Şimdi Ara

Spor Yapmadan Kilo Verme Taktiği Veriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle belirteyim spor sadece kilo verme amaçlı değil yaşayan her canlı için sağlıklı ve minimum düzeyde kesinlikle yapılması gereken birşey çok hareketli bir hayatım var vaktim yok enerjim yok bile diyorsan çık 30dk yürü bi yerde hayat fonksiyonların için gerekli birşey olaya kilo vermek için yapmam lazım gözüyle bakmayın yapabildiğinizde yapın.

Şimdi benim neden yapamadığımı yazayım şuan 3-4 haftalık süreçte finaller projeler var çıkıp spor yapmaya ne enerjim nede vaktim olmuyor 1 saatlik yürüyüş benim 3 saatimi yiyor neredeyse bu yüzden spor yok bu 3-4 haftada ama yinede kilo verebileceğimiz birşey var az yemek.

Haftada 1.5-2kg civarı birşey kaybedersiniz bu dediğim şekilde

sabah 12-13 gibi 2-3 tane haşlanmış yumurta 1 dilim uno ekmek üstüne krem peynir üstüne bal

akşam 17-19 gibi acıkma saatinize bağlı genelde 3 yumurta yerseniz 5-6 saatden önce acıkma ihtimaliniz pek yok ama çok geçede kalmasın akşam saatlerinde metabolizma hızı daha yavaş oluyor ha totalde bişey farketmez istersen gece 2 de ye toplam kalori düşükse yağ yakarsın

Akşamda benim yediğim çıtır tavuk parçaları 250-350 gr arası yağsız şekilde airfryere atıyorum bazen 10 tane kaşarlı köfte ayran yapıyorum kaşarlı köfte bimden aldım emin marka 10 tanesi 185 gr ediyor 600 kalori civarı bir kalorisi var bazende direk tavuk sote yapıyorum noodle ton balığı yapıyorum 2 tane dürüm dönerde yediğim oluyor ve istisnasız hepsinde de kiloyu veriyorum çünkü yaşınız gençse ve kilonuz 90-100 küsürlerdeyse metabolizma hızınız yüksek oluyor 2 öğün yediğinizde kilo alma imkanınız yok

2000 kalori bazal

hareketsizseniz bile günde 300 500 ek gelir

hareketliyseniz zaten 1000 1500 ek gelir

1 hamburger menü 1000 kalori yani istersen sabah akşam hamburger ye yine kilonda kalırsın

• Hacı bende de spor yok , günde 8 saat calisiom . Bende yürüyorum , 81 den 77 ye düştüm . Protein tüketiyorum 3 litre su icmeye bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NassinGözüm -- 1 Haziran 2023; 17:18:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kilo vermek demek kısaca tartı da daha hafif çıkmak demek. Bende 1 saat içinde 1 kg veriyorum tuvalete girerek. Buna benziyor bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ne alaka kalori açığın oluyor sabah öğününü 200 küsür kaloriyle atlayorsun akşamda ne yersen ye maks alacağın 1k kalori oturupta kendini ben hayvan gibi yiyecem diye şartlamazsan

bu akşam 400-500gr çıtır tavuk yaptım mesela 225 kalori 100gr mı şunu yiyipte doymayan adam insan değildir zaten al sana 1k kalori e sabahda 3 yumurta yemiştim toplam aldığım gün içi kalori bugün çok yemiş olmama rağmen 1400-1500 küsür yaptı 2500-2600 de harcadım 1000 küsür açık oluştu ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: linkorn

Bu sürdürülebilir bir beslenme değil ve sürekli böyle olması sağlıklı da değil. Atrofi zaten kaçınılmaz.
    2 öğün yemenin neresi sürdürülebilir değil onu anlamadım
    Bahsettiğim yeme tarzında kaloride düşük değil proteinde ki zaten insan dediğin canlının biyolojik evrimine bakarsan avcı toplayıcıyız bizim idealimiz oburluk değil sürekli tok karın değil.
    Mide nin sürekli dolu olmasıda iyi birşey değil bağırsaklarının ve midenin dinlenmesine izin vermiyorsun
    Kanser diyabet vs birçok hastalığın temelinde oburluk yatıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.