|
Spider-Man: Brand New Day, Türkiye'de de gişe rekorları kırarak başladı
-
-
Dandik Marvel filmlerine bu kadar seyirci gidiyor, tamam gitsin... Bununla birlikte, umarım iyi filmler de çokça seyirci çeker...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Bilgi teknolojilerinin ve elektrikli araçların sıkı takipçisi ve kullanıcısıyım. -
Bence çoğunluğu çocuklarıyla giden ebeveynler. Hafta sonu aktivitesi 😅
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Apeiron- -- 4 Ağustos 2026; 14:44:36 >
-
Hayvan gibi gişe yapmış . Vizyona gireli daha 1 hafta olmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yapımcısı siyonist ve Gazze soykırımını destekleyen bu filmi boykot etmek, her vicdan sahibinin boynunun borcudur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
super-hero tarzı film sevmeyen tayfanın her konudaki klasik "güzel film değil" zorlamalarını burda da görüyoruz.
film güzel kardeşim, size hitap etmiyor diye bok atmayı bırakın. önceki konuda da yazmıştım; imdb %82, rottentomatoes puanı %89 olan bir filmin kötü olma ihtimali yok. sizin filmden hiç bir şey anlamamış olma ihtimaliniz daha yüksek. siz gidin standart aksiyon filmi falan izleyin bence, boşverin marvel falan...
_____________________________ -
-
marvel ve dc sinematik evreninden elimi çektim ama spiderman ve batman'in hala albenisi var
Yaş sınırı 13 olması kötü oldu . Benim oğlan gidelim diye ağlıyor . 7 yaşında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dün salon 3 de 1 doluluktaydı, Odyssey de hala yer yok
_____________________________ 2003 FOSİL ÜYE -
Screenx ile izleyen oldu mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Marvel eskisi kadar heyecan vermiyor bana da ama Spiderman olunca iş değişiyor. Demek ki karakter hala insanları sinemaya çekebiliyor. Bu kadar açılış yapması da biraz onu gösteriyor bence.
kim gidiyo bunlara
paranı çöpe at daha faydalı bir aktivite olur
7 yaşında bu filmden nasıl haberi olmuş? Çocuğun aklına siz mi soktunuz ağlattınız hocam :) ben 7 yaşında film nedir onu bile bilmiyordum.
Yeni nesil şansılı mı yoksa şansız mı anlayamadım.
Allah uzun ömürler versin çocuğunuza.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
Acizim, aciz olanı istemem.
Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim. -
Şuanda 1. Sınıfı bitirdi 2. Sınıfa geçti tüm spider man serisini tabletten izledi yaz tatili boyunca. Valla doğru onlar hayatı hızlı tüketiyor , aynen bende 7 yaşında filmden anlamazdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
super-hero tarzı film sevmeyen tayfanın her konudaki klasik "güzel film değil" zorlamalarını burda da görüyoruz. film güzel kardeşim, size hitap etmiyor diye bok atmayı bırakın. önceki konuda da yazmıştım; imdb %82, rottentomatoes puanı %89 olan bir filmin kötü olma ihtimali yok. sizin filmden hiç bir şey anlamamış olma ihtimaliniz daha yüksek. siz gidin standart aksiyon filmi falan izleyin bence, boşverin marvel falan... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt