Bildirim
Spartak Maçı İçin Kadıköy'de Mekan
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bende dışarda izlemeyi düşünüyorum , avrupa yakasında birası ucuz ve güzel olan biyer bilen var mı ? _____________________________ -
Beşiktaş civarı da olabilir mesela? _____________________________ 
-
-
sukru saracoglu desem
ben orda izliycem :))
KALAMIS a git derim kardesim_____________________________ Psn : djomer3
-
Stadın Orada Burger King, Migros Var. Mıgrosun tam karşısında AY Işığı dıye bır mekan var. bıldıgım orada seyredebılırsınız _____________________________ Uzun süredir Donanımhaber ve diğer siteler üzerinden 0/2.el ürün alım satımı kesinlikle yapmıyorum.Hesabımı kullanarak alışveriş yapmak isteyen,aradığınız parça bende var,satılık telefon var vs gibi mesajlar yazıp whatsapp numarası bırakan mesajlara itibar etmeyiniz geri dönüş yapıp alışveriş yapmayınız. -
Maçkolik. Tam stadın yanı. Ama sormalısın D-Smart var mı diye. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: miba54
Maçkolik. Tam stadın yanı. Ama sormalısın D-Smart var mı diye.
Var orada, bu arada maçkolik iyidir stad çevresi için._____________________________ Mercedes Benz CLA200 AMG. -
quote:
Orijinalden alıntı: MeDaLion_
quote:
Orijinalden alıntı: miba54
Maçkolik. Tam stadın yanı. Ama sormalısın D-Smart var mı diye.
Var orada, bu arada maçkolik iyidir stad çevresi için.
O zaman Maçkolik'e gitmeli arkadaş. Çok iyi bir ortam var, tam stad yanı._____________________________ -
Todori _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler