Şimdi Ara

Spor salonunda spor yaptım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
2
Favori
30.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
213 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türk kızları kezbanlar. Şu an dünya genelinde bir erkek düşmanlığı (feminizm) akımı yayılıyor. Erkeklere karşı yoğun bir nefret ve düşmanlık var. Türkiye'deki kızların kezbanlığı ile bir de feminizm akımı birleşince işler daha da kötü oluyor. Çare belli. Maskülist olmak ve sık sık erkek haklarını savunmak. Erkek düşmanlıklarını ifşa edip, bunları yoğun şekilde eleştirmek. Eleştiri aynı zamanda bir uyarıdır. Uyarılar arttıkça toplum da değişir. Boş boş durursanız, haklarınızı savunmazsanız hiçbir şey değişmez. Taciz kelimesi çok abartılıyor. Taciz rahatsız etmek demek. Bu kafayla her şeye taciz diyebilirsiniz. Cinsel taciz vardır. Taciz diye bir şey yoktur. Taciz kelimesi saçmadır. Ayrıca feministler şiddete karşı değiller, kadına şiddete karşılar. İki yüzlü ve erkek düşmanı oldukları için , medya da çok erkek düşmanı olduğu için erkekler yoğun bir şekilde ayrımcılığa maruz kalıyor. Senin bir kıza instagramdan tanışabilir miyiz demen son derece medeni ve normal bir şey. Kızın bunu şikayet etmesi o kızın beyinsiz bir kezban olduğunu gösteriyor. Ben olsamo kıza bir daha selam bile vermez ve banlardım, o salona da devam ederdim. Adam aileyiz, kızı rahatsız ediyormuşsun diyorsa , sen de kendini savun. Senin ağzın yok mu? Boş boş trene bakar gibi adamın yüzüne mi bakıyorsun. Desene tanışalım mı dedim. Bu son derece normal. Bu taciz değildir. Bunu taciz gören yobazdır desene. Eğer tanışmak tacizse herkesin babası tacizcidir bu aptal zihniyetle. Çünkü babanız annenizle önce tanıştı. O zaman o da taciz. Feministler ve dinciler kafayı yemişler bence. İki güruh da aynı zihniyette.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Assassino!

    Ben meriçlik yapmıyorum. Sen daha bir kıza nasıl yaklaşacağını bilmiyorsun ve gelip burada kızı suçlar gibi konu açıyorsun. Empati yapıp kendini bir kere kızın yerine koy. Birinin salonda seni sürekli kestiğini, sonra yüz yüze sohbet başlatmak yerine senin hesabını bulup direk sapık gibi "tanışalım mı?" diye konuya girdiğini düşün. Ve Türkiye'de yaşıyorsun. Ne yaparsın?

    Hadi yüz yüze konuşmaya cesaret edemedin, sanal ortamdan yazacaksan da bir konu üzerinden sohbet başlatırsın. Öyle sevişelim mi? der gibi tanışalım mı? yazılmaz. Zaten normal şekilde mesaj atsan da sen o kızın gözünde bitmiş olurdun. Çünkü öyle uzaktan bakıp bakıp mesaj atmak yukarıda bir arkadaşın dediği gibi tam bir loserlıktır.



    Alıntıları Göster

    çok boş yapmışsın ya. tanışalım mı diye direk konuya girmek kimine göre saçma kimine göre değil kaldı ki o kıza göre saçma olsa bile sanki tecavüze yeltenmiş gibi davranmanın mantığı ne?





  • Davranış yanlış olarak değerlendirilebilir bunda sorun yok görüştür. Peki bu arkadaş çok yakışıklı diyelim kızda baktı hesaptan hoşuna gitti tamam dedi eeee ????


    Ayrıca arkadaş kötü bir şey yapmamış. Bunu şöyle söylüyorum asla böyle bir şey yapmam zaten instagram, twitter vb. ortamlardan nefret ediyorum. İnsanlığı bu kadar küçük düşüren (özellikle instagram) bir ortam bence yok. Resmen insanlar kendini pazarlıyor. Yarar, kazanım sıfır.


    Eğer arkadaş instagramdan red yedikten sonra ısrar etmediği ve spor salonunda hala bakmadığı sürece kızın yaptığı terbiyesizliktir. Çok net. Gayet medeni bir şekilde cevap verilebilir (tabi sorma şekli önemli)


    Bu ülkenin kadınlarında büyük sorunlar var. Belli yaşa geldikten sonra da koca koca diye ağlıyorlar. Anlamak mümkün değil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: LastStand

    çok boş yapmışsın ya. tanışalım mı diye direk konuya girmek kimine göre saçma kimine göre değil kaldı ki o kıza göre saçma olsa bile sanki tecavüze yeltenmiş gibi davranmanın mantığı ne?



    Alıntıları Göster

    Kesinlikle hocam

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cross Thread

    Türk kızları kezbanlar. Şu an dünya genelinde bir erkek düşmanlığı (feminizm) akımı yayılıyor. Erkeklere karşı yoğun bir nefret ve düşmanlık var. Türkiye'deki kızların kezbanlığı ile bir de feminizm akımı birleşince işler daha da kötü oluyor. Çare belli. Maskülist olmak ve sık sık erkek haklarını savunmak. Erkek düşmanlıklarını ifşa edip, bunları yoğun şekilde eleştirmek. Eleştiri aynı zamanda bir uyarıdır. Uyarılar arttıkça toplum da değişir. Boş boş durursanız, haklarınızı savunmazsanız hiçbir şey değişmez. Taciz kelimesi çok abartılıyor. Taciz rahatsız etmek demek. Bu kafayla her şeye taciz diyebilirsiniz. Cinsel taciz vardır. Taciz diye bir şey yoktur. Taciz kelimesi saçmadır. Ayrıca feministler şiddete karşı değiller, kadına şiddete karşılar. İki yüzlü ve erkek düşmanı oldukları için , medya da çok erkek düşmanı olduğu için erkekler yoğun bir şekilde ayrımcılığa maruz kalıyor. Senin bir kıza instagramdan tanışabilir miyiz demen son derece medeni ve normal bir şey. Kızın bunu şikayet etmesi o kızın beyinsiz bir kezban olduğunu gösteriyor. Ben olsamo kıza bir daha selam bile vermez ve banlardım, o salona da devam ederdim. Adam aileyiz, kızı rahatsız ediyormuşsun diyorsa , sen de kendini savun. Senin ağzın yok mu? Boş boş trene bakar gibi adamın yüzüne mi bakıyorsun. Desene tanışalım mı dedim. Bu son derece normal. Bu taciz değildir. Bunu taciz gören yobazdır desene. Eğer tanışmak tacizse herkesin babası tacizcidir bu aptal zihniyetle. Çünkü babanız annenizle önce tanıştı. O zaman o da taciz. Feministler ve dinciler kafayı yemişler bence. İki güruh da aynı zihniyette.

    Bu ülkenin kadınlarındaki sorun çok büyük. Eskiden (üniversite 2.sınıfa kadar) hemcinlerimi eleştirirdim genelde ama sonradan genişleyen çevrem, çokca kadın arkadaş, iş çevresi vb. derken kadınlar gerçekten korkulacak yaratıklar.


    Doğa insan yaşamına dair çok güzel örnekler sunuyor. Dişi aslan ve erkek aslan. Dişi aslan nasıl kavgayı kazanan erkeğin altına giriyorsa insanoğlu da aynısı oluyor. Siz ya kavgayı kaybediyorsunuz yada kazanıyorsunuz.


    Dişi dokumacı kuşu nasıl erkek kuşların yaptığı yuvaya girip beğendiği evde kalıyor heh işte kadın-erkek ilişkisi de bundan ibaret.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 19 Kasım 2020; 23:44:44 >




  • Adam alt tarafı tanışalım mı yazmış, yorumlara bak.Mağarada mı yaşıyosunuz.

  • whisper242 kullanıcısına yanıt

    Saçmalıyorsun. Medyanın sunduğu haberlerle yaptığı propagandanın gerçeklikle hiçbir alakası yok. TÜrkiye 85 milyon bir ülke. Suçlar sadece 0.5 lik bir azınlık tarafından işleniyor. Kaldı ki erkeğe yönelik şiddet, tecavüz, taciz, cinayet, taciz tecavüz iftiraları, kadınlara yönelik işlenen suçlardan 1000 kat daha fazla. Günde 20 tane erkek katlediliyor. Medya bunları erkek cinayeti adı altında haber yapmadığı için erkek mağduriyeti yok zannediyorsun. Sen uyutulmuşsun medya tarafından. Uyan uyan. Kadınları seni manipüle ediyor. Medyada çalışan kadınlar tarafından yine manipüle ediliyorsun. Gerçeklik sana neyin sunulduğu değil, bütün istatistikler ve olayların gerçek bir şekilde yansıtılmasıdır.

  • Çükütüs kullanıcısına yanıt

    Engelleyebilir konuşmak istemiyorsa, adam ısrar bile etmemiş. Siz müslümanlar mağarada mı yaşıyorsunuz. Halen kızın yaptığı kezbanlığı savunanlar var. Olum şaka mısınız la siz. Sorun bende mi, biz de mi diye düşünmeye başlıyorum. Sizin sorununuz ne? Merhaba tanışabilir miyiz demenin neresi anormal. Bir kızdan hoşlanmıştır ya da arkadaş olmak istiyordur. Her tanışmanın başında arkadaşlık isteği ya da tanışma isteği vardır. Herkesin babası tacizci o zaman senin mantığına göre. Bak bunu ben demiyorum, senin mantığına göre böyle olmuş olur. Senin baban nasıl tanıştı annenle allah aşkına bir söyle. Annene vahiy mi geldi. Hayır. Baban gidip konuşmadı mı, tanışmak istemedi mi? Eee tanışmak nasıl taciz oluyor, nasıl tanışmayı şikayet etmek normal oluyor.


    Bu durumda kızı haklı buldun ya, senin sorunların var bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 19 Kasım 2020; 23:58:58 >
  • sen spora mı gidiyorsun, yoksa karı kız avına mı gidiyorsun. kız haklı, oraya geliş amacın şeyini kaldırmak olmasın koçum, başka şeyleri kaldırmak olsun.

  • Siz müslümanlar kafayı yemişsiniz. İslam coğrafyasında yaşayan ateist ve deistlere sabır diliyorum.

  • Sapık hareketi falan değil. Tanışma isteği son derece normal bir şey. Kız o erkeğin tarzını beğenmiyorsa cevap vermek zorunda değil. Ama şikayet etmek apayrı bir konu. Kız loser, kız ezik, kız kezban. Erkeğin hiçbir suçu yok. Hiçbir suçu. Sen de yobaz ve gericisin bu arada. Ayrıca erkek düşmanısın.

  • Cross Thread kullanıcısına yanıt

    benim dinle çok alakam yok, bunu sadece dinle bağdaştıran aklınıza derdim de neyse. spor ortamı spor içindir, salonda ona buna yavşamak için değildir. yabancı ülkeye bile gitsen, bundan rahatsız olan bir kadın elbette şikayet eder seni. amacının dışına çıkarsan, gereğini yaparlar, kural bu kadar basit. ki bir tanışmak dersin, sonra gözlerini ona dikersin, sonra da kız senle her karşılaştığında senden rahatsız olacaktır. çünkü gözlerin o kadının kim bilir neresinde olacaktır. ben yıllardır fitnes yapıyorum. senin gibi vakalar tanışmakla kalsa keşke. ileriye gidiyorsunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-65F711D5E -- 20 Kasım 2020; 0:4:56 >
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt

    Yaptığı hareketin doğruluğu ya da yanlışlığı ayrı bir konu. Şikayet edilmeyi gerektirecek bir şey değil. Esas loserlık bunu şikayet etmektir. Sen ise yanlış noktaya takılıyorsun. Bak sana bir örnek vereyim. X adamın iletişimi kötüdür. Kıza merhaba demiştir, kız da merhaba demiştir. sohbet etmeye çalışmıştır ama olmamıştır. Bu durumda erkeğin bir hatası olabilir. İletişimi zayıftır. Bu nedenle başarısız oldu. Ama suçlu değildir, şikayeti gerektirmez. Bu ikisinin farkını ayıramadan yorum yapmışsın. Zira adamı baya bir suçlamışsın. Burda suç yok, loser lık yok. Başarıyı tartışmıyoruz. Başlıkta diyor ki, kız beni şikayet etmiş. Yani burda bir faşistlik, medeniyetsizlik var. Sen bunu eleştirmiyorsun, kendi hem cinsini yerin dibine gömüyorsun. Onun yerinde farklı bir durumda, bak farklı bir durumda diyorum, sen de olabilirdin. Kendi hem cinsini savun. Erkek düşmanlığı yapma, feministlik yapma. Sen alfa bir erkek değilsin. Yazdığın yorumda bazı şeyler doğru ama ifade ediş şeklin çok yanlış. Ortada bir suç ve şikayet edilecek hiçbir şey yok. Onun dışında tanışma şeklinin başarısız bir sonuç getirmesi ve bunun yanlış bir yöntem olması konusunda zaten haklısın. Ama konu bunla alakalı değil.





  • olm sağa sola msj atmayın bak ortalık kötü sıkarlar topuğuna


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dinle alakanın olup olmaması başka ateist ya da deist olup olmaman bambaşka. En laikçi müslüman ile bir deisti yan yana koy, deist onu 1000 e katlar. Ama dogmatik dinlere inanmayanlardan bahsediyorum. Hem feminist hem ateist olunmaz. Ya da hem komünist hem ateist. Komünizm, sosyalizm, feminizm bunlar yerel dogmatik dinlerdir. Sen benim gözümde medeni olmayan bir insansın.


    " senin gibi vakalar tanışmakla kalsa keşke. ileriye gidiyorsunuz. "   Ne kadar ön yargılısın. Ben profesyonel Pua yım. Kendine gel zibidi. Kız tavlamak için fitness a mı gidecem. Liseden beri spor yapıyorum. Ben sporu kızlar için yapmam, kendim için yaparım. Beni kendinle karıştırma. Ön yargılı da konuşma. Senin yaşının 10 katı kadar kızla yattım ben. Sen benim skorumun yanından bile geçemezsin.


    Ben bu konuda bir erkeği, erkek haklarını ve mağdur olmuş bir erkeğin hakkını savunuyorum. Yoksa adamın tanışma şeklinin yanlış olduğu zaten ortada. Yanlış diyorum dikkat et. Suç demiyorum. Şikayet edilmesi gereken bir şey demiyorum. Şikayet edilmesi kezbanca ve mantıksız. Çok akıl dışı bir iş. Anlatabiliyor muyum? Düştü mü jeton.


    Kaldı ki isteyen istediği ile tanışır. Ortada bir zorbalık yoksa, iki taraf da istiyorsa ileriye de gidilebilir. Bunun hesabını kimse sana vermek zorunda değil. Sen cinselliği, arkadaşlık kurmayı, sevgili olmayı, sosyalleşmeyi suç mu zannediyorsun? Ya da ayıp mı zannediyorsun. Düşünme şeklin o kadar yanlış ki. Bu ülkenin bok çukuru içinde olmasına hiç de şaşırmıyorum. Eğitimsizlik zirve seviyede. Ah ahh. İnsanlığın gelişmesi, medeniyetin gelişmesi için sanırım 1000 yıl zamana daha ihtiyacımız var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 20 Kasım 2020; 0:15:46 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-65F711D5E

    sen spora mı gidiyorsun, yoksa karı kız avına mı gidiyorsun. kız haklı, oraya geliş amacın şeyini kaldırmak olmasın koçum, başka şeyleri kaldırmak olsun.

    sen sevgililerini bugüne kadar nerden buldun söyler misin

  • red yedikten sonra aynı ortamda bulunmaya devam edeceğin durumlar risklidir, adam riske girmiş ama kız kezban çıkınca olanlar olmuş, medeni bir insan olsa kibarca reddederdi. eleman ısrar etse anlarım o zaman iş tacize döner ama anlattığı kadarıyla öyle bir durum yok. boş boş eleştiren meriç ve müslüm kafalarada akıl ve fikir diliyorum.

  • üni den, hatta sevgililerimi demek yanlış olur, sevgilimi demek daha uygun olur.  

  • Cross Thread kullanıcısına yanıt

    sen fitness ortamında ne zamandır varsın, ülkedeki fitnese gelen abazaların çoğu ne için geliyor sanıyorsun? ben zamanında fitness salonunda çalıştım, erkek olarak söylüyorum bunu, o salonlara gelen kadınların kaçı rahatlıkla sporunu yapabiliyor sanıyorsun. bunun gibi tipler geliyor, tanışabilir miyiz ayağına aklında o kadınla ilgili ne kadar 31 fantezileri çekiyor. bana küfrettirmeyin şimdi. kardeşim ülkemiz sence yeterince medeni mi? fitnese gelenlerin çoğu zaten karı kız avına çıkmak için geliyor. şöyle adam akıllı sporumu yapayım kimseyi rahatsız etmeyim diye değil. hele ki iç anadolu ve doğu anadolu daki veya nerde abaza dolu semt varsa açılan salonları saymıyorum bile. önce şu ülkedeki sapkınlığa bakın. kadınlar tabiki rahatsız olacak. ha antrönörlere yavşayan kadın yok mu, var. ama erkeklerin salonda yaptıkları kadar yavşak ve sapkın bir kadına henüz rastlamadım açıkçası.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cross Thread

    Engelleyebilir konuşmak istemiyorsa, adam ısrar bile etmemiş. Siz müslümanlar mağarada mı yaşıyorsunuz. Halen kızın yaptığı kezbanlığı savunanlar var. Olum şaka mısınız la siz. Sorun bende mi, biz de mi diye düşünmeye başlıyorum. Sizin sorununuz ne? Merhaba tanışabilir miyiz demenin neresi anormal. Bir kızdan hoşlanmıştır ya da arkadaş olmak istiyordur. Her tanışmanın başında arkadaşlık isteği ya da tanışma isteği vardır. Herkesin babası tacizci o zaman senin mantığına göre. Bak bunu ben demiyorum, senin mantığına göre böyle olmuş olur. Senin baban nasıl tanıştı annenle allah aşkına bir söyle. Annene vahiy mi geldi. Hayır. Baban gidip konuşmadı mı, tanışmak istemedi mi? Eee tanışmak nasıl taciz oluyor, nasıl tanışmayı şikayet etmek normal oluyor.


    Bu durumda kızı haklı buldun ya, senin sorunların var bence.

    Bu olay ile müslümanlığı nasıl bağdaştırdın? Müslüman olduğumu nereden çıkardın? Yazının bu kısmından sonraki kısmını hiç okumadım, çünkü müslüman olmayabilirsin ama iflah olmaz bir çomar olduğun bariz belli. Şunu dedim anlamadın, kadın arkadaş hiç tanımadığı birisinin, ismini bile vermediği birisinin kendisine nasıl ulaştığına anlam verememiş ve korkup şikayet etmiş. Az özgüvenli olup gidip yüzüne söyleseydi ''tanışabilir miyiz?'' diye o zaman hak verirdim.Bir şekilde tanışcak insanlar sonuçta. Ama yüz yüze tanışma imkanı varken gidip gizlice kadını araştırıp instagramdan yazarsa tabii korkar kadın. Kadın haklı yani, ağlamayın.


    Not: Yazdıklarını gerçekten okumadım, boş atmışsındır kesin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çükütüs -- 20 Kasım 2020; 0:33:42 >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.