Şimdi Ara

sözel bölüm seçsemmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayısal hiç yok bidahaki sene sözel seçsemmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim ben sözel seçtim. Çünkü duygusal bir kişilğim vardı. Ve fenimin çok yi olmasına karşı sayısal işlem yapamıyordum. Bu nedenle sözel seçtim.Şimdi pişman mısın deseler hayır derim. Neden mi? Çünkü etrafına bak. Herkes sayısaldan bir bölüme girmeye bakıyor. 250 puanla 500 puan arası yapan herkes sayısalda bir yere gireyim diye bakıyor bu da etrafta çok fazla mühendis, bilgisayar mühendisi, iktisatçı, çekocu olduğunu gösterir. Sayısal yapamıyorsan sözeli kesinlikle seç. Ben reklamcılık okuyorum ve bölümümden çok memnunum. İngilizce+bir dil daha öğrenirsen zaten sektör seni kapıyor. Yani kendini geliştirmeye bağlı her şey. Biraz görgüsüzlük gibi olacak ama babamla konuştum beni yurt dışına dil eğitimine gönderecek inşallah. Böyle imkanların varsa değerlendir. Ve çok çalış.
  • 15 gun sonra secersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MilanKundera

Kardeşim ben sözel seçtim. Çünkü duygusal bir kişilğim vardı. Ve fenimin çok yi olmasına karşı sayısal işlem yapamıyordum. Bu nedenle sözel seçtim.Şimdi pişman mısın deseler hayır derim. Neden mi? Çünkü etrafına bak. Herkes sayısaldan bir bölüme girmeye bakıyor. 250 puanla 500 puan arası yapan herkes sayısalda bir yere gireyim diye bakıyor bu da etrafta çok fazla mühendis, bilgisayar mühendisi, iktisatçı, çekocu olduğunu gösterir. Sayısal yapamıyorsan sözeli kesinlikle seç. Ben reklamcılık okuyorum ve bölümümden çok memnunum. İngilizce+bir dil daha öğrenirsen zaten sektör seni kapıyor. Yani kendini geliştirmeye bağlı her şey. Biraz görgüsüzlük gibi olacak ama babamla konuştum beni yurt dışına dil eğitimine gönderecek inşallah. Böyle imkanların varsa değerlendir. Ve çok çalış.

Saol kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahatlıprens

quote:

Orijinalden alıntı: MilanKundera

Kardeşim ben sözel seçtim. Çünkü duygusal bir kişilğim vardı. Ve fenimin çok yi olmasına karşı sayısal işlem yapamıyordum. Bu nedenle sözel seçtim.Şimdi pişman mısın deseler hayır derim. Neden mi? Çünkü etrafına bak. Herkes sayısaldan bir bölüme girmeye bakıyor. 250 puanla 500 puan arası yapan herkes sayısalda bir yere gireyim diye bakıyor bu da etrafta çok fazla mühendis, bilgisayar mühendisi, iktisatçı, çekocu olduğunu gösterir. Sayısal yapamıyorsan sözeli kesinlikle seç. Ben reklamcılık okuyorum ve bölümümden çok memnunum. İngilizce+bir dil daha öğrenirsen zaten sektör seni kapıyor. Yani kendini geliştirmeye bağlı her şey. Biraz görgüsüzlük gibi olacak ama babamla konuştum beni yurt dışına dil eğitimine gönderecek inşallah. Böyle imkanların varsa değerlendir. Ve çok çalış.

Saol kardeşim

Barajı geçip sayısal bölümlere mühendisliğe bi şekilde girenler çıkamıyor kardeşim merak etme.öyle kolay değil o işler.evet saçma bi şekilde puanları düştü ama hakkını verip bitirmek mesele.idealindeki hayalindeki bi meslek varsa ona git bölüm farketmez.ama bölüm tercih etçeksen sayısaldan şaşma.herşey kendini geliştirmene bağlı

• ingilizce seç okudukları boşa gitmeyen yegane bölümdür, okuması zevklidir. kendini geliştirir başka diller öğrenirsen ithalat şirketlerinde güzel maaş alabilirsin. hocalığı bırakıp bu işlere giren çok kişi var.
  • sözel bölümler bir çöbtür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.