Şimdi Ara

Spider-Man 3'ün fragmanı sızdırıldı, sosyal medya karıştı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
7.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spider-Man 3'ün fragmanı sızdırıldı, sosyal medya karıştı!

Güncelleme: Spider-Man: No Way Home'un fragmanı resmi olarak paylaşıldı. Fragmanı "Spider-Man No Way Home fragmanı paylaşıldı" haberimizde bulabilirsiniz.

Ayrıca Bkz.Sonunda geldi! Spider-Man 3'ün ilk fragmanı resmi olarak paylaşıldı!

Orijinal Haber: Disney ve Sony iş birliği ile geliştirilen yeni Spider-Man serisinin üçüncü filmi  için vizyon tarihi yaklaşıyor. Henüz resmi bir fragman göremedik ancak son gelişmeler sosyal medyayı karıştırdı.

Spider-Man: No Way Home Fragmanı Sızdırıldı

Dün gece geç saatlerde Spider-Man: No Way Home'un fragmanı YouTube başta olmak üzere sosyal medya platformlarında sızdırıldı. Disney ve Sony'den karşı hamle çok hızlı geldi ve fragman silindi ancak görsel alanlar ve fragmanı indirenler yeniden yükledi. 

Ayrıca Bkz.Marvel'ın sevilen serisi Avengers'ın 5. filmi için beklememiz gerekecek

Fragmanın tekrar tekrar paylaşılmasının ardından ise Tom Holland, "Henüz hazır değilsiniz" yazarak bir Instagram paylaşımında bulundu. Türkiye dahil birçok ülkede Twitter'da gündem olmuş durumda. Twitter üzerinden yalnızca Türkiye'de #SpiderManNoWayHome etiketiyle 235.000'den fazla paylaşım yapılmış durumda ve Türkiye gündeminde ilk sırada. Fragmanda birçok spoiler içeren sahne bulunduğunu belirtmekte fayda var.

Spider-Man 3, yani Spider-Man: No Way Home17 Aralık 2021'de yayınlanacak. Konuk olması beklenen isimlerin tamamı şöyle: Jamie Foxx, Benedict Cumberbatch, Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Andrew Garfield, Emma Stone, Alfred Molina, Charlie Cox, Willem Dafoe ve Thomas Haden Church. Bunlardan Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx ve Alfred Molina resmi olarak onaylandı.

Fragman ile ilgili spoiler içeren bilgileri aşağıda bulabilirsiniz. 

Fragmanı incelediğimizde ise çok net bir şekilde Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx ve Alfred Molina belli oluyor. Ancak bazı görsellerde net olmamakla birlikte Tobey Maguire ve Andrew Garfield de bulunuyor. Eğer gerçekse bu da aylardır dolanan söylentileri doğruluyor ve Marvel resmi olarak paralel evren tarafına da geçiş yapıyor

• Fragmanın üzerinde oynanmadığı ne malum . Daha ortada kesin bir şey yok .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Marvel son zamanlar insanları heyecanını yükselterek izlettiremeye çalışıyor. Wandavision vs hepsinde büyük bir cameo olacak falan denildi. Fakat boş çıkmıştı. Spider-man 3 de diğer spider-manların olması zor gibi gözüküyor. Bence sadece insanları heyecanlandırmak için ortaya atılmış bir fikir.

• bulamadım link yok mu :D

• link çabuk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Paralel evren zaten beklenen şeydi

Zaten yillardir ister oyun ister film fragmanlarinda spoiler cok fazla. Izlemis gibi oluyorsun, sinemaya gitmene gerek yok gercekten de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

蘇科|烈火國
    我的荣誉, 我的宝座, 我的国家. 将全部失去.
    群雄四分:
    水善|土強|火烈|气和
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

Fragman gercek olmasaa Sony kaldirtmazdi

Bilgi kirliliği olmasın diye de kaldırtmış olabilir.

İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf_Ozkan

link çabuk
    Spider-Man 3'ün fragmanı sızdırıldı, sosyal medya karıştı!Acey Mcocyoutube
    Spider-Man far from home official trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=ScHmw21lm7k

@Morutan

İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt

octo ve green goblin bombası görmek heyecanladirmadi değil ama bu gidişle bence andrew ve tobey olmayacak filmde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf_Ozkan -- 23 Ağustos 2021; 17:29:11 >
  • Yusuf_Ozkan kullanıcısına yanıt

İkisi de olacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

deli gibi spiderman hayranı olan ben bile yeni jenerasyondan filmlerini sevmediğim için izleyemiyorum. hem andrew hem tobey çok iyilerdi ama yeni ergen... rezil

Arkadaşlar gene uyarıyorum sakın çocuk filan yapmayın insanoğlunun ırkının bitmesini sonu ermesini stiyorum artık nedeni ise işsizlik arttı buda demek tir ki canlı bombalar çoğalacak acılar çoğalacak zaten kıtlık geliyor gelcek İ iyi görmüyorum o yüzden gelecek Nesrin acı çekmememesi için tüm erkek ler kısırlaştırılmalı biran önce zaten çocukda gereksiz bişey hiç de sevmem yok mama al yok bey haydi ordan sen kimsinde sana bez ALAYIM sana bez alacağıma gier Club da disko da tekila vodka Redbull içerim kızlar la daha iyi
  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Tobey var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.