Şimdi Ara

Spor salonları açılıyor hucüm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Brian Damage kullanıcısına yanıt
    Daha az temas ile tabi ki geç safhada yakalanılabilir bunun bünyeyle bir alakası yok.Virüs güçlü-zayıf ayırt etmiyor, bulaştığı taktirde ya belirti göstersiniz ya da ciddi belirti göstermeden atlatırsınız fakat "aa bunun direnci çok yüksek ben buna sonra bulaşırım" demiyor sonuçta.Taşıyıcı biriyle şu an temas ederseniz şu an bulaşır, 3 ay sonra temas ederseniz 3 ay sonra bulaşır yani.Evet bence de belirsizlik varken tam kısıtlama yapmak saçma. Fakat faaliyete geçen ve temasın içinde olduğu her iş kolu da sizin virüsle/taşıyıcı biriyle temas ihtimalinizi üstel olarak artırır bunun unutulmaması gerek, dışarıdaki hiç kimsenin veya hiçbir mekanın hijyenine tam olarak güvenmemek lazım.
  • Bu belirtilen koşullar altında gitmemek daha mantıklı sanki, millet eve sistemi kurdu zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virüsün yüzme havuzu olan bir alanı açmak nasıl bir zekanın ürünü bilmiyorum da kafasına protein tozu sürenler haricinde oralara gidecek olan kimse olacağını sanmıyorum. Yine de başka konulara attığım bir tweeti hatırlayarak 'bu halkın cahilliğini fazla hafife alıyorsunuz' diyip kendi tezimi çürütüyorum. 2 aylık üyeliğim çok da önemli değil açıkçası. Yeter ki protein tozuyla kardeşlerimiz rahat rahat çalışsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brian Damage

    Geç safhada yakalanırsa hafif atlama durumu değil de, eğer biri daha sonraki safhalarda hastalanıyorsa o kişi virüse karşı dirayetli demektir bence. Yoksa neden geç safhada yakalansın? Kendi adıma, ben muhtemelen kış başlarında bünyemin zayıf düşeceği bir gün yakalanırım diye tahmin ediyorum. İlişkiyi ters düşünüyoruz yani. Virüse karşı zayıf olanlar zaten yakalandı çoktan (dünyanın her yerinde geçerli). Tedavi edilebilenler edildi, edilemeyenler maalesef vefat etti. Artık şu noktadan sonra insanları eve kapatmak yazın insanları D vitaminsiz bırakıp sonbahara zayıf bağışıklıkla girmelerine sebep olur. Herhangi bir faydası olmaz, benim kanaatim o yönde.

    Bu dediklerimi virüsün mutasyon emaresi göstermediği bilgisi parantezinde söylüyorum elbet. Elimizde 1-2 ay içinde mutasyon geçirecek gibi bir projeksiyon yok bildiğim kadarıyla. Buna bel bağlayamayız. Tıpkı aşıya bağlayamayacağımız gibi. O da belirsiz.
    Yahu hocam... Novel bir virüs, novel. Kimsenin bağışıklığı yok. Grip mi sanıyorsunuz, soğuk algınlığı mı sanıyorsunuz? Yani virüsün mutasyon geçirebileceğini biliyorsunuz ama kimsenin bağışıklığı olmadığını bilmiyor musunuz?

    Yakalanıp yakalanmamak sizin bağışıklığınızın gücüne bağlı değil, ölüp ölmemeniz bağışıklığınızın gücüne bağlı.




  • Hücum edin arkadaşlar. Kaslarınız falan söner sonra aman diyeyim. Spor salonundan başka spor yapacak yer de yok zaten. Tıka basa doldurun ki bir an önce doğal seleksiyon görevini icra etsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brian Damage kullanıcısına yanıt
    bence referanduma gitsin, evet hayır şeklinde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brian Damage

    İnanılır gibi değil hala virüstan köşe bucak kaçarak kurtulabileceğini sananlar var. Bu virüs artık hep burada arkadaşlar, hiçbir yere gitmeyecek. Yaz boyu kaçsanız kışa doğru mevsim değişiminde yakalar. Karantina sağlık sistemi kapasitesi aşılmasın denilerek getirildi, 1-2 ayda saklambaça çevirdiniz işi. Virüs ebe, siz saklanıp sobeleyeceksiniz öyle mi?

    Risk grubunda olanlar çıkmasın evinden, ne fark ediyor onlar için herkese ev hapsi uygulandığındaki durumla? Onların evine gidip yapmayacağız sporu?
    kör cahilmisin, bide şaşırıyorsun kaçan insanlara öyle mi? virüs kalacak yada kalmayacak, ilk amaç insan hayatı, kronik rahatsızlığı olan vatandaş senin gibi rahat olabiliyor mu.

    bilmiyorsan amacın ne olduğunu anlatayımda idrak edemeyen yerlerinle tekrar tekra oku kafana sok yazdıklarımı.

    1.si virüsün etki ettiği(kronik rahatsızlığı olan ve 60 yaş üstü) insanlarının hayatı söz konusu olduğu için dikkat etmek gerekir,
    2.si virüs hayvanları etkilemediği ve hayvanlarda bağışık olduğu için insanlarında bağışıklık kazanması için belli bir süre en azından en az etkilenen kişiler arasında geçerek insan vücüdünu tanıması lazım
    3.sü tabiki sağlık sisteminin çökmemesi ve ekonomiye etkisinin azalması
    4.sü binlerce çalışan sağlıkçının günlerce aylarca zorluklar içerisinde çalışma zorlukları
    5.si diğer korona virüsleri gibi aşısının zor bulunma ihtimali hatta hiç bulunamayacağı için ölüm oranlarının olası bağışıklık kazanılmaması durumunda her sene artması
    6.ekonomilerin ciddi hasar görmesi durumunda firmaların,ülkelerin çökmesi,batması durumları ihtimalleri
    7.hastalıktan etkilenenlerin ciddi anlamda yaşağıdğı sağlık sorunları
    8. hastalığı bir şekilde atlattıktan sonra ne olacağı belli olmadığı kalıcı hasarların olabileceği
    9. en yakın akrabalarının(anne, baba, kardeş vb.) ölebileceği

    bunlar sen korkutmuyor ve umrunda değilse, insanlığını bir sorgula derim kardeşim. benimde spor salonunda daha 6 ay kadar üyeliğim vardı ama hiç gitmeyi düşünmüyorum, spor salonunda yapılacak en ala hareketleri evde de yapabilirsin, amaç kasları parçalamak zorlamak değilmi, squat mı yapamayacaksın, biceps curl mü yapamacaksın, az çok bu işle biraz uğraşmış herkez zaten evdede bu işi yapabilir, evde konsantrasyon zor olacaktır tabi ama yapmak isteyen için bahane yok, kulp takmak isteyen içinse bahane çok. Bari virüsü bahane etme.




  • Direk virüs kapmalık bir ortam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cücük kadar yerde testesteron kokulu ortamda anasını babasını sevdiğini düşünmeyen varsa gider zaten. Spor yapılacak sağlıklı olunacaksa açık havada gayet spor yapılabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hücum, belki birkaç beyin kütlesi azalmış kas yumağı hastalığa yakalanıp ölür de birilerinin hayatı kurtulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-> evde mi kalalım abi napalım hastaysanız evde durun
    2-> ya annem/babam/kardeşim/ben korona oldum belanızı vereyim, evde kalamadınız mı , nefes alamıyorum

    1'den 2'ye geçiyor herkes bir haftaya
    Yani beyle
  • Daha kötü bir karar alınamazdı. Akşam saat 7 8 gibi gelsinler bakalım Mac fit e. Corona olma garantili. 3 ay daha donacak üyelik evde spora devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala spor salonuna giderim diyen beyni terketmiş insanlar görüyoru

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Brian Damage kullanıcısına yanıt
    Beyinlerini medya formatladığı için bunlara bir şey anlatamazsınız hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LEAME

    Virüsün yüzme havuzu olan bir alanı açmak nasıl bir zekanın ürünü bilmiyorum da kafasına protein tozu sürenler haricinde oralara gidecek olan kimse olacağını sanmıyorum. Yine de başka konulara attığım bir tweeti hatırlayarak 'bu halkın cahilliğini fazla hafife alıyorsunuz' diyip kendi tezimi çürütüyorum. 2 aylık üyeliğim çok da önemli değil açıkçası. Yeter ki protein tozuyla kardeşlerimiz rahat rahat çalışsın.
    her şey tamam da protein tozuyla ne alıp veremedigin var onu anlayamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşim spor salonuna yazıldı parasını verdik 1 kere gitti salonlar kapatıldı. Açılsa da göndermem artık. O zamanda daha yeni başlamıştı bu illet. Gitsin mi gitmesin mi derken verdik parayı. Ama yanarsa yansın artık. Canımızdan değerli değil. Her sene 2 3 kez otel tatiline giden ben asla onada gitmem bu sene. Annem, babam 70 yaş üzeri. Onların ölümüne sebep olamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    ASLAN SEN ZENGINSIN.BU SOHBET BIZIM GIBI TUTUNACAK DALI OLMAYAN KESIM ICIN.SENEDE 2-3 TATILE GIDIYORMUS YA PASAM SANA SOZ HAKKI VERMIYORUM BU PLATFORMDA
  • SergioLeo kullanıcısına yanıt
    Yok be hocam ne zengini.Devlet memuruyum.Fırsatları takip edip gidiyorum sadece.Yakaladim mi gidiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    tamam sende bızdensın anlastık
  • Günlük 1000 vaka, 30 ölüm var, her şey serbest. Daha az vaka var iken, okullar, AVM ler kapatılmıştı. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.