Şimdi Ara

sözelci için 350 iyi mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ygs için sizce nasıl bir puan lysde iyi yapacağımı farz edelim. bu puan iyi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xDettx -- 5 Mart 2012; 18:26:21 >

• İdeal hocam
  • GÜZEL , AYRICA BENİM DE HEDEFİM.
  • zaten türkçe sosyal full yapsak 360 yapıyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçarakayakafaatanadam

zaten türkçe sosyal full yapsak 360 yapıyor sanırım.

YGS3 396-398 civarı oluyor full yaparsan.
  • 350 benim de hedefim.. Gayet iyi bir puan bence.
  • Nereye gitmek istiyosunuz peki arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho0093

Nereye gitmek istiyosunuz peki arkadaslar

radyo televizyon, halkla ilişkiler falan. zaten onun dışında bir tek öğretmenlik var. Hiç uğraşamam veletlerle
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psycho0093

Nereye gitmek istiyosunuz peki arkadaslar

radyo televizyon, halkla ilişkiler falan. zaten onun dışında bir tek öğretmenlik var. Hiç uğraşamam veletlerle

Aynı ben yemin ederim. İletişim istiyorum bölüm farketmez. Bizimkiler de öğretmen olacaksın diyorlar ama senin de dediğin gibi hiç uğraşamam veletlerle

• Okul puanı dahil değil heralde.Bence az gibi geldi.Meslek lisesi temel yok hocam 370 görüyorum.Keşke düz olsaydım :-(
  • Bende 340-360 larda takılıyorum bakalım ne olacak ama arkadaşlar 1231 yerde söylesemde yine burda söyliyim boşa tanıdık yoksa RTS okumayın cok hevesle giden ama boş dönen cok kişi var para istiyor ve atanmada istiyorsanız Coğrafya Öğretmenliğini okuyun ek derslerle iyi bir ücret alınıyor bilginize
  • Bu arada bence puanlarada takılmayalım çünkü bazı dershanelerin puanı fazla hesaplanıyor NET olarak yazalım daha net olur En az hesaplayan Pi analitik ve Fen bilimleri...
  • Hocam ygs'den 350 ham puan bir sözelci için yeterli olsa gerek. Lys'den den ortalama bir şey çıkartabilirsek iyi olur. Tabiki herkesin hedefi farklı olduğu için kimisine bu puan yetmeyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

Bende 340-360 larda takılıyorum bakalım ne olacak ama arkadaşlar 1231 yerde söylesemde yine burda söyliyim boşa tanıdık yoksa RTS okumayın cok hevesle giden ama boş dönen cok kişi var para istiyor ve atanmada istiyorsanız Coğrafya Öğretmenliğini okuyun ek derslerle iyi bir ücret alınıyor bilginize

evet iletişimde arkan olması gerek doğru ama ben o bölümü kazanırsam zaten arkamı oluştururum diye düşünüyorum. Öğretmen olsak hep aynı ücreti alıcaz özel ders falan desek hadi neyse de. iletişim bölümünde girişken olup birşeyler yapabilirsek daha iyi yerlere geliriz diye düşünüyorum

• quote:

quote:

Bende 340-360 larda takılıyorum bakalım ne olacak ama arkadaşlar 1231 yerde söylesemde yine burda söyliyim boşa tanıdık yoksa RTS okumayın cok hevesle giden ama boş dönen cok kişi var para istiyor ve atanmada istiyorsanız Coğrafya Öğretmenliğini okuyun ek derslerle iyi bir ücret alınıyor bilginize

evet iletişimde arkan olması gerek doğru ama ben o bölümü kazanırsam zaten arkamı oluştururum diye düşünüyorum. Öğretmen olsak hep aynı ücreti alıcaz özel ders falan desek hadi neyse de. iletişim bölümünde girişken olup birşeyler yapabilirsek daha iyi yerlere geliriz diye düşünüyorum

Hocam dediğim gibi 430 puan al iyi bi üniversiteyi hedefle anca ozaman seni keşfederler

• quote:

quote:

quote:

Hocam dediğim gibi 430 puan al iyi bi üniversiteyi hedefle anca ozaman seni keşfederler

hedefim anadolu üni. iletişimde en iyi üni olduğunu duydum. 400 le alıyor az pi puan deil yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

hedefim anadolu üni. iletişimde en iyi üni olduğunu duydum. 400 le alıyor az pi puan deil yani

az hocam ama halkla ilişkiler istiyorsan ideal diyebilirim olmadı yarına pm at sana tavsiyelerde bulunayım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.