Şimdi Ara

Spider-Man PS4 ve Red Dead Redemption 2 Türkçe Dil Desteğine Sahip Olmayacak (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
15.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yapamadık, edemedik, olmadı, kusura bakmayın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahahah oyunu bulmuşlar bide tavuk gibi ötüyolar türkçe niye yok diye işinize gelirse.Oyunu oynadiginiza dua edin ben olsam tüm dünyaya dağıtırken burayı sallamam bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The witcher 3 gibi destansı bir oyun bile türkçeye çevrildiyse sony tr nin özrü kabul edilemez. Ne kadar türkçe o kadar para. İşinize gelirse.

    Ek olarak :
    Spider-Man PS4 ve Red Dead Redemption 2 Türkçe Dil Desteğine Sahip Olmayacak
    Spider-Man PS4 ve Red Dead Redemption 2 Türkçe Dil Desteğine Sahip Olmayacak







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapsody_izmir -- 3 Mayıs 2018; 11:26:22 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Matrixx7

    Hahahah oyunu bulmuşlar bide tavuk gibi ötüyolar türkçe niye yok diye işinize gelirse.Oyunu oynadiginiza dua edin ben olsam tüm dünyaya dağıtırken burayı sallamam bile

    Bızzzımle degilsin..
    Git öte tarafta oyna çocuk.Hatta sınırımızdan çık başka ülkede oyna.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FroLeM -- 3 Mayıs 2018; 9:58:0 >
  • Bi iş yapmayacaksan TR şubesinde ne işin var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FroLeM kullanıcısına yanıt
    Hahaha, ağla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verilebilecek en iyi cevap oyunları almamak olacaktır...
  • Başka ülkelerden deluxe sürümü alsak buradakinden 100 TL daha ucuza alıyoruz ki zaten TR desteği olmadığı için bir farkı da olmuyor. O yüzden TR den almanın bir anlamı da yok.

    Türkçe gelseydi eğer bu oyun emin olun ülkemizde hak ettiğinden daha çok yukarı da satışı olacaktı. Bu haliyle bile hatırı sayılır bir satışı yine olacak ama Türkçe gelmesi işi değiştirecekti.

    Bizim ülkenin anlaşılan bu piyasada ağırlığı yok ki bu denli olumsuz sonuçlar alınıyor. Adam kendi ağzı ile söylüyor, başka ülkeye bağımlı olduğumuzu, oranın fiyatı ile oyunların satıldığının.
    Diğer türlü Rusya v.s gibi olamayız.

    Sony TR ekibi Türkçe olması için elbette uğraşmışlardır ama bu onların suçsuz olduğu anlamına gelmiyor.
  • Triple A oyunları en azından türkce altyazı oynayabilmek için korsan oyun anlayışından vazgeçip orijinal oyun alınması gerekir, fakat sadece bununla da sınırlı değil yapımcıların keyfine kalmış bir durum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 3 Mayıs 2018; 10:22:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony tr ne iş yapar
  • Saçmalık hem 300tl ver hemde Türkçe oynayama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı elli tane vergi veriyoruz fiyat fırlıyor. Sony Türkiye'de çok satan konsol ama kaç kişi Pes dışında bir oyun oynuyor ki? Satılan oyunlar az bir de kardeşlik olunca 2 katı azalmış oluyor zaten. Adam size özel dil için adam tutsun oyunun salt halinin masrafını ödeyemiyorsunuz çevirmen girince fiyat artacak yine. O zaman ödeyebilecek misiniz? Dolar 1.2 olduğunu biliriz oyun o zaman çıksa 100 lira bile olmazdı. Ha istemiyorsanız almayın zaten. Oyun muhteşem duruyor ama güzel bir konsol çıkartmazlarsa Xbox one alacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Şimdiye kadar ön siparişleri basıp bunlara prim verenler sayesinde bu siz nekadar satın alırsanız oyunları şunu bilinki bundan sonra ancak onların koltuğunu sağlamlaştırırsınız.Buneya sanki tüm dünya oyunu 500 $ dan alıyorda bize 5 $ dan çıkışında veriyormuş gibi muamele görüyoruz almayın kardeşim alıyosunuz oyunları sonrada niye türkçe yok her halükarda alıyosun niye türkçe dil bekliyosunki ozaman boşa bekleme tatava yapma ozaman.
    Klasik türk insanı hem söylenir. Hemde alır. Bunlar için çaba sarfetmeye değmez, hepsi eroin bağımlısı gibi olmus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu almayacam sony nin haberi olsun.



    Basarisizsaniz bu iste o koltugu birakin. Bu forumda bile bence bu isi becerecek adamlar var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemin ederim şu sonytr de işe girsem emekli olana kadar çalışırım. Mis gibi iş daha ne olsun ne karışan var nede hesap soran var..Zaten rakibin yok teksin pazarda kafana görede takıl satış hedef derdin yok. Arada böyle çıkıp gülerek ikna edemedik, olmadı kusura bakmayın diyip gaz alıp sonra nişantaşına kahveni içmeye gideceksin yeminlen hayalimdeki iş...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 3 Mayıs 2018; 10:56:12 >
  • Playstation türkiye diye bişey yok sadece kağıt üzerinde olan birşey.

    Eski bir konuşmasında artık ex.oyunlarda yerelleştirmeye önem verecez demişti.

    Horizon zero dawn da gördük önemi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 3 Mayıs 2018; 10:1:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: They Killed Kenny

    Adam haklı elli tane vergi veriyoruz fiyat fırlıyor. Sony Türkiye'de çok satan konsol ama kaç kişi Pes dışında bir oyun oynuyor ki? Satılan oyunlar az bir de kardeşlik olunca 2 katı azalmış oluyor zaten. Adam size özel dil için adam tutsun oyunun salt halinin masrafını ödeyemiyorsunuz çevirmen girince fiyat artacak yine. O zaman ödeyebilecek misiniz? Dolar 1.2 olduğunu biliriz oyun o zaman çıksa 100 lira bile olmazdı. Ha istemiyorsanız almayın zaten. Oyun muhteşem duruyor ama güzel bir konsol çıkartmazlarsa Xbox one alacağım
    Çevirmen masrafı dediğin nedir? Steam'de Türkçe desteği getiren bir sürü bağımsız yapımcı var. Onlar yapabiliyorsa Sony nasıl yapamıyor? Sorsan adamların stüdyosunda 10 kişi falan çalışıyordur ancak bir şekilde oyunculara fayda sağlamak için dil desteği getiriyorlar. Yıllarca kafa ütüleyen ve sürekli "Oyuncu dostu Sony" diye zırlayan Sony müptezellerinin dosttan anladığı buysa vay halimize.

    "Adam haklı" demişsin de açıkladığı bir şey yok adamın. "Yapamadık". Bu mu haklılık sebebi? Bence işlerine geliyor bu kadar vergi olması, çakıyorlar fiyatı.

    Valla bizim çöp oyun basınımızda da adam akıllı tepki yok. E tabi beleş fuar davetiyeleri, oyunlar vs. derken mamaları kısılmasın diye ses çıkarmıyorlar.

    Sony Türkiye ekibi, şu ana kadar başardıkları ve başaramadıkları şeyleri bir liste yapıp oyuncularla paylaşırlarsa mutlu olurum. Ben pek göremiyorum bir faydalarını. 2-3 tane oyunu Türkçe dublajlı, 7-8 oyunu da altyazılı oynadınız diye adeta tapar oldunuz adamlara. Lan para veriyorsunuz, tabi yapacaklar. Azıcık dik, bilinçli tüketici olun. Git Plus al, git oyunu ilk çıktığında al, konsolu al ama bu kadar şey yaptıktan sonra yapılanları adeta lütuf olarak gör. Eziklik. Ben başka bir ülkede, atıyorum Sony Rusya olsun, Sony İsveç olsun bu kadar hatalı bir sistemin savunulduğunu düşünmüyorum. Aksine en ufak hatada tepelerine biniyorlar firmaların.

    Hadi kutuluyu anlarım da dijitalde 300 TL (muhtemelen o da çıkınca pahalanır) komedi. Ön sipariş ve çıkış fiyatının %40-50 fark ettiği başka bir sistem de yoktur. Kur mur demeyin şimdi. Sony ön siparişte 209 TL'ye satarken zarar etmiyor da oyun çıkınca 299 TL'ye fiyatı yükseltecek motivasyonu nereden buluyor?

    "Marvel istemedi/zorluk çıkardı (artık her neyse) :(" açıklaması da külliyen yalan. Türkiye'de binlerce lisanslı ürünü bulunan, deli gibi çizgi roman satan firma buna burun kıvıracak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wayward Son -- 3 Mayıs 2018; 11:16:0 >




  • Rapsody_izmir kullanıcısına yanıt
    Bu hangi oyun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

    Bu hangi oyun?
    Far Cry 4. Bizim türkler 30 kusur ps4 oyununa türkçe yama yapmış. Cwf li ps4 üm olmadığı için deneme fırsatım olmadı. Büyük ihtimal translate çeviridir ama hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum.

    http://www.mcps4.com/forumdisplay.php?f=147
  • Bir sürü kişi tepkisini göstermiş ve almayacağım demiş.Güzel,hadi bakalım sözünde kaç kişi duracak,hep birlikte göreceğiz.
    Horizonda da almayacağız diyenler çoktu ama oyun çıktığında veya ilk indirimde hemen alıp oynayan çok oldu. Bir oyunu oynamasak hayatımızdan ne eksilir.Azıcık iradeli olun. Sözüm almayacağız diyenlere. Tr olmasa da ben alır oynarım diyenlere bir lafım yok.
    Horizon için kesinlikle almam ve oynamam demiştim.Hala almadım,bedava bile verseler oynamam, umrumda değil.Beş kuruş vermem tr desteği olmayan sony exc oyuna.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venge -- 3 Mayıs 2018; 11:55:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.