Şimdi Ara

Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.548
Cevap
46
Favori
91.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Spider man'i oynayacak karakter konusunda bir turlu istikrar saglanamadi. Marvel evreninde olmasi guzel ancak bence orada da bu karakteri Andrew Garfield oynamaliydi....
  • Sadece Venom un olacağı bir film ihtimali zaten çok zordu.Sony okurların tepkisi için böyle söylentiler çıkarmış bile olabilir.Çünkü su an kadar super kahraman kar için bile film çıkarmak çok zahmetli olmustur.Deadpool bile zorlaya zorlaya ikna oldular.Ama dediğim gibi venom ile carnage i görmek yakindir.çünkü MCU içinde kullanilacaklari cok yer olacak.

    Hatta yine iddia ediyorum.Spider-Woman , Agent of S.H.I.E.L.D. da tanıtılacak.Yazın kenara...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow in the Dark kullanıcısına yanıt
    Sinister Six'in filminin çıkacağı kesinleşmiş.

    http://www.flickeringmyth.com/2015/02/sonys-sinister-six-movie-still-in-development.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

    Sadece Venom un olacağı bir film ihtimali zaten çok zordu.Sony okurların tepkisi için böyle söylentiler çıkarmış bile olabilir.Çünkü su an kadar super kahraman kar için bile film çıkarmak çok zahmetli olmustur.Deadpool bile zorlaya zorlaya ikna oldular.Ama dediğim gibi venom ile carnage i görmek yakindir.çünkü MCU içinde kullanilacaklari cok yer olacak.

    Hatta yine iddia ediyorum.Spider-Woman , Agent of S.H.I.E.L.D. da tanıtılacak.Yazın kenara...

    Yönetmen falan bile belliydi ama dediğin gibi ortalığı sıcak tutmak için yapılmış olması daha mantıklı.

    Solo filmi kaldırabilir miydi tartışılır zaten böylesi daha iyi oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba çok iyi oldu çorba da oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SenJi

    Tobey ve James i tekrar görebiliriz.Şuan internette herkes eski castin geri gelmesi için çıldırmış durumda.Bende dahil.James Franco,Tobey Maguire,Willem Dafoe,Alfred Molina,Kristen Dust bu kadrodan al mcu ya her gözüktükleri film hasılatı tavan yapar.



    Aynen hocam şuan nette birçok yabancı forum ve sitelerda haberler çıkmış eski oyuncular gelmesi adına. Bende her imza kampanyasına katılıyorum. Umarım bu kadar kişinin sesine kulak verirler de en azından önemli baş rolleri alırlarsa dediğiniz gibi daha hasılat yapar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • But according to the Wall Street Journal (via CBM), Sony are still working towards making Sinister Six a reality.

    Kaynakta da dıdısının dıdısı hala S6 için çalışmalar devam ediyor demiş gibi açıklamış.
    Sinister Six için birşey demedim ama bence Venom bas rollü bir film çıkmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow in the Dark kullanıcısına yanıt
    Ertelenme ihtimali varmış bide Sinister Six'in.
  • Ben ki her Marvel ve DC hikayesine düşünmeden sinemaya kosarim.Sinister Six hikâyesinde şuana kadar bir kere bile aklımdan nasıl olacak diye gecirmedim.

    Ben ki Agents of Shield karakterlerini gün gün takip ederim hic demedim ki rhino bas rol olacak oley.

    Kısaca bence olabilecek en kotu gruplaşma fikri.Düşünün en yakın rakipleri Avengers Defenders Justice League .Bide bunlara bak Sinister Six



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 11 Şubat 2015; 0:42:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spidey‘i direk filme sokmaları çok mantıksız ve saçma olur gibime geliyor zaten. Agents of S.H.I.E.L.D.‘ta işlemeleri daha mantıklı olur

    Rift hocam; DC‘yi pek takip etmem. Hatta hiç takip etmem daha doğrusu. Açıkçası Marvel Fanboyuyum ben Ama Clark Kenti, Lex Luthor‘ı falanda bilirim. Smallville izlemişliğim vardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marvel Studios denildiği gibi 4 milyar dolar vermedi.Aslında hic para vermemiş.Ayrıntıları ekleyecegim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reacti0n

    herkes almış başını bi tobey aşağı tobey yukarı. adam 39 yaşında dostlar ciddi misiniz siz?

    RDJ kaç yaşında bak bi.
  • Agents of S.H.I.E.L.D. hayranisin basımın üstünde yerin var ama RDJ ve IRON MAN çizgi romandaki gibi yetişkin yaslarda.Spider-Man ise lise caglarindaki bir kahraman olacağı biliniyor.Bu yüzden Tobey için tren çoktan yola çıkmış.Dediğim gibi en büyük aday Logan LERMAN olarak görünüyor.Ayrıca Agent Carter yayınlandı .Haberin ola



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 11 Şubat 2015; 4:42:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz cacık olacak ama güzel olur katılırsa birde benim anlamadığım şey captain america konuşmama'ya yemin etmişti çizgi kitapları ve dizilerinde filmde konuşuyor nedense avengers kitabında spidi dalga geçiyordu captain ile konuşmuyor diye ^^



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prisoners34 -- 11 Şubat 2015; 7:30:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arkham92

    Vakit geldi


    Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland

    Efsane..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amer4a -- 11 Şubat 2015; 9:05:54 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batman

    Ben bu uşak diyorum

    Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland

    Bu usak yabanci birkac sitede anketlerde ondeydi.benim favorimde bu oyuncu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni filmler daha çok liseye odaklanacakmış, bu yüzden genç bir oyuncu arıyorlarmış. Örümcek adamın arkadaşlarıyla olan ilişkilerine de daha çok yer vereceklermiş.
    Bir de Peter Parker yerine Miles Morales'in olma ihtimali var diyorlar ama bence imkansız. Çünkü Marvel ve Sony dünya çapında gişe elde edecek bir filme gay karakter koyamaz. Dünya buna hazır değil. Zaten gay olsun ya da olmasın hiçbir karakter Peter Parker'ın yerini alamaz Spider-man olarak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak4242

    Spidey‘i direk filme sokmaları çok mantıksız ve saçma olur gibime geliyor zaten. Agents of S.H.I.E.L.D.‘ta işlemeleri daha mantıklı olur

    Rift hocam; DC‘yi pek takip etmem. Hatta hiç takip etmem daha doğrusu. Açıkçası Marvel Fanboyuyum ben Ama Clark Kenti, Lex Luthor‘ı falanda bilirim. Smallville izlemişliğim vardır.


    Aaa deme öle wonder woman yeter superman batman flash green arrow constantine green lantern aquaman yeter




  • Cok iyi ya cok iyi Marvel evreninin flash i geri donuyor sonunda

    3 sayfayi da okudum, lakin TAS serisinin neden begenilmedigini anlamadim O kadar kotu bir seri degil, ultimate e kaymasi disinda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-Man'in Marvel sinematik evrenine dahil olmasına çok sevindim, bir sabah uyandığınızda alabileceğiniz en güzel haberlerden biriydi belki de çünkü hayranların uzun süreli bir beklentisiydi bu, ancak bu yolla The Amazing Spider-Man faciasından ve açıkçası Andrew Garfield'dan kurtulacağımıza ise daha da çok sevindim.

    Öncelikle Marvel'ın Sony'e 4 milyar ödemesi gibi akıl sınırına sığmayacak derecede bir durum yok, Disney 2009'da Marvel'ın tamamını aldığında bile ödediği miktar bu kadardı ve o bahsedilen para toplamda üç Avengers filminin yapacağı gişeye bedel zaten. Tamam, o zamandan beri Marvel'ın değerini de katladığı da malum ama bir yanlış anlaşılma ürünü olan bu söylemde denmek istenen tek şey bir franchise olarak Spider-Man adının 4 milyar değerinde olduğu. 1999'da Marvel, Spider-Man'i 10 milyon dolar karşılığında Sony'e sattığından beri bu karakter bu kadarlık bir hasılat edinmiş, hepsi bu.

    Gönül isterdi ki Spider-Man'in kontrolü tamamen Marvel'da olsun, ancak böyle bir şeyin maalesef imkanı yok. Yapılan bu anlaşma iki tarafa da yarayacak; ancak işin detayında ise solo filmin yapımcılığını Marvel'dan Kevin Feige ve Sony'den Amy Pascal yapacak. Spidey Marvel Studios'un filmlerinde yer aldığında kreatif kontrol tamamen Marvel'da, ancak karakterin kendi filminde son sözü Sony söyleyecek, Marvel orada bir nevi danışman görevi görecek ve son kararda ne derece etkili olur bilinmez. Filmin dağıtım, reklam vs. işleri de doğal olarak Sony'de.

    Açıkçası 2017'deki bu filmde de kreatif kontrol Marvel'da olsun ve Sony'nin işi dağıtım ve reklamla sınırlı olsun isterdim ama hala markanın asıl sahibi olan Sony doğal olarak böyle bir şeye yanaşmıyor. Ne diyeyim, Spider-Man'in MCU'ya girişi Civil War ve sonrasında Infinity War'a kadar kalmasın, daha evvel böyle bir anlaşma yapılmış olabilsin isterdim ancak Marvel için Civil War filmi geldiği ve Sony'nin de yeni üçleme planı tamamen bir hayal kırıklığı olduğu için her iki tarafın da sıcak bakabileceği ve çıkarının olacağı bir anlaşma ancak bu zamana kalabildi, buna da şükür.



    Umarım Spider-Man filminde son sözü söyleyecek taraf olmanın da gücüyle Sony yine saçma sapan karar alıp filmi batırmaz, işin içinde Sony olunca her şey mümkün ya hani. Sam Raimi'nin üçlemesindeki çok kaliteli ilk iki film sonrası üçüncü filmde Raimi'nin işine çok karışmaları ve ortaya bir felaketin çıkması; sonrasında da The Amazing Spider-Man ile bugüne kadar sinemada tek yaptıkları Spider-Man'in kalitesini git gide aşağı çekmek, karakterle ne yapacağını bile bilememek ve bunca yıl boşu boşuna karakteri eskitmeleri oldu. Ne bahtsız karakter; çizgi romanlarda karaktere dair yayınların kalitesinin gerilemesi belki 90lara dayanıyor ama Brand New Day, One More Day ve Sins Past gibi saçma sapan öykülerle ağır yara aldı ve bugün hala yazmaya devam eden Dan Slott ile de kalitesi vasatın altı, sinema desen onda da Sony yıllardır ırzına geçiyor zaten.

    Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 11 Şubat 2015; 11:47:25 >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.