Şimdi Ara

Spor salonunda dinlemek için gaza getiren müzik önerileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
12.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Spor salonunda çalışırken müzik dinlemeye başladım.Bu nedenle gaza getirici müziklere ihtiyacım var.Sizinde önerilerinizi bekliyorum.
    -Eye of the tiger tabi ki var

• Tarzına bağlı aslında bence,metallede gaza gelebilirsin,rap'le falan da.LL Cool j it's time for war güzeldir. blur'un "song 2" iyidir. Ama ben RHCP Can't stop çohoştur :D
  • Tarzını söyleseydin iyi olurdu.http://www.youtube.com/watch?v=T1Nl5l6NuL4 şu şarkı kadar beni hiç bir şarkı gaza getiremez istersen dene bi
  • .
    2012 MegaMix DJ DEMYR Marry Christmas and Happy New Year

Target Sensation by DJ DEMYR (Live in FreshTenTV)

Bunları bir dene, üstelik bilgisayarına indirme özelliği de var. :)
    ilki commercial house, ikincisi trance ve electro house tarzda müziklerin karışımıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcemiDj -- 24 Mart 2013; 11:38:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AcemiDj

.
    2012 MegaMix DJ DEMYR Marry Christmas and Happy New Year

Target Sensation by DJ DEMYR (Live in FreshTenTV)

Bunları bir dene, üstelik bilgisayarına indirme özelliği de var. :)
    ilki commercial house, ikincisi trance ve electro house tarzda müziklerin karışımıdır.

Hocam güzel fakat aradığım tarzda değil
    Mesela 300 spartalı film müzikleri,The dark knight rises film müzikleri gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bununla o binayı yıkarsın.

• 2 Steps From Hell diye bir grup var ona bak,seni doğru anladıysam tam ihtiyacın olan şey.Heart of Courage ile başla
  • Sizin aradığınız tarz Epic müzikler sanırım. YouTube de aratın bir sürü mix var 1 saatlik 2 saatlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

2 Steps From Hell diye bir grup var ona bak,seni doğru anladıysam tam ihtiyacın olan şey.Heart of Courage ile başla

Aynen bunu biliyorum zaten,bulduğum en iyi grup şu ana kadar.(Grup mu onuda bilmiyorum)

• Rage against the machine - killing in the name on'a bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Philosopher -- 24 Mart 2013; 17:24:57 >
  • I Want press gibi bişi diyiyordu madafakalı sözleri olan adam bagırarak daha dpgrusu böğürerek söylüyordu bu sarkıyı bilen var mı?
  • Chris Broderick kullanıcısına yanıt
    bu şarkıyla ilk kez gaza geleni gördüm
  • Dedigim sarki I'm a madafaka beyz gibi bisi diyo adam bu tarz cok sarkisi var baya gaza getiriyo rock bisey parca bulacak var mi? Yada bilen

• Manowar geldi direk aklıma.
  • Merhaba, özellikle Epikton - The Plot Twist ve Epikton - Adrenaline Pump öneririm. İkiside çok gaza getirici müzikler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.