Normal mi bu dışarıdaki bazı sabunlarda böyle oluyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Spordaki sabun yıkadıktan sonra değişik kokuyor

-
-
Attırmış olmasın ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalvarırım bana yardım edin
itim ben it.
yazmayı unuttun
-
Yalvarırım bana yardım edin.
15k maaş iş nasıl
yurtdışına gideceksin, suratına tükürdüklerinde, "senin suratıma tükürmen senin karaktersizliğini gösterdi benim için sıkıntı yok" deyip hiçbirşey olmamış gibi davranacaksın.
gel la buraya falsoluserttop ehuhuehhe dedikleri zaman, geldim evet diyceksin. auh au ahooohohohoo diyecekler, sende cep telefonundan dhforum konudışına girip,arkadaşlar iphone 15 pro ile yurtdışında çektiğim fotolar nasıl diyerek konu açacaksın o sırada.
anladın mı para nasıl kazanılır?
-
sağolun hocam.
peki 15k maaş nasıl sizce
15k maaşla Aç karnını doyurup ömür boyu Köle gibi çalışırsın
En az kaç lazım
ayda 30 gram 24 ayar altın alabilecek kadar kazanmalısın en az.
sürekli sormana gerek yok, bu hesaptan gidebilirsin bu 30yıl sonrada geçerli olacak.
şuan 1gram 24 ayar altın 1000 ile 1100 lira arasında. yani senin güzel hatrına 30bin lira diyelim.ha bu parayı tr de nerde yapıcan istanbulda yapsan orda kiralar yüksek ne anladım o işten. bu nedenle yurtdışına gidiş şart gözüküyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X