Şimdi Ara

Sözün bittiği yer, Ubisoft bu kadarı pes artık !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kur farkı konsol oyunların 200 tl civarına dayanması; Pc'de Aral adaletsizliği, Steam içinden oyunların ubi, 2k vs. fiyatlarında ki saçma politika.

    Sonra gel oyunlar satmıyor deyip türkçe gelmiyor densin. Olmuyor evet kopya oyun oynama sayımız çok ama sadece biz değiliz bunu yapan. Ben tr bazlı birçok oyuncunun oyun alımında iyi bir sayıya ulaştığını eminim.

    Bir kere tr alt yazı ekleyip bir görsünler satıp satılmadığını sonra karar versinler. Tabi bu fiyatlarla oda zor şimdi şunudu görmek lazım uplay'e bir bakın türkçe dil var mı, adamlar kendi programına bile dilimizi eklemiyor.

    Sony türkçe oyun getirmede lider onuda hayrına yapmıyor, konsol satışlarını hatta tv ve birçok alanda ki ürünlerin satışlarında bu tutumları rol oynuyor onuda düşünmek lazım.
  • Yorumlardan bilgisizlik ve cehalet akıyor çoğu kişinin ortak görüşü firmanın Fransız olmasından dolayı Türkçe dil desteği getirmemesi.Hiçbir ticari kuruluşda kar getirmeyen ürüne destek verilmez kaldıki uluslararası kurumsal firmalar senin dilin,dinin,milliyetin umrunda bile değildir,müşteri=para yani burda tartışılacak bir konu yok.EA neden Fifa 16 ile dil desteği vermeye başlıyor demekki artık bu oyun bu ülkede satıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.