Şimdi Ara

Spor Yaparken Kulaktan Düşmeyen Bluetooth Kulaklık Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Fitness'ta spor yaparken kulaktan düşmeyen bluetooth kulaklık var mı? Aldığım kulaklıklar bu konuda sınıfta kaldı maalesef, öneriye ihtiyacım var?

• bluetooth olarak değil ama modüler tasarımlı bir kulaklık önerebilirim.
    kz zs3 tasarımı sayesinde kulağa iyi tutunan bir kulaklıktır ayrıca çok ta hafiftir bu kulaklığı bir bluetooth modülü ile kullanabilirsiniz, bt5 destekli olanlar yaklaşık 130tl civarı, 50 civarı da kulaklığın kendisi 180tlye gayet iyi bir set olur. tws modellerine göre bazı bariz avantaj ve dezavantajları elbette var. ama bu size kalmış.
  • Arkadaşım, Complyfoam öneriyorum. Çok çok faydasını görürsün. Her kulaklığa uygun modeli var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraoleg

Arkadaşım, Complyfoam öneriyorum. Çok çok faydasını görürsün. Her kulaklığa uygun modeli var.
    Hocam fiyatları uçukmuş, yani biraz daha para koyup bizzat o model kulaklık alınabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

https://www.dr.com.tr/Elektronik/Jabra-Elite-75t-WrlsBlthKlk/Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kablosuz-Kulakliklar/urunno=0001857866001?gclid=Cj0KCQjw9tbzBRDVARIsAMBplx-DM2ja1tRU1X8-ob8eiLc-xjjEKBPCKcABTmUuZt_u4LEUgmRCuFwaAlyQEALw_wcB#

879tl
    Oha hocam bu nedir! Yaklaşık 45 dakikadır bu kulaklığı araştırıyorum, sanırım piyasanın kralı bu modeldir... Efsane bir ürünmüş gerçekten.. Fiyatından dolayı şu an sipariş veremeyeceğim maalesef, ya da taksitle bir kulaklık alınır mı onu düşüneyim, eğer fazla zorlamayacaksa alırım bu modeli, gerçekten aşık oldum.

• Daimon88 kullanıcısına yanıt
    https://hifilife.com/collections/yedek-parca-aksesuarlar/products/comply-t167-model-kulaklik-sungeri bu değil mi? 89 Tl 3 çifr. aslında 3 kişi birleşsek girsek 30 tl :))
  • Sennheiser Cx Sport olabilir. Farklı boylarda kulak içi silikon ve aparatlarla geliyor. Ayrıca su sıçramalarına dayanıklı. Ses kalitesi çok iyi, orta üst sınıf diyebiliriz.
  • bende aynı dertten muzdariptim ama freebuds3 diye bir kulaklık buldum 24 saat çıkarmıyorum desem yeridir. gece müzik dinlemeden uyuyamıyorum o zaman bile düşmüyor kulağımdan ve en önemliside hiç acıtmıyor kulağımı.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.