Şimdi Ara

Spoiler(Bagaj Rüzgarlığı) Ruhsat'a işletme.Buyrun konuşalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar biliyorsunuzki araçlarımıza orjinal hariç takılan her aksesuar yasalarımız gereğince yasak.Egzoz takıp çevreyi rahatsız edecek kişiler ve araçlarına,ceza yazılır anlarım ki ben egzoz severim isteyende takar önemli değil kendim takmıyorum.Polis arkadaşlar body kit olayına neden takarlar ? Örneğin spoiler'in çevreye vermiş olduğu bir zarar yok (çok yüksek olup arka görüşü engelleyenler hariç) ancak ne kadar doğru bilmiyorum orjinal subaruyu,evo spoilerine felan ceza yazıldığını duymuşuzdur hepimiz veya kimileride şehir efsanesi demekte...

Bende body kit aşamasındayım ve spoiler taktırıyorum.Aracımda egzoz veya her hangi bir motor modifikasyonu yok.Spoiler'i ruhsata işletmek işini çok araştırdım ama kesin bir sonuç bulamadım.Sırf insanlar rahatsız olmasın diye egzoz taktırmıyorum ve aracımı aldığımda takılı olan xenon ları direk çıkarttım.Tek amacım aracıma güzel görüntü vermek.Aracım civic fd6 body kit takılcak çarşamba günü.Bakalım neler yaşayacağız polis abilerimiz ile.Ruhsata işletiliyor ise direkt işlettiririm.

Takılacak olan spoiler bu ve arka görüşü engelleyecek kadar yüksek değil...arka camında cam filmi olan araçlar görüyorum kendi amcamın öyle ve arkayı zor görüyorum.

Bu konu hakkında gerçek bilgilerinizi paylaşır iseniz hem misafir forumdaşlara hemde bu konu hakkında araştırma yapan tüm arkadaşlara yardımcı olursunuz.Lütfen tartışma yaşamayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 19 Şubat 2015; 11:03:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aracim hb.. govdeye yapisik fabrika cikisi ruzgarlik var.. onceki muayenede ruzgarlik hafif kusur olarak yazildi.. bu muayenede bisi denmedi.. sanirim algi zamanla degisiyor..

Orijinalden alıntı: onurmaurer

aracim hb.. govdeye yapisik fabrika cikisi ruzgarlik var.. onceki muayenede ruzgarlik hafif kusur olarak yazildi.. bu muayenede bisi denmedi.. sanirim algi zamanla degisiyor..

Muayenede hafif kusurlu geçtiğini biliyoruz fakat bazı vatandaşların bu konudaki isyanı şöyle..

Muayeneden geçen parçalara polis neden ceza yazabiliyor ?Ciddi anlamda polislerimiz bu konularda cahil mi yoksa her zaman görevlerinin yerine getirdiklerini mi yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 19 Şubat 2015; 11:05:30 >
    Bir çok fd6 da yüksek spoiler yapıştırarak takanlarda yüksek hızlarda sökülme yaşayanlar olmuştu.

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Bunu bagaja vidalayacak mısınız?
    Bir çok fd6 da yüksek spoiler yapıştırarak takanlarda yüksek hızlarda sökülme yaşayanlar olmuştu.

Ben vidalatcam.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.