Şimdi Ara

Spor yay hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmzamdaki aracı kullanıyorum , Focus3 16' jant var üzerinde biraz basmayı istiyorum 35 mm düşünüyorum , ancak baktığımda bir çok ürün marka var açıkcası çok pahalı bir şey istemiyorum , apexi H&R Eibach gönül ister ki Eibach almak ama biraz pahalı diğer ürünlerden kullanan var mı özellikle konforda çok fark var mı?
    Teşekkürler

• Spor yay taktıktan sonra hiçbir araçtan konfor bekleme. Yollarda seke seke gidersin. Eibach gibi markalar iyidir ama onun fiyatının yarısına alabileceğin matkalar var. Onları da değerlendir. 35 mm bana biraz fazla gibi geldi. Daha önce 35 mm kısaltman bir arkadaş varsa daha detaylı anlatabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

Spor yay taktıktan sonra hiçbir araçtan konfor bekleme. Yollarda seke seke gidersin. Eibach gibi markalar iyidir ama onun fiyatının yarısına alabileceğin matkalar var. Onları da değerlendir. 35 mm bana biraz fazla gibi geldi. Daha önce 35 mm kısaltman bir arkadaş varsa daha detaylı anlatabilir.

Evet tam yarı fiyatına satılan markalar var bende bunların kullanıcı yorumlarını merak ediyorum
  • eibach prokit sıfırı 400-600 lira arası nesi, pahalı?
    ucuz iş istiyorsan sanayiye gidip yaptırabilirsin ya da mevcut yaylara soğuk pres yaptır.
  • Focus 2 aracımda Eibach 3.5 cm yay kullanıyorum. Konfor düşüyor. Ama yol tutuş muazzam. Bazı virajlara 4 bin devirle giriyorum (hızı abartmadan) en ufak kayma yok.

• Benim fikrim 16 jant bi araca yakışmaz boşuna konforunu bozarsın. ha 17-18 jant olur spor gosteren sade modifikasyonlar olur yay takarsın yoksa bagajı yüklü şahinler gibi durur bence kalın lastik düşük araba falan.Genc biri olarak görüşüm bu tercih sizin :)
  • Vakti zamanında araştırdığım kadarıyla konfordan en az ödün vereni Eibach iken arkadan Vogland ve HR geliyordu.
    Eibach prokit aldım. 1 küsür yıldır kullanıyorum. Lastiklerim 225/45/17 seke seke gitme gibi bir durum kesinlikle yok. Yayda karar kıldıysan Eibach önerilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum

Vakti zamanında araştırdığım kadarıyla konfordan en az ödün vereni Eibach iken arkadan Vogland ve HR geliyordu.
    Eibach prokit aldım. 1 küsür yıldır kullanıyorum. Lastiklerim 225/45/17 seke seke gitme gibi bir durum kesinlikle yok. Yayda karar kıldıysan Eibach önerilir.

Büyük ihtimal Eibach olucak ama diğer markalarda kafamı karıştırmıyor değil , arkadaşın dediği gibi kalın lastikte yay nasıl durur merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-Fe

quote:

Vakti zamanında araştırdığım kadarıyla konfordan en az ödün vereni Eibach iken arkadan Vogland ve HR geliyordu.

Büyük ihtimal Eibach olucak ama diğer markalarda kafamı karıştırmıyor değil , arkadaşın dediği gibi kalın lastikte yay nasıl durur merak ediyorum.

Kendi arabamda Eibach prokit 17 inç jant ve 215 taban kullanıyorum. Sekme falan yok.

• quote:

quote:

Photoshop ile bakılabilir. Aracın 3 cm civarı alçalmasından sebep sürtmelere karşı biraz daha dikkat etmekten başka sıkıntı yok.
  • Konforu en az etkileyen Eibach Pro-Kit modelidir.Tavsiye ederim.

•  Spor yay hakkında

Düşündüğüm 16' replica jant
     Spor yay hakkında

Photoshop yapabilicek arkadaş varsa gerçekten çok iyi olur.
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Konforu en az etkileyen Eibach Pro-Kit modelidir.Tavsiye ederim.

Aynen. Benimkinin konforu yaya rağmen iyi. Altını iki kez falan sürttüm o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: endum126

quote:

Aynen. Benimkinin konforu yaya rağmen iyi. Altını iki kez falan sürttüm o kadar.

Aradaki farklı göz ardı edip Eibach almak daha mantıklı sanırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: endum126

quote:

Aradaki farklı göz ardı edip Eibach almak daha mantıklı sanırım

Aynen öyle. Senin araba ecoboost hemde. Acayip zevkli olur yay ile.

• 3.5 cm eibach taksam acaba fazla mi olur

• Benim bildiğim ve a3 üne takanları tanıyorum / gördüm.söylediklerine göre tam olarak düşürmüyormuş arabayı.H&R en iyi düşüren diye söylüyor çoğu kişi.

Ayrıca konfordan en az ödün veren eibach'dır.

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Benim bildiğim ve a3 üne takanları tanıyorum / gördüm.söylediklerine göre tam olarak düşürmüyormuş arabayı.H&R en iyi düşüren diye söylüyor çoğu kişi.

Aşırı düşürmesini istemiyorum zaten sonuçta jantlarım 16" çamurlukla arayı biraz azaltsın yeterli konfor olarak herkes eibach diyor ikinci el buldum bir tane büyük ihtimal onu alıcam

• quote:

quote:

Benim bildiğim ve a3 üne takanları tanıyorum / gördüm.söylediklerine göre tam olarak düşürmüyormuş arabayı.H&R en iyi düşüren diye söylüyor çoğu kişi.

Aşırı düşürmesini istemiyorum zaten sonuçta jantlarım 16" çamurlukla arayı biraz azaltsın yeterli konfor olarak herkes eibach diyor ikinci el buldum bir tane büyük ihtimal onu alıcam

Bende ondan bahsediyorum işte.Eibach tam düşürmüyor diğerlerine göre.aradığınız özellikler eibach'da

• quote:

quote:

quote:

Bende ondan bahsediyorum işte.Eibach tam düşürmüyor diğerlerine göre.aradığınız özellikler eibach'da

peki ön ve arka eşit mi basılıyor acaba eibach te

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.