Şimdi Ara

Sözleşmesi biten personelin akıbeti ne olur ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • s.a arkadaşlar derdimiz azmış gibi bugün bir yenisi daha eklendi… şimdi ben kamuya bağlı bir şirkette engelli kadrosun da bilgi işlem personeli olarak çalışmaktayım sözleşmeliyim.

    bugün çalıştığımız kısıma insan kaynaklarından bir bayan geldi benimde sözleşmem 15 aralıkta bitiyor bu sözleşme yenileme olayının nasıl olacağını sordum kendisine o bayan da sözleşmesi bitmeye yakın olanları genel müdür tek tek çağırıp konuşacak v.s şeyler dedi. Şimdi bende kendi kendime bizi işten mi çıkaracak acaba sorusu geldi ?

    şimdi böyle bir şey söz konusu olabilir mi ? sözleşmesi biten personel sözleşmesi yenilenmezse ne yapmalı ? hakları nelerdir ? sendikamız yoktur önümüzde seçim var bize kadro gelme durumu konuşulurken böyle bir şey olabilir mi acaba akşam akşam canım çok sıkıldı tecrübeli birii varsa bilgi verebilir mi ?


    birde benim şöyle bir durumum var asıl kadrom bilgi işlem destek elemanı diye geçiyor ama son 2 aydır ben çok alakasız bi işte çalışıyorum tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim….








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.