< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerimhaber -- 6 Aralık 2020; 0:13:10 > |
DÜZENLEME: YER KALMADI! Düşünenleri YILLIK AİLE grubuna dahil edebilirim. Yıllık ücret: 60 TL Forumda fazlasıyla referansım var, sıkıntı olmaz. Özelden mesajla iletişime geçebilirsiniz. Sonrasında üyelerden talep olursa whatsapp grubu kurarız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8agcio -- 4 Aralık 2020; 0:20:20 > |
erim ama yıllık yer arıyorum yardımcı olabılecek varmı ? "Yer buldum teşekkürler herkese " < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrknYavas -- 5 Aralık 2020; 15:18:48 > |
En az 5-10 yıllık Dh hesapların kuracağı yıllık üyeliklere katılabilirim. pm < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 5 Aralık 2020; 13:51:46 > |
6 aylık aile arıyorum, mümkünse bi kaç yıllık üyeler yazmasın. ufak bi göz ucuyla konuya bakayım dedim sorun yaşayan yaşayana. en olmadı edebiyle alır kullanırız hiç kimse yoksa. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutkop -- 6 Aralık 2020; 15:28:13 > |
Bugün Spotify sitesinden 3 aylık paketi 17.99 'a aldım. Bu bitince sağlam bir gruptan yıllık devam edebilirim. |
Yıllık ödeme 60 TL olan aile grubumda son 1 kişilik yer mevcuttur. PM atabilirsiniz. ***GRUBUMUZ DOLMUŞTUR*** < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelwiN -- 6 Aralık 2020; 20:15:36 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disgusting85 -- 11 Aralık 2020; 23:0:4 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hydros -- 11 Aralık 2020; 10:48:40 > |
-------- < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerMeister_ -- 9 Aralık 2020; 21:32:12 > |
Arkadaşım için 6 aylık veya 1 yıllık grup arıyorum.PM |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Spotify aile grubu kuruyorum. Yıllık ücret 60 TL İlgilenenler PM atabilirler. Referans için :) |
Grubumuza 3. kişi de eklendi arkadaşlar, 3 kişilik yerimiz mevcut |