Şimdi Ara

Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.548
Cevap
46
Favori
91.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben Tobey'li seriyi begenmistim (kucukken izledigim icin belki de, ve baya spidey faniydim), Amazing'i meeh pek begenmemistim acikcasi. Bu bi tik daha eglenceli duruyo

    CGI olarak rahatsiz eden seyler var o gemi sahnesi gibi, ama duzeltilecektir illa ki.

    Vulture genclesemiyo sanirim cizgi film serisindeki gibi ? Zaten olmasi cok mantikli degil ama bir-iki cumleyle bilimsel bisiler sallasalar yapabilmesini saglayan yerdim ben

    Belki eski filmlerinden dolayi (bi onyargi olustu artik istemesek de), belki biraz konu sig geldigi icin tam hype olamasam da (genel ozeti gorduk sonucta, konuyu anladik gibi) keyifle izlicez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgasm -- 28 Mart 2017; 17:48:51 >




  • Spider Man seven biri olarak ben de pek beğenmedim fragmanı,ve evet çok fazla şey göstermişler maalesef.CGI ise gerçekten kötü görünüyor,özellikle kostüm çok sırıtıyor bana kalırsa.Tobey'nin kostümü hala en iyisi.Bir de DC-Marvel ikisini de severim öyle birine ekstra hayranlık yapmam ama Justice League fragmanındaki CGI'ı abartılı bi şekilde eleştiren Marvel hayranları bunun için ne düşünüyor acaba ?
  • arkham92 kullanıcısına yanıt
    1:38'de ki Shocker değil mi ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazing filmlerinden daha iyi olacak o kesin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom Holland'dan nefret ettim o nasil bir ses tonu yaa ?
  • tam bağımsız bir örümcek adam değil. ergenliğinin doruğunda abisi demir adamın kollarının altında kahramanlık yapmaya çalışan biri gibi şuan. bir disney filmi, dizisi gibi duruyor açıkcası. fakat ilerleyen zamanda kendisinin de büyümesiylee daha olgun senaryo yazılırsa istenilen seviyeye gelir gibi.
  • İyi fragmandı. Merakla bekliyoruz.
  • Oha geldi mi lan dur hemen izleyeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhteşem olmuş fragman gemi sahnesindeki CGI'yi düzeltirlerse bir sorun yok çizgi roman okuyormuşum gibi hissettim harika iş çıkarmışlar bence çizgi romanlara en yakın Spider-man filmi bu olacak.Daha da sabırsızlıkla bekliyorum. Şu fragmana bile b.k atan adamlar var ya yazık çok yazık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andrew ilk filmi olduğunda nerden buldular bu ergen spidermani demiştik nerden bilelim böyle olacağını tamam film çıkmadan önyargılı olmak istemiyorum ama lütfen biri söylesin bu çocuğu spiderman rolüne yakıştıran varmı yok uzun dönem planıymış falan geçiniz üstelik fragmanda zenci bir kızla öpüştürüyorlar ulan keşke andrewli kadro korunsaydı emma stone falan oynamıştı güzel birde mary jane bulup mis gibi devam edilirdi neyse inşallah yanıltır ve güzel olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batman

    Gemi sahnesini paint'te yapmışlar sanırım. Gördüğüm en kötü CGI, marvel filmlerindeki.

    Justice League fragmanı CGI'den gözükmüyordu ona da aynı tepkiyi gösterdin mi? Ha bence de gemi sahnesindeki CGI kötü olmuş ama düzelteceklerdir.Önemli olan objektif bakmak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aboyhasnoname1 -- 28 Mart 2017; 18:27:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aboyhasnoname1 kullanıcısına yanıt
    Yazdığım mesajın neresinde fragman CGI'den gözükmüyor dedim bir bakalım.
  • Fragman iyi olmuş Tony'den ne kadar akıl hocası olursa ama amacı başka belli Ayrıca teyzesinin akıl verdiği sahne stepmom havasında
  • yaw en çok seneryolu dallas gıbı olan kahraman spıderman dır ama fılmlere gelınce bunu yansıtamıorlar yada uzun soluklu olmadıgı ıcın başa dondugu ıcın bız tatmın olmuyoz. ılk serı seneryo bakımından fena degıldı. işler karmasıklasıyordu ama 4 u cekmekten vazgectıler.
    andrewlı olan öesela elektralı bolumu cıkmadan "ulan dusman buysa bu adamı elektrık carpacak elektra olacak. sonra spıder man gelıp bunu bı su sıcratcak , şakadan boyle bı fılm olacak demıstım ama benım şaka yaptıgım seneryoyu harbıden gercek yapmışlar. yanı bu kadar sıg bı seneryo yapmışları. aslında ıyı olan kotu kum adam gıbı yapmıslar.
    sımdı bu fılme gelırsek ben yıne dusmana bakarak fılmın vasat olacagını dusunuyom. dusman basıt spıderın guclerıyle tek kolla bıle halleder bu dusmanı. ucmak dısında bılmıyom ne gucu var. o yuzden heyecan dozumuz fazla olmayacak. eee olaylar da ergen lıse olayları olacagı ıcın oradan da bısey umıt etmıyom. cocuklugunda ahım sahım onemlı bı olayı yok spıderın.
    bı heyecanlanacagımız nokta demır adamla bırlıkte savasmaları kı zaten spıdey bu ıkı dusmanı sag ve sol ellerıyle yner. bı de yanına demır adam gelırse "ooooooo" çok zayıf kalıyorlar.neyse cerazlık ızlerız artık. ta kı bı gun dusmanlar bırlessıp 6 tanesı bı spıdera saldırırlarsa ondan heyecanlı bı fılm cıkar. yada venomla carnege bırlessın.
    veya wampırlı adam gelıp spıdeyı ısırsın. spıdey 6 kollu olsun normol canavar orumcege donussun. gorsel efekt bakımından felaket olur.
    mary jane olsun felıccıa olsun. kara kedı olsun. sarısın sevgılısı olsun. kıskansınlar olsunler. dusman unı. arkadasları olsun. sıvılken arkadas maskelıyken dusman olan yakın arkadasları olsun. bunlar bırbırnı tanımasın.
    ulam hollwooda gıdıp ben mı yazayım seneryoyu.




  • Yazdığımı bir daha oku.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aboyhasnoname1 kullanıcısına yanıt
    Eee birader? JL'de her yer CGI'ydı ama öyle göze batan bir yer, en azından bana, yoktu. Bu fragmanda JL kadar CGI yok ama gemi sahnesinde gözüme battı söyledim. Kaldı ki JL'nin çıkmasına 8 ay, bu filmin çıkmasına 3 ay var.
  • Gene çer çöple uğraşan genç bir Spider-Man yapmayı başardılar. Marvel çocuklar seviyor diye en iyi karakterlerini berbat etmekten vazgeçmeli. Şu 90'lı yıllardaki Animasyon serisi gibi bir Spidey izleyemedik.(Tobey'ininki yakındı o da o yüzden güzeldi zaten.)
  • Fragman güzel ama hiç hoşlanmadım ben bu işten. Çok fazla olay ve detay vermişler bence.
  • çok fazla detay vermişler ve gidişat fazla belli bana göre.

    CGI'da zayıf ayrıca. Bazı yerlerde Spidey çok sırıtıyor. Marvel filmlerinde bu zamana kadar kötü CGI görmedik büyük ihtimalle fragmanı filmin son halinden önce hazırlayıp koydular. Düzeltilmiştir/düzeltilecektir diye umalım.

    Sinema'da izlemeyi düşünmüyorum şahsen anca vaktim olursa ve filmsiz kalırsam giderim veya çok iyi yorumlar gelirse.

    Onun dışında pek ilgimi çekmedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batman

    Eee birader? JL'de her yer CGI'ydı ama öyle göze batan bir yer, en azından bana, yoktu. Bu fragmanda JL kadar CGI yok ama gemi sahnesinde gözüme battı söyledim. Kaldı ki JL'nin çıkmasına 8 ay, bu filmin çıkmasına 3 ay var.

    Boşver o ergeni. Kendi haline bırak. Önüne gelene sataşarak klavye delikanlısı olduğunu belli ediyor. Salla gitsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.