|
Öncelikle belirteyim spor sadece kilo verme amaçlı değil yaşayan her canlı için sağlıklı ve minimum düzeyde kesinlikle yapılması gereken birşey çok hareketli bir hayatım var vaktim yok enerjim yok bile diyorsan çık 30dk yürü bi yerde hayat fonksiyonların için gerekli birşey olaya kilo vermek için yapmam lazım gözüyle bakmayın yapabildiğinizde yapın. Şimdi benim neden yapamadığımı yazayım şuan 3-4 haftalık süreçte finaller projeler var çıkıp spor yapmaya ne enerjim nede vaktim olmuyor 1 saatlik yürüyüş benim 3 saatimi yiyor neredeyse bu yüzden spor yok bu 3-4 haftada ama yinede kilo verebileceğimiz birşey var az yemek. Haftada 1.5-2kg civarı birşey kaybedersiniz bu dediğim şekilde sabah 12-13 gibi 2-3 tane haşlanmış yumurta 1 dilim uno ekmek üstüne krem peynir üstüne bal akşam 17-19 gibi acıkma saatinize bağlı genelde 3 yumurta yerseniz 5-6 saatden önce acıkma ihtimaliniz pek yok ama çok geçede kalmasın akşam saatlerinde metabolizma hızı daha yavaş oluyor ha totalde bişey farketmez istersen gece 2 de ye toplam kalori düşükse yağ yakarsın Akşamda benim yediğim çıtır tavuk parçaları 250-350 gr arası yağsız şekilde airfryere atıyorum bazen 10 tane kaşarlı köfte ayran yapıyorum kaşarlı köfte bimden aldım emin marka 10 tanesi 185 gr ediyor 600 kalori civarı bir kalorisi var bazende direk tavuk sote yapıyorum noodle ton balığı yapıyorum 2 tane dürüm dönerde yediğim oluyor ve istisnasız hepsinde de kiloyu veriyorum çünkü yaşınız gençse ve kilonuz 90-100 küsürlerdeyse metabolizma hızınız yüksek oluyor 2 öğün yediğinizde kilo alma imkanınız yok 2000 kalori bazal hareketsizseniz bile günde 300 500 ek gelir hareketliyseniz zaten 1000 1500 ek gelir 1 hamburger menü 1000 kalori yani istersen sabah akşam hamburger ye yine kilonda kalırsın |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt