Şimdi Ara

Spider-Man'de Hikayeyi Bitirdikten Sonra Günün Saatini ve Hava Durumunu Değiştirebileceksiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
        Insomniac Games, dün düzenlediği bir canlı yayın esnasında Spider-Man oyunu hakkında birkaç yeni bilgi paylaştı.
     
       Belirtilene göre, oyunun hikayesini tamamladıktan sonra günün saatini ve hava durumunu istediğiniz şekilde ayarlayabileceksiniz. Hikaye devam ederken bunlar hikayenin gidişatına göre ayarlanacak ancak bitirdikten sonra "ayarlayabileceğiniz çeşitli şeyler" olacak. 
     
       Bununla birlikte oyunun hikayesinin bir gün ya da bir gecede geçmeyeceği doğrulandı. Geliştiriciler tarafından belirtilene göre, Ekim ve Kasım arasında geçecek.
     
       Son olarak, birden fazla zorluk seçeneği olacağı ancak hepsinin oyunun başında açık olmayacağı da söylendi. Muhtemelen diğer birçok oyun olduğu gibi en zor olan zorluk seçeneği oyunu bir kez bitirdikten sonra erişilebilir olacaktır.
     
       Spider-Man 7 Eylül'de PlayStation 4 için çıkacak.

       E3 2018 kapsamında paylaşılan oynanış videolarına buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.








  • Bombayı patlatacak anlaşılan

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ultimate spidermande oyun bittiginde keyfe gore venom olabiliyordunuz ve oynamasi asiri zevkliydi bu oyunda olmaz sanirim ama spiderman disinda baska karakterlere gecis olsa cok enfes olurdu vulture filan olarak oynamak mesela

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • insanların robot oluşu oyundaki canımı sıkan tek şey , tamamen tepkisizler insan kurtarma görevleri vardır umarım bir göreve giderken vs , ama o kadar yapaylarki sanki hiç olmayacak gibi yada olursa ana görevler içersinde olacak gibi , insanlarla iletişim olsaydı çok iyi daha olurdu bu haliyle kendimizi şehrin içinde boş boş geziyor hissedebiliriz ,
    ps 2 oynadığımız o efsane oyunda bile insanlar bizi görünce şaşırıyordu yardım istiyordu vs



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 19 Haziran 2018; 11:5:35 >
  • o kadar standart bir spiderman oyunu ki neden hype olduğunu anlamış değilim. Bu özellik amazing spiderman'de de vardı. Aynı şekilde bu oyun farklı olarak hiç bir şey sunmuyor. Farklı kötü adamlar yine spiderman oyunlarının hepsinde var.
  • Amazing Spider-Man 1 gibi işte. Değiştir kostümü değiştir havayı gez mis gibi. Hala yüklüdür pc'imde ara ara ağ atmak güzel oluyor 2002 kostümü ile
  • Buda İnfamous kafası..Keşke zaman akışı olsaydı..Tmm anladık görevleri Script yapmışsınız kendi istediğiniz şartlarda oyuncuların oynamasını istiyorsunuz, Ama bunun zaten çözümünü GTA 5'e bakarsanız anlarsınız..
  • Hikaye bittikten sonra muhtemelen önceki oyunlardaki gibi ek görevler olmayacak ve boş boş simülasyon şehirde gezinip duracak örümcek adam. Havayı değiştirsen ne olacak?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İnfamous second son dada vardı yani yeni bileymiş gibi herşeyi sanki ilk oluyormuş gibi sunmanın anlamı yok.
  • keşke fiyat durumunu da değiştirebilsek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.