Şimdi Ara

Spigen 10.000 Mah. #35,94 ₺#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
8.714
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekrar stoğa girmiş almak isteyenler buyursun. Kargo ücretsiz

ekleme: alırım sabirla beklerim derseniz alın. ben aldım 1 haftada göndermediler iptal ettim 20 günde para anca geri geldi.

fiyat sıcak diye yukarı çıkarıyorum.
    http://www.spigen.com.tr/Spigen-Tasinabilir-Harici-Batarya-Sarj-Cihazi-10000-mAh,PR-1877.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hareketliperde -- 23 Mart 2017; 14:20:8 >

• Aldığım ürünü on gündür tedarik edemedim diye mesaj atıyor şimdi stoğa koymuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 şubat teslimat tarihi diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n_medya

Aldığım ürünü on gündür tedarik edemedim diye mesaj atıyor şimdi stoğa koymuş

Aynen geçen hafta aldık iki kere teslimat geçikecek özür dileriz diye mesaj attilar ne yaptıkları belli degil

• gerçek kapasitesi ne kadar yazmıyor.

6 bin mah civarıdır herhalde.
  • kalite olarak nasıldır acaba? fiyat çok iyi gibi ama bilemedim şimdi... birkaç kişi referans olsa alırım aslında...
  • amazonda epey olumsuz yorum almış birkaç ay sonra bozuluyormuş.
  • Almayın, aldırmayın.

Ben aldım, daha baştan bozuk çıktı. Geri gönderdim, değişim yapıldı, gelen ürünün çıkış soketi bir kaç hafta sonra bozuldu. Onu da geri gönderdim, 2 hafta oyaladılar incelemek için. Güç bela iademi alabildim sonunda. Ek olarak, konuştuğum görevli, bu serinin komple hatalı olduğunu söylemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 6 Mart 2017; 18:49:8 >
  • Benim ki de bozulanlardan. 9 subatta gonderdim garantiye. O gunden beridir 3 kez aradim. En son gecen cuma aradim. Urunler gumrukte bekliyoruz haftaya gelir dedi. Ama sanki ben sucluyum gibi. Bi tavirlar. Neyse alabiliyorsaniz xiaomi alin. Kardesime xiaomi aldim cok memnun. Kendime bunu aldim. Memnun kalmadim acikcasi. Daha 3. Kez sarjda bozuldu. 7 saatte %30 sarj etti. Neyse basinizi agrittim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tremonster

Almayın, aldırmayın.

Ben aldım, daha baştan bozuk çıktı. Gönderdin, değişim yapıldı, gelen ürünün çıkış soketi bir kaç hafta sonra bozuldu. Onu da geri gönderdim, 2 hafta oyaladılar incelemek için. Güç bela iademi alabildim sonunda. Ek olarak, konuştuğum görevli, bu serinin komple hatalı olduğunu söylemişti.

birkaç referans olsa alırım demiştim, birkaç olumsuz referans oldu :) almıyorum o zaman... adamlar itiraf bile etmişler serinin hatalı olduğunu...

ama işin ironik tarafı; seri madem komple hatalı, o zaman neden halen satışa devam ediliyor? bu mudur marka güvenilirliği? ben mesela sırf markaya olan inancımdan ötürü alacaktım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmattafixx

quote:

Orijinalden alıntı: Tremonster

Almayın, aldırmayın.

Ben aldım, daha baştan bozuk çıktı. Gönderdin, değişim yapıldı, gelen ürünün çıkış soketi bir kaç hafta sonra bozuldu. Onu da geri gönderdim, 2 hafta oyaladılar incelemek için. Güç bela iademi alabildim sonunda. Ek olarak, konuştuğum görevli, bu serinin komple hatalı olduğunu söylemişti.

birkaç referans olsa alırım demiştim, birkaç olumsuz referans oldu :) almıyorum o zaman... adamlar itiraf bile etmişler serinin hatalı olduğunu...

ama işin ironik tarafı; seri madem komple hatalı, o zaman neden halen satışa devam ediliyor? bu mudur marka güvenilirliği? ben mesela sırf markaya olan inancımdan ötürü alacaktım...

Belki yeni serilerde, problem düzeltilmiştir bilemeyiz denemeden.

• Çok bir şey beklemiyorum pili değiştiririm zaten bir süre sonra kutusunu beğendim :-))

• Pillerin markası nedir?
  • çokta cazip geldi ama cesaret edemedim sonrada elimizde kalır , üzerine 1 bardak su içmeyelim.
  • 20 TL fazla verin Xioami alın. Maceraya gerek yok...

• Kesinlikle almayın.

Kız arkadaşım için aldım.2 hafta kullandı bozuldu.
    7 haftadır yeni ürün gönderecekler.Müşteri hizmetlerini nezaman arasam 2 haftasonra kesin geliyor ürün diyor.
    Müşteri hizmetleri bir okadar gayri ciddi.
    Kesinlikle almayın aldırmayın
  • iPhone 7'yi şarj etmiyor. Neden bilmiyorum ama internette çokça şikayet var. Hepsiburada yorumlarında da 6S ve 6'yı da şarj etmediğini söylemişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

iPhone 7'yi şarj etmiyor. Neden bilmiyorum ama internette çokça şikayet var. Hepsiburada yorumlarında da 6S ve 6'yı da şarj etmediğini söylemişler.

Yukarıdaki ilk mesajımda belirttiğim "ilk ürün" iphone'lar dışında her şeyi şarj ediyor, sadece iphone'ları şarj etmiyordu.

• roadrunner07 R kullanıcısına yanıt
    Ben öğlen sipariş vermiştim şimdi kontrol ettim kargoya verildi yazıyor.ama sitede takip numarası yok :)

İphone da çalişmiyor yazmış arkadaşlar. Eğer öyleyse direk iade ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi 10000 mah Powerbankimi kardeşime verdim(1yıldır kullanıyordum) ben ortada kaldım. Acaba spigen nasıl diye bakmaya gelmiştim arıza olayı çokmuş. Kalsın o zaman tekrar xiaomi alalım 😂 xiaomiden baya da memnundum. Hatta telefonundan bide kulaklıktan mıkeyden ışıldaktan baya memnunum. Kısaca xiaomi varsa hayat var 😂😂😂

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.