Şimdi Ara

Splinter Cell Conviction Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar splinter cell convictionu bugün kurdum ancak şöyle bir problemim var.Oyunda takılmalar oluyor.Ama onlar bildiğiniz takılma değil.Oyun birden donuyor ve kalıyor.Ancak alt+tab yada ctrl+alt+delete yapınca kısacası oyundan geçiçi olarak çıkınca hemen oyundan ses duyuyorum ve masaüstü geliyor.Yada ne yaptıysam artık.Sonra tekrar oyuna girdiğimde problem düzeliyo.En fazla 1 dk sonra tekrar oluyor bu problem.Aynı şekilde tekrar düzelebiliyor.Acaba bu soruna çare bulacak kimse varmı

Sistemim:

İşlemci : Core i5
    Ekran kartı : Ati Redeon HD 5450
    Ram: 4096

Bence sorunsuz kaldırması gerekiyor :D.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterNerfLuffy -- 18 Haziran 2010; 20:07:06 >

Nasıl yaşarsanız,öyle ölürsünüz, nasıl ölürseniz öyle dirilirsiniz.
  • Ben bi türlü giremedim siyah ekran gelip masaüstüne atıyor açılmadan

Atmazsın değil mi? Çünkü sen akıllısın.
    !Rapimizin İzi Bir Dizi!
  • Evet farkettim birazını bu şekilde oynadım ancak insanı sinir ediyor en heycanlı yerde takılası
  • Arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olacak ama ben bu oyunu yeni indirip oynamaya başladım belki benim durumumda olupta hala bu sorunu halledememiş olanlar vardır diye bir cevap yazmak istedim splinter cell conviction oyununu indirip kurdum oyun ilk başta çalışmadı systemdetect.dll dosyasını silip çalıştırdım bu seferde oyun takılmaya başladı bunun üzerine oyunun v.1.04 update ini indirip kurdum ve güncellemeleri yapmasına izin verdim sonra aşağıda verdiğim adresten ilgili versiyonun crackini indirip yaptım ve şimdi sorunsuz oynuyorum, faydam olursa ne mutlu iyi oyunlar ....

http://megagames.com/download-ready/242827/0

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.