Şimdi Ara

spor salonuna gitmeye başladım omuz ve dirseklerimdeki ağrılar geçmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • antronör 20şer adet 3 setlik 5 kglık dummbell kaldırttıyor ve göğüs çalıştırıyor o yüzden oldu boyun hareketli yapıyorum twist yapıyorum ama faydası yok nasıl geçirebilirim bu ağrıları?yaş 17 kilo 105
    koşmada mekik tarzı hareketlerde sorunum yok bacakları geriye çekme hareketini falan yapabiliyorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hærun -- 31 Ağustos 2012; 23:59:17 >

• yeni başladın ve 3 set olmak üzere 20x yapıyorsun ? ÇOOOOK fazla.3 x 8 yapıp bırakmalısın.Fazla yüklenme.Hatta Bizim salonda hoca yeni başlayanlara zorluk çekmemesi için bazı aletlerle 10 gün alışması için kendini yormadan program veriyor.Böyle bir şey iste.Ve bu 10 günlük alışma sürecinde kanat kol ve omuz hareketlerini hepsini bir antremanda yapıyorsun ama bütün hareketleri değil.Misal koldan çift dumbel ve arka kol.Kanattan 2 hareket omuzdan 2 hareket.Bacaktan 2 hareket gibi.

Orijinalden alıntı: Knoxville

yeni başladın ve 3 set olmak üzere 20x yapıyorsun ? ÇOOOOK fazla.3 x 8 yapıp bırakmalısın.Fazla yüklenme.Hatta Bizim salonda hoca yeni başlayanlara zorluk çekmemesi için bazı aletlerle 10 gün alışması için kendini yormadan program veriyor.Böyle bir şey iste.Ve bu 10 günlük alışma sürecinde kanat kol ve omuz hareketlerini hepsini bir antremanda yapıyorsun ama bütün hareketleri değil.Misal koldan çift dumbel ve arka kol.Kanattan 2 hareket omuzdan 2 hareket.Bacaktan 2 hareket gibi.

benle pazarlık yapma diyor nabacam?

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

Orijinalden alıntı: Knoxville

yeni başladın ve 3 set olmak üzere 20x yapıyorsun ? ÇOOOOK fazla.3 x 8 yapıp bırakmalısın.Fazla yüklenme.Hatta Bizim salonda hoca yeni başlayanlara zorluk çekmemesi için bazı aletlerle 10 gün alışması için kendini yormadan program veriyor.Böyle bir şey iste.Ve bu 10 günlük alışma sürecinde kanat kol ve omuz hareketlerini hepsini bir antremanda yapıyorsun ama bütün hareketleri değil.Misal koldan çift dumbel ve arka kol.Kanattan 2 hareket omuzdan 2 hareket.Bacaktan 2 hareket gibi.

benle pazarlık yapma diyor nabacam?

öyle şey mi olur ya.Hadi kas yaparken acılar hissedersin ama onlar 1 2 güne geçer sen daha yeni başlamışın bu kadar yıpratma kendini benle pazarlık yapma nedir.Parasını veriyorsun salonun ve seni yoracak şekilde program veriyor.Git söyle yoruluyorum kendimi iyi hissetmiyorum 20 x çok geliyor de.Tekrar diyorum yeni başlayan için 20x tekrar çok fazla.Bazı forumlara bakarak oralardanda bilgi alabilirsin.

• o kiloda hiç ağırlığa bile girme bence.
    önce kilo vermeye çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

o kiloda hiç ağırlığa bile girme bence.
    önce kilo vermeye çalış

sarkmaması için kaldırtıyor sanırsam
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.