Şimdi Ara

Spora Başladıktan Sonra Zayıfladım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ne var bunda demeyin. 183 boy 60 kiloyum kilo almam gerekiyor. Kilo almadım ve kilom sabit kaldı diyebilirim. Daha düzenli spora başlayalı 1.5 hafta oldu. Sizce acele mi ediyorum, ilerleyen zamanlarda iştahım açılıp hızlı bir toparlanmaya mı girerim? Ortalama 1 saat her gün çalışıyorum şimdilik.



  • mutlaka spordan sonra birşeyler yiyip içmen lazım ula kazım ayrıca sabah erken kalkıp çok sıkı bir kahvaltı yapmalısın bol bol 40 tane gibi zeytim ye ve zeytinyağına ekmek ban sonra yumuşak peynir ye kolay olsun yemesi yumurta da ve protein vardır ama çok yersen iştahını kesebilir dikkat et kalori protein karbonhidrat doğal yollardan almadan kilo alamazsın normalde spora başlayan herkesin iştahı açılır daha fazla eyr ve kilo alır bu kilo alış genelde ilk 1 ayda en yüksek oranda olur alkol sigara 62/2 gece geç yatma oyun oynama işlerini bırakman lazım susta kazım zihninin kötü düşüncelerdnen arındır kilo alacağım hacimleneceğim de bol bol yemek ye kalori karışımları yap gece yatmadan spordan sonra iç iştahın yoksa iştahını artırma yollarını ara spor+yemek+dinlenme üçlü kombinasyonu sağlayamazsan tırtingen olursun koçum
  • Spor yapmadığın zaman gibi besleniyorsan tabiki kilo alamazsın hatta verirsin. Spor yapmayan bir insan bile kilo almak istiyorsa, günlük harcadığı kalorinin 2-3 katını almalı. Hele ki sor yapıyorsan mutlaka yeterli beslenmelisin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.