Şimdi Ara

Spor programım hakkında yorum yapar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Günde 5-6 farklı bölge çalışıyorum, böyle diyince biraz fazla geliyor fakat karın+trapz+bacak toplamı 5 hareket ve 20 dakika sürüyor. Bunları her gün ısınma olarak yapıyorum. Isınırken fazla enerji harcamıyorum.

Bacakda ciddi bir gelişme katetmeyi düşünmediğim için çok ağır girmiyorum ısınma amaçlı yapıyorum zaten, karında süper set cidden yorucu onu zorluyorum...

Spor programım hakkında yorum yapar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 25 Mart 2016; 13:27:01 >

• Bacak neden çalışmıyorsun? Bacak sadece güzel gözükmesi için çalışılmaz. Bacak çalışmak "Human Growth Hormone" u salgılar, yani büyüme hormonu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Estetik olarak onemli bacak, ust vucuda katkisi oldugunu dusunmiyorum, ki youtube body buildercilarda diyor, onemsedigim savas cebeci ornegin...

Bacağın zaten üst vücuda katkısı yok. Savaş Cebeciyi önemsiyorsunuz fakat unuttuğunuz bir şey var, Savaş Cebeci'de kesinlikle bacak çalışın diyor.

Bacak çalışmak Testosteron Hormonu'nu salgılar. Bu hormon androjen grubundan bir steroid hormondur. Gelişmeniz için bacak antremanı şart. Yinede bildiğinizi yapın. İleri ki zamanlarda pişman olmamınız için diyorum. Yeriniz de sayıklamak yerine adım atmanız için diyorum. Sakın ola ki gerçekten vücut geliştiren birilerine bacak geliştirmek bir işe yaramıyor demeyin, rezil olursunuz

Ayrıca kimmiş bu Youtube'da bacak geliştirmek bir işe yaramayan diyen? link atar mısın?

• Haklisiniz aslidna, peki her gun isinma seklinde iki hareket yapsam ve bir gun hafif bir gun agir girsem nasil olur?

Yok hocam, keisnlikle bacak calismak onemli degil demedim oyle diyen birinide tanimiuorum, youtubeda gordugum bacak calismanin ust vucuda etkisi olmuycagi...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Haklisiniz aslidna, peki her gun isinma seklinde iki hareket yapsam ve bir gun hafif bir gun agir girsem nasil olur?

Yok hocam, keisnlikle bacak calismak onemli degil demedim oyle diyen birinide tanimiuorum, youtubeda gordugum bacak calismanin ust vucuda etkisi olmuycagi...

Çok fazla bilgili değilim bu konuda. Fakat önce ağırlık çalışın, daha sonra kardiyo. Programınız güzel fakat bir günü bacak için ayırın.

Orijinalden alıntı: serhatwxe

quote:

Estetik olarak onemli bacak, ust vucuda katkisi oldugunu dusunmiyorum, ki youtube body buildercilarda diyor, onemsedigim savas cebeci ornegin...

Bacağın zaten üst vücuda katkısı yok. Savaş Cebeciyi önemsiyorsunuz fakat unuttuğunuz bir şey var, Savaş Cebeci'de kesinlikle bacak çalışın diyor.

Bacak çalışmak Testosteron Hormonu'nu salgılar. Bu hormon androjen grubundan bir steroid hormondur. Gelişmeniz için bacak antremanı şart. Yinede bildiğinizi yapın. İleri ki zamanlarda pişman olmamınız için diyorum. Yeriniz de sayıklamak yerine adım atmanız için diyorum. Sakın ola ki gerçekten vücut geliştiren birilerine bacak geliştirmek bir işe yaramıyor demeyin, rezil olursunuz

Ayrıca kimmiş bu Youtube'da bacak geliştirmek bir işe yaramayan diyen? link atar mısın?

Hocam yanlış anlamayın lütfen amacım eleştirmek değil ama internette bir çok engelli arkadaş görüyorum üst vücut muazzam fakat bacakları yok malesef bacak nasıl oluyor o zaman ?
    üst tarafı çalış alt taraf yok yani gelişmicekmi ?

"Kısa vadedeki hayallerimizi gerçekleştirdik. Uzun olanları biraz erteledik. Belki bir kez daha görev almak nasip olur."

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde spor yapma önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Program çok yanlış, 1.Gün Sırt çalışıp 2.Gün tekrar Sırt çalışmanın bir mantığı yok. Gelişigüzel hazırlanmış bir program gibi gözüküyor. Kaç aydır vg yapıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

quote:

Orijinalden alıntı: serhatwxe

quote:

Hocam yanlış anlamayın lütfen amacım eleştirmek değil ama internette bir çok engelli arkadaş görüyorum üst vücut muazzam fakat bacakları yok malesef bacak nasıl oluyor o zaman ?
    üst tarafı çalış alt taraf yok yani gelişmicekmi ?

Bacak çalışmak bir nebi senin alacağın performansı 2 katına çıkarır. Çalışmadan da yapılabilinir ama çok daha zorlaşır işiniz.
    Ayrıca günümüzde steroid diye bir şey var, eğer muazzam bir vücuda kısa bir sürede ulaşmış ise muhtemelen Steroid dir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.