Şimdi Ara

Splatoon 2'nin Özel Demosu Bugün Çıkıyor, 7 Günlük Ücretsiz Nintendo Switch Online Denemesi İçeriyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Nintendo Switch’te Splatoon 2'nin mürekkep sıçratan eğlencesinin tadını çıkarmak için şimdiden derinlere dalmış 8 milyondan fazla kişi arasında değilseniz, Nintendo'nun suları test etmenize yardımcı olacak bir teklifi var. Oyuncular, bugünden itibaren 19 Mart saat 17:00’da başlayıp 25 Mart saat 16:59’a kadar devam edecek çevrimiçi etkinliğe hazırlanmak için Nintendo eShop’tan Splatoon 2 Özel Demo’sunu indirebilecekler.
     
    Demo süresince, oyuncular 4'e 4 Turf War savaşının yanı sıra, tam oyuna sahip olan çevrimiçi oyuncuları ve arkadaşları ileRanked Battle, Salmon Run ve League Battle modlarını deneyebilecekler. Çimenleri takımın rengindeki mürekkeple kapla, görünüşünü farklı silahlar ve kıyafetlerle kişiselleştir ve düşmanlarına tükenmez mürekkep fırlat! Demo süresince sadece oyuncular mürekkeplerini atma şansına sahip olmakla kalmayacak, aynı zamanda Nintendo Switch Online için yedi günlük ücretsiz denemeyi etkinleştirmek üzere Nintendo Switch Online'dan bir e-posta alacaklar.Oyuncular daha önce ücretsiz deneme süresine sahip olsalar bile kodu kullanabilirler.
     
    Tüm oyunu satın almak isteyen oyuncular, demo dönemi boyunca Nintendo eShop aracılığıyla oyunu satın alırsa yüzde 33 indirim alırken Splatoon  2 + Octo Expansion alıcıları yüzde 25 indirim alacak.Ekstra bir bonus olarak, oyuncular demo ilerlemelerinin bir kısmını tam oyuna aktarabilirler. 
     
    Yeni mürekkep becerilerini bir üst seviyeye çıkarmak isteyen oyuncular, 24 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan 4. Splatoon 2 Community Cup'a katılabilirler. Splatoon 2 turnuvalarının web sitesini ziyaret ederek, oyuncular kendi takımlarını kolayca birleştirebilir, yeni üyeler edinebilir ve düzenli çevrimiçi turnuvalara katılabilir - eğlence veya zafer için!Takım arkadaşı bulunmayan oyuncular, basitçe üye olabilir ve benzer solo splatterlerle eşleşmek için “Bir Takım Bul” bölümüne gidebilir.
     
    basın bülteni








  • Splatoon 2 + Octo Expansion :D Flawless Victory ! Bize bunlarla gel nintendo.
  • Bi hevesle yükledim yıllık online üyelik istedi :((
  • Yalnız oyun çok iyi baba.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Bi hevesle yükledim yıllık online üyelik istedi :((


    Hocam demo 7 gün bedava online üyelik veriliyor.
  • Nintendo iyi ki bu demoyu hazırlamış oyunu deneme fırsatımız oldu.Oyun çok eğlenceli hazır indirimdeyken kaçırmamak lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.