Şimdi Ara

Space Punisher Hulk vs Kal Kent (DC One Million Series)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Space Punisher en güçlü Hulk formu . WBH WWH'den falan daha güçlü . Kim yener ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irishman -- 19 Eylül 2017; 16:43:52 >



  • meastro en güçlüsü değilmiydi
  • up
  • Bakarmısınız bi :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man_Of_Steel -- 31 Temmuz 2018; 9:7:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kal Kent alır ya, All Star Supermanden ki o Superman güneş banyosu nedeniyle taşıyamacağı kadar enerji depoladı, bu da onu daha önce olduğundan daha güçlü kıldı. Bu Superman bile Kal Kentin yanında güçsüz kalıyordu. Kal Kent alır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: milyarderdahi

    Kal Kent alır ya, All Star Supermanden ki o Superman güneş banyosu nedeniyle taşıyamacağı kadar enerji depoladı, bu da onu daha önce olduğundan daha güçlü kıldı. Bu Superman bile Kal Kentin yanında güçsüz kalıyordu. Kal Kent alır.
    All Star serisinde 3 kat arttı gücü.. Ve öyle çok fazla durmadı güneşin orda, normalde çekirdeğe iniyor ve bayağı bir güneşleniyor ama nedense kanser olmuyor ?
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    Alternatif evren işte. Ana evren dışında olanları çok ciddiye almamak lazım. Mesela Tony alternatif evrende bir Gökselin zırhını kendine zırh olarak yeniden yapılandırıyor ve negatif bölgeden güç çekiyor, IG Thanos'un güç kalkanını aşabiliyor ama tabi yeniliyor sonra. Diğer bir evrende LT ve diğer kozmik varlıklar (Eternity, Lord Chaos vs.) Galactusa saldırıyor hep birlikte ama Galactus yara bile almıyor. Bakmayacaksın alternatif evrenlere kanıt aramak için.
  • Space Punisher Hulk 4 tane Watcher'ı çekirdek çitler gibi öldürdü ve uzay boşluğunda normal Hulk'a göre çok daha rahat. Ancak bunun haricinde featleri çok çok kısıtlı. Hakkında söylenen bazı korkunç dedikodular olsa da bunlar radarın çok altında kalan Space Punisher gibi berbat bir hikaye ile beraber herkesin aklından çıkmış gibi görünüyor.

    Space Punisher hulk konsept olarak Kal Kent'i alabilir ancak bunu savunmak için hakkında çok çok az bilgi var. Ve var olan bilgiler onu Kal Kent kalibresinde birinin üstüne koymak için yetersiz. Zira Watcher'lar çoklu evren üzerinde yetki sahibi olsalarda fiziksel olarak çok bir olayları yok en ünlü Watcher'ı Nick Furry silahla vurdu. O yüzden Space Punisher'In F4 ü öldürmesi ya da Watcherları.... Kal Kent gibi takyon ışını ile Galaksiyi bir arada tutabilen birine pek bir anlamı olmuyor.




  • Punisher, Space Punisher Hulk'ı öldürdü mü?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.