Şimdi Ara

Spor Toto Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta bi bakayım dedim öylesine 10 sn de içimden gelerek oynadım.Şuan 10 maç bilmişim.Ve sonradan öğrendiğim kadarıyla birden çok tercih yapılıyormuş mesela italya maçına x-2 desem oluyormuş ama o zaman 25 kuruş daha fazla oluyormuş.O zaman tereddütte kaldığımıza x-2 desek tutma şansı fazla olmazmı ne diyorsunuz biraz anlatırmısınız bu olayı :)

Spor Toto Hakkında?

• İhtimaller çoğaldıkça kupon bedeli katlanarak gidiyor, iki ihtimal verirsen bedel ikiye, üç ihtimal verirsen bedel üçe katlanır. Detay aşağıdaki linkte, bu arada gaza gelme, ben de ayak üstü öylesine attım şu an 11 tutan 2 de bekleyen var sadece 25 kuruşa, buna karşılık geçenlerde 432 TL'lik kuponla sadece 10 maç bildim. Yani bu milli maçlarda sürpriz çıkmadı hiç, o yüzden her hafta bu kadar isabetli tahmin yapacağım diye umutlanma

http://sportotocum.blogcu.com/sportoto-nasil-oynanir-kupon-bolumleri-sistem-tablosu-vs/9203143

• Tabi ki de tutma şansı fazla olur. Güvenmediğin maç varsa yeni bir kupon oluşturursun o maçı değiştirirsin sadece .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozansan1914 -- 8 Eylül 2012; 23:50:22 >

Iphone 5 64 GB Black
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spor Toto'da Hedef : 15
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.