Şimdi Ara

Spider-Man 3'ün ardından başrol Tom Holland'ın sözleşmesi bitecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Spider-Man 3'ün ardından başrol Tom Holland'ın sözleşmesi bitecek



    Hem Marvel’ın hem de çizgi roman dünyasının en popüler karakterlerinden biri şüphesiz Spider-Man. Konu ile ilgilenmeyen insanların bile bir şekilde bildiği bir karakter diyebiliriz. Bildiğiniz gibi bu karakter için de 3 farklı film serisi yapıldı. Şu anda Disney ve Sony eşliğinde geliştirilen Tom Holland başrollü Spider-Man serisi üçüncü seri konumunda ve bu serinin üçüncü filmi şu anda çekim aşamasında.



    Ayrıca Bkz.Zack Snyder's Justice League'den resmi bir klip yayınlandı



    Şu anda Spider-Man rolünü üstlenen Tom Holland’ın karakter için yaptığı sözleşme bu film ile bitiyor. Yani eğer yeni bir sözleşme imzalanmazsa bu yıl çıkacak olan Spider-Man: No Way Home, Tom Holland’ın son Spider-Man filmi olacak.



    Bildiğiniz gibi 2019 yılında Sony ve Disney arasında bazı anlaşmazlıklar olmuştu ve Disney tarafındaki Spider-Man iptal edilmişti. Sonrasında anlaşmanın bir yolunu buldular ve üçüncü film için çalışmalar başladı. Tom Holland’ın dediğine göre Sony ve Disney bu konuda tamamen anlaşmış durumda ve ilerde bir sorun çıkmayacak.



    Tom Holland Devam Etmek İstiyor



    Tom Holland gelecekte bu role devam etmek istediğini ve stüdyodan bir teklif gelirse kabul edeceğini söyledi. Iron Man olarak tanınan Robert Downey Jr. ise Tom Holland’ın rolü bir noktada bırakması gerektiğini ve başkasının Spider-Man olması gerektiğini söyledi.



    Spider-Man: No Way Home isimli üçüncü film, 17 Aralık 2021'de yayınlanacak. Ayrıca şu anda Sony tarafında da bir Spider-Man evreni kuruluyor.





  • Zaten yaşlandı spiderman liseli bi ergen
  • Sözleşmesi yenilecektir. En başta örümcek adam için bu kadar küçük birinin seçilmesinin sebebi aynı kişi ile çok uzun yıllar devam edilmek istenmesi.



    Tom için iyi haber. Cillop gibi yüksekten bir sözleşmesi olacaktır

  • KalemKolik kullanıcısına yanıt

    Benzer şey Gal Gadot'un başına gelmişti. Wonder Woman filminde başrol oynamasına rağmen 300 bin $ kazanmıştı.

  • Fikri olup bilgisi olmayan tipik bir vatandas ornegi

  • Daha 10-15 senesi var. Önünde 2 tane daha üçleme planı var. Sözleşmeyi yenileyerek sürpizleri bozmak istemiyorlar.

  • Bence Spider Man için çok çok iyi bir seçim. Sorun şu ki süper kahraman filmlerinin suyu ısınmak üzere, daha ne kadar bu tür filmler pompalayabilirler merak ediyorum kitle yakında iyice sıkılacak gibi geliyor bana. Yeni çıkış arayacak sinema sektörü.

  • monacomen kullanıcısına yanıt

    formülü değiştirirler wandavision izlemeni tavsiye ederim marvel farklı bir şeyler denemiş bu hafta final yapacak muhtemelen diğer dizilerinde de farklı bir şeyler deniyecek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar kafayı Home ile bozmuş.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.