Şimdi Ara

SPEED BUG... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, mesajlarımı gerektiği üzere düzelttim. Ancak attığım mesajlardaki üslubumun nedeni, atılmış mesajlarda kullanılan üslup ve kullanılan kelimelerdi. Yaş takıntım yok, bir çok 15li yaşlarda kardeşim var ancak saygısızca davranan her kullanıcı benim için küçüktür, çocuktur ve muhatabım değildir. Umarım yaşadığımız bu olay tekrarlanmaz ve daha saygılı bir şekilde forumdan hep beraber istifade ederiz. Sağlıcakla kalmanız dileğiyle
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Miharbi


    quote:

    Orjinalden alıntı: keshberfo

    +4 * +4 * +4 vermiş olmasın sakın ???? (-11 den aşşağı çekilemiyo diye hatırlıyorum da) ( ayrıca 1 şey daha var max dye +4 :P kısaca dye lar +2 * +3 * +4 aynı oranda -2 * -3 * -4 , yani ne +1 ne -1 ne +5 ne -5 dye hiç görmedim )

    bu arada bi özelliğe +5 vermek isterseniz +2 * +3 dye ortak kullanın derim....



    Haklısın keshberfo, dalgınlığıma gelmiş. En yüksek dyelar +4-4 olmaktadır, +5-5 yoktur. Ancak orjinal ve bir kaç low rate sunucuda (ör:Olympus) +1-1 dyelar mevcuttur. Düzelttiğin için teşekkürler. Bu durumda +4-5 +4-5 +1-1 kullanmış olabilir, toplamları +5-11 yapar.

    Miharbi abime saygim sonsuzdu 1cok konuda yardimci olmustur kesinlikle ters cevap vermemiştir en sıkısık anında bile
    L2extreme titanda +4 -6 gordugumu hatirliyorum hatta ne diye katiyorlar diye kizmistim ama ben
    dex+4 con-4 dex+1 con -1 str+4 -4con 44str li 40 dexli sr bow canavariydim
    keshberfo yaziyi komple okudum süper
    l2 serverdan servera baska 1 zevk aliyorsunya gercekten dogru




  • Ama arkadaşlar LVL 94 Tamam Dye lerde Olsun onada tamam da 94 lvl bi karaker sdece 1 pvp simi olur bence bana ters ben 20 lvl de 20 pvp kazanmis oluyom bunların yarısı pk :)
  • :)
    Anlamadim gitti olan biteni.Yahu ben yardimim olur diye birsey paylasmak istedim sizlerle.Daha once de dedigim gibi SERVER DANDIK OTESI.Maksat vakit gecirmek 3 5 dakika.Lvl 94 olmak sadece 5 dk suruyor.Bu arada da kac pvp yaparsin bilemiyorum,PVP meraklisi arkadas.Kaldi ki, rekabet edebilmen icin PVP den once alet edavatini tamamlaman gerek,benim yaptigim da o idi o SS i cektigimde.

    DYE konusuna gelince..Nasil ki lvl 100 oluyorsa, custom material olan +5 -5 ,+ -6 ve +5 -6 dyelar var,fazlasi da yapilabilir.Ha bunlarin oyunda etkisi var midir,onu da deneyerek gormek lazim.

    berfonun dedigi gibi bir NPC adena veriyor.Nedeni ise,1- adena drop rate %100 degil ve 2-%100 olsa bile lvl 94 sun,uzerinde hic birsey yok..Ve c5 moblar da yok.E nerden bulacaksin parayi?Admin efendi kendince bir yol bulmus durumu kurtarmak icin.

    Bla bla bla...

    UZUN LAFIN KISASI arkadaslar,

    serveri sallayin,
    ancak speed bug denen hikaye gercek.gereksinim duyarsaniz kullanabilesiniz diye aciklamak istedim hepsi bu.




  • Şimdi girdim servera.Evet o bugu kullanarak hızını iyice arttırıyosun hatta normalde tırmanılamayan dev gibi dağların yanındaki tümseklere geldiğinde biraz yükselti varsa dağın tepesini geçicek kadar zıplıyosun İnfinity silahlara + basınca onlarda mavi ve kırmızı parlıyo(tabi asıl parlamaları olan beyazla karışık ama sanırım buda serverdaki buglardan ) Sanırım serverdaki bi diğer bug sayesinde de eline aynı anda iki silah alabiliyosun.Örneğin iki tane dev kılıç(acaba bu bug yaylara da işliyo mu? çünkü aynı anda 2 bow kullanmak güzel olurdu ) Bide serverı kim yaptıysa biraz manyamış heralde Çünkü adamlar şu en başta karakter yapılan yerlerdeki karakterleri çırılçıplak yapıp her yeri görünür yapmışlar.Sırf erkekler iç çamaşırı giyiyo kızlar çıplak.Garip bi server.Bide C5 ile yeni gelen yerlere gittim hiç birine bişey koymamışlar.Serverda çok eksik ve fazla bug var.




  • hehe o iki eline alabildiğin silahlar dual java server olduğu için adam kafasına gore düzenlemiş naked karakterlerde bu yüzden ve enchant yaptığında renklerin farklı olmasının sebebide bu yüzden istedikleri gibi deiştirebilirler :D sarı mavi yesil pembe kırmızı mor siyah vs. vs. ( tabii infinity olanların parlamasıda ondanmıdır bilemem :D )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 18 Kasım 2006; 14:53:38 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eray.gns

    hehe o iki eline alabildiğin silahlar dual java server olduğu için adam kafasına gore düzenlemiş naked karakterlerde bu yüzden ve enchant yaptığında renklerin farklı olmasının sebebide bu yüzden istedikleri gibi deiştirebilirler :D sarı mavi yesil pembe kırmızı mor siyah vs. vs.

    Bilgilendirdiğin için sağol
  • Aptalca hazırlanmıs bir server işte cok uzatmıssınız:D L2 haritasını gezmek istiyen arkadaslar gitsin baksın derim ben :D
  • Eğer yüksek atlama yapmak istiyosan hızını arttırıp bi tümsek bulucan Serverda ejderhalara binme olsaydı kesin havada onların anında uçardım
  • hangi server o?
  • bu ii de sub clas lari birlsestiriyolar onu bulamadim
    yardimci olurmusun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.