmadığım için referansım yok çünkü alış veriş vs. şeyler pek fazla yapmadım, herkes önyargıyla bakıyor forumda, demem odur ki bir dolandırıcı yüzünden spotify aile grubu kurdum ticari amacı yok zaten bende aktif müzik seven bir kişi olduğum için hem ben hem diğer arkadaşlar faydalansın diye yardımcı olmak istedim, güvenen arkadaşlara teşekkür ederim yerim doldu zaten başka grup kurmayacağım bu işin ticaretinde değilim.

    Bende bu yüzden kurdum. 12 Yıllık üyeyim bende. Senle aynı durumdayım. Referans vs hiç uğraşmadım. 12 yıllık üye olmama rağmen insanlar yinede şüphe duyuyor. Biraz önce doldurduk bizde grubu. Bundan sonra 5 tane referansım olmuştur herhalde  





  • arkadaşlar 1-2 haftadır wifi ile spotify bağlantı sorunum bulunmakta.Hücresel bağlantım varken sorun yok ancak wifi ile kullanamıyorum. Varmı çözümü olan ?

  • sqlear S kullanıcısına yanıt

    Merhaba ilginize teşekkürler. Hesabım eski olduğundan mıdır nedir çok ilgi gördü ama doldurdum 2 kişilik boşluğu 1 senelik. Umarım sizde bulabilirsiniz.

  • Merhaba arkadaşlar aile paketimde 4 kişilik boş yer var, ilgilenenler yazabilir

  • funky soul kullanıcısına yanıt

    Herkesin kişisel kanaati kardeşim bişey yapamayız ama insanlar da haklı, geliyor bi dallama 30 tlye tenezzül edip karaktersizlik yapıyor sonra suçsuz insanlar zan altında bırakılıyor, yönetimin yapabileceği ne olabilir ki bu konuda?

  • Cep telefonumdan son bir haftadır spotify a bağlanamıyorum.Alt kısımda sürekli "Bağlanıyor..." yazısı bulunmakta.İnternetimde herahngi bir problem yok . Hem WIFI de hemde hücresel bağlantımda aynı sorun mevcut. Acil yardımlütfen. 

  • funky soul kullanıcısına yanıt

    o sorun bende de mevcut hocam sanatcilar bolumunu goremiyorum kitapligimdaki bekletiyor bekletiyor intwrnet baglantisi yok diyor, zaten cevrimdisiyim neyine baglantin yok diyor anlamadim gitti


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omrtnckl -- 13 Nisan 2021; 9:14:25 >
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.