Şimdi Ara

sözde Ermeni soykırımı ve fıransa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Fransanın yeni bir tasarı ile S.E.s.kırımını kabul etmeyenlere yönelik yaptırım uygulaması insanı hayrete düşürüyor. Fransızlar değilmiydi ''bizler kendi ulusal kahramanımız olan Jan dark için lezbiyen diyebilecek kadar demokratik bir ülkeyiz'' .Bu demokrasi ne oldu da şimdi ben soykırım yoktur deyince bana ceza verecek kadar değişti . Sadece milliyetciliğin başlangıç noktası olarak değil demokrasinin ve aşkkın merkezi konumunda olan paris artık yasakların ve en kötü kokan kadınların merkezimi olma yolunda . Kendi tarihinden onur duyan bir milleti Türk milletini Fıransızlar gibi vahşi göstermek yerine hala ellerinde kalan ve onlara yakışan Demokrasiye ,ulusal kahramanlarına saygıya çağırıyorum. Sizce onlar bu çağrıyı anlarmıki.Ben bir Türk olarak Jandark için bir ulusa özgürlüğü kazanmanın yolunu gösteren nadir bayanlardan biri olarak görüp ve kıymet veririm . Demokrasi yanlızca alay etmek ve küçük görmek olmamalı yada başka fikirlere yasak koymakta olmamalı. Bu tavırlar AB. Türkiyeyi istemiyor şeklinde de yorumlanmamalı. Ben tarihinden utanç duymayan ve eleştirileri göğüsleyecek kadar olgun bir Türk evladıyım onlar ,Fransız politikacılar demokrasi sınavında olduklarının farkındalarmı.Asla kanıtlanmamış bir soykırım iddeasını onaylamak yanlız demokrasi ile değil tarih ilede uyuşmaz.Tarihi parlemontolar değil tarihçiler yazar.

• su hukumet geldiginden beri herseyi eline gozune bulastiriyorduki bgn haberlerde duyduklarim gercekse sonunda adam oluyorlar demektir, fransa yla ilgili tum ihaleler iptal ediliyor, askeri anlasmalar iptal ediliyor, siyasi iliskiler en alt duzeye indiriliyor, ayrica cezayir soykirim i bizde tanincak ve fransa soykirim yapmadi diyen hapsi boyliycak, ayrica chp den de cok guzel bi aciklama geldi, 200 mu 300 bin mi ne ermeni varmis Turkiye de bunlar geri postalancak gitsinler surunsunler ermenistanda, her turlu ambargoyu koymaliyiz ermenistan a, adamlari batirana kadar surundurmeliyiz, bu kdr kalitesiz bir millet daha gelmemistir dunyaya

Orjinalden alıntı: BatuhanK

su hukumet geldiginden beri herseyi eline gozune bulastiriyorduki bgn haberlerde duyduklarim gercekse sonunda adam oluyorlar demektir, fransa yla ilgili tum ihaleler iptal ediliyor, askeri anlasmalar iptal ediliyor, siyasi iliskiler en alt duzeye indiriliyor, ayrica cezayir soykirim i bizde tanincak ve fransa soykirim yapmadi diyen hapsi boyliycak, ayrica chp den de cok guzel bi aciklama geldi, 200 mu 300 bin mi ne ermeni varmis Turkiye de bunlar geri postalancak gitsinler surunsunler ermenistanda, her turlu ambargoyu koymaliyiz ermenistan a, adamlari batirana kadar surundurmeliyiz, bu kdr kalitesiz bir millet daha gelmemistir dunyaya

nerde o günler.

birazn önce taha akyolun köşe yazısına baktım ve ona göre bu çocukca bir hareket. nedenini de açıklayan akyol beyefendi anca biz çalar biz söyleriz demiş. bir anlamda doğru söylüyor çünkü bizde söz geçirme denen olay yok. başka milletlere sözünü geçirebilmek te ekonomik olarak TAM BAĞIMSIZ olmakla ilgilidir. bugün israil amerika gibi ülkeler nasıl ki kimseyi takmıyorsa bunu en önemli nedeni ekonomileridir.

• haddini asan seviyesiz bir durumda fransa ermenistana giden shirack'i izledim haberlerde yaptiklari holywood artisleini kiskandiricak kadar sahte..
    boykot olayina katilmamak ictenbile degil bu tasari ciksada cikmasada fransa Turk insanini kirdigini ogrenmeli bence yapmis oldugu hakaretin bedelini odemeli..
    korktuklari birsey var tarihciler durumu arastiricak olursa uluslararasi resmiyette Turkiyenin hakliligindan ote o donemde ermenilerin ihanetine ugradigi ortaya cikacak bizim topraklarimizda yasayip nasil bize karsi savastiklari fransiz ve sovyetler uniformasiyla...
    belgelerle kanitlanmis cezayir soykirimini inkar ederken size bir yalani kabullendirmeye calisiyorlar bunun adi siyaset bile olmaz benim ulkemde sikayet ettigim siyasetciler bile bu adamlardan daha temiz..
    aslinda soylenicek cok sey var ama karsida muhatab alinacak seviyede bir ulke yok..

arkadaşlar bu sitede tam liste fransız ürünleri var. madem duyarlıyız gösterelim. maille herkeze yollucam.
    Hristiyan ve Yahudiler
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cok ince bir ayrinti var yanliz arkadaslar benim kafami cok kurcaliyor belki uzun uzun tartismak ve dogruyu yapmak gerekir.

biliyosunuz bu listedeki bircok urun dogrudan fransadan geliyor kesinlik almak istemem kesinlikle boykot edilmeli bence bir haftada degil ozur dilenene kadar

ama

birde Turkiyede fabrika acan firmalar var azda olsa peki onlar ayni muameleyi hak ediyormu yani sonucta vergi aliyoruz daha onemlisi belki aramizdan arkadaslar yada yakinlari calisiyor o fabrikalarda.

bence bu ayrinti once dikatlice tartisilmali
  • bizler boykot ederizde asıl sorun gümrükten gelmesi değilmi .bu ülkenin mallarını boykot edin çağrısında bulunan siyasiler gümrüklerde engelleme yapamıyormu .biz boykot edecegiz vitrinler dolacak mantıkmı bu yahu .eğer gümrüklerde engelleyemezlerse olmaz böyle bir boykot .Hem ben bir Türk vatandaşı olarak bu firmaların paravan şirket olduklarından şüphe ediyorum:gümrük muhafaza müdürlükleri bu şüphemi bir ihbar kabul edip gelen her araç ve konteynırı incelesin .İçinde eroin silah patlaycı madde yapımında kullanılan kimyasallar varmı diye baksın en azından şu oylamaya kadar bir tır anca konturoledilir öyle değilmi .bizde boykot ederiz olur bu iş .haksızmıyım?
    Bu yüzden artık dünya üzerinde doğrular değil güçlünün doğruları hüküm sürmektedir.
    Bugün fransa ya ermenilerilerin ve bir çok yağlı gelir kaynağının yaptırımları üzerine bu olay bu kadar büyütülmüştür bu olayın altında tarih aramak çok saçmadır sonuçta herkesin beyaz bildiğine fransizlar boşuna kara demiyor kendileride beyaz olduğunu biliyor ancak çıkarlar o beyazın kara olmasından yana.
    Lütfen bunların farkına varalım ve biz bu konuda mağduruz demektense bizde kendi bildiğimiz beyazlara kara demeye başlayalım. Sanki bugün israilin lübnana ve filistine yapmış oldukları soykırım değilde ne?
    Gene ırakta olan olayların sorumlusu olan amerikanın işlediği insanlık suçu değilde ney?
    Ancak bu zengin batı ülkeleri aleyhinde herhangi bir ülke benzeri bir yasa çıkartmaya kalksa yer yerinden oynar o ülkede hükümet düşer.
    Mesaj yerine ulaşmayacak nasıl olsa uzun uzun yazmaya gerek yok!
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...

• burada hükümet düşmez düşşede seçimle geri gelir .anketler onu gösteriyor .Ak parti bu konuda kararlı olduğunu vurgulayıp Cezair de Fıransanın soykırım işlediği gerekcesi ile karşılama hazırlıyor .Onlar vaz geçmeden biz vaz geçmeyeceğiz.Büyük güçler dediğimiz kendi reklamını yapan telovole gibi birşey kandırılmak zamanı geçti.maymun gözünü açtı Türkiye gereken dersi verecektir .Kaybedecek hiçbirşeyimiz yok kazanacak daha çok mücadelemiz var.Bizi biz olduğumuz konusunda batıyı ikna etmek gibi.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.