Şimdi Ara

sözde yenilenmiş telefonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • piyasada bir yenilenmiş telefon akımı başladı..her ürünün çakma kasalarını üreten çinliler haşatı çıkmış telefonların haşatı çıkmamış yeniymiş edasıyla satılmasına yardım ediyorlar.

    bir ya da birkaç nesil önce ancak hunharca kullanılmış bir telefon... kasası gitmiş yere düşmekten kafayı yemiş ekranı bile ölmüş bataryalar ve devreler elektrik taşımaktan sarj olmaktan yorulmuş

    bu telefon alınıyor önce ucuz çakma bir kasa giydiriliyor camı da jelatinli hani..içinde neler dönmüş ne anılar yaşamış belli bile olmuyor

    ve satışa çıkıyor..yenilenmiş nokia 6 ilk günkü gibi tertemiz ya gerçekler..alıyorsunuz bir zaman sonra çat gitti..her cihazın bir kullanım ömrü var.

    çat gitti derken lg nin garanti bittikten 10 dakika sonra bozulan cihazları gibi içlerinde geriye sayan bir saatli bomba var..aslında bir kaç aylık ömrü kalmış bir hurdaya yenilenmiş diye tonla para ödüyorsunuz.,kutusu bile var sanki hep kenarda kalmış hiç ellenmemiş.

    yani siz 500 lira vermeyeceğiniz telefonu yeni gibi görüp 1000tl vermeye ikna ediliyorsunuz.ikinci el ama değilmiş gibi..adeta misal.mış mış gibi.

    virüs bahanesiyle uçan telefon fiyatlarına karşı aranan bu telefonlar çok baş ağrıtabilir.

    bu arada salgın sırasında milletin neye ihtiyacı varsa onun fiyatını uçurmak hangi akla hizmet bilmek zor.
    sözde yenilenmiş telefonlar

    şimdi büyük alışveriş siteleri var bunlar sadece aracı...sağda solda rast geldiğimiz küçük dükkanların sanki o siteden alıyormuş gibi bir araya getirildiği yer...kocuman ticaret ahmet bıyık zıp zıp ticaret hüsamettin haktanır..bir sorun çıktığında bu site muhatabınız oluyor yalvar yakar ya yardımcı oluyorlar ya da olamıyorlar kim bu işlerle uğraşır gelir yüksekse herkes uğraşabilir.ben zıp zıp ticarete kendim gitsem zıp zıp zıplatırlar adamı orası başka ama yer aynı yer.


    denklem şu...ikinci el telefon satan bir oluşum telefonun imeisini bir yere yazmadan o telefonu size verirmi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 29 Haziran 2020; 2:12:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.