Şimdi Ara

Spor Toto kuponum

5 sn
7
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • dunkü danimarka maci cok kotu oldu tek kale oynayip atamadilar lanet olasi vikingler
     Spor Toto kuponum

sizce son iki maçin gelme ihtimali ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malchik -- 9 Eylül 2012; 18:20:20 >

Orijinalden alıntı: mrcaptain

hocam kupona ne kadar yatırdın birde bugune kadar kazandığın en yüksek mıktar nedır merak ettım bende denemeyı dusunebılırım kupon ucuzsa bırde cıfte sans olayı da fena degılmıs

bu ikinci oynayişim zaten :D

ilkini 25 kuruşla 10 maç bildim
    bu 2 tl yle 12 geldi
    gelmeyen maclarda zaten saçimi başimi yolum italya 2 1 galipken berabere bitiyor, danimarka mac boyunca tek kale oynuyor bir suru pozisyona giriyor ama yok atamiyorlar, bugunku sao pauloda oyle o fabiyano yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malchik -- 10 Eylül 2012; 0:21:48 >

• anladım bende yaparım o zaman 3 kupon 25 kurus sa eger bence sende kuponlarını yaparken ıddaa oranlarına bakarak yaz kuponlarına bunu sundan soyluyorum 2 takım bırbırıne denkse ve mac sonu beraberlık oranı 2.9 yada 3.0 ıse gönül rahatlıgı ıle ms beraberlıge basabılırsın bence ınanılmaz bişi ama bayadır dıkkat edıyorum cok ıse yarıyor en azından cıfte yazıyorum mutlaka neyse benım cruzero macı baslıyor bol sans
  • 3 5 bişiler alirim dedimya :DDD 3 lira 50 kuruş ikramiye :DD 3 te var 5 te
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.