Şimdi Ara

Söylentiye göre bu yıl çıkacak Call of Duty oyunu 1950'lerde geçecek: Kore Savaşı anlatılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Söylentiye göre bu yıl çıkacak Call of Duty oyunu 1950'lerde geçecek: Kore Savaşı anlatılabilir



    Activision'ın yayıncılığını yaptığı ve her yıl ayrı bir oyunu yayınlanan Call of Duty'nin bu yıl çıkacak olan oyunu ile ilgili enteresan bir iddia ortaya çıktı.



    Ayrıca Bkz.PS4 özel oyunu Ghost of Tsushima'nın geliştiricisi, yeni bir açık dünya oyunu için yazar arıyor



    Bu yıl yeni bir Call of Duty oyunu çıkacağı geçtiğimiz haftalarda resmi olarak açıklanmıştı ancak hem resmi ismi hem de hangi stüdyonun geliştireceği bilinmiyordu. Yine geçtiğimiz hafta da Call of Duty oyunları ile ilgili birçok sızıntı bilgi veren ModernWarzone isimli Twitter hesabı bazı iddialarda bulunmuştu. Söylentiye göre bu yıl çıkacak olan oyunu, Sledgehammer Games yani daha önce Call of Duty: WWII, Advanced Warfare ve Modern Warfare 3 Call of Duty: WWII, Advanced Warfare ve Modern Warfare 3 oyunlarının geliştirmesinde çalışan stüdyo geliştiriyor.



    Buradan net bir bilgiyi elbette çıkarmak zor ancak bu yıl gelecek oyunun Black Ops olmayacağını düşünebiliriz. Ancak çıkan son bir söylentiye göre bu yıl çıkacak olan Call of Duty oyunu 1950'lerde geçecek. 1950'lere baktığımızda ise oyuna konu olabilecek bir olay var: Kore Savaşı. Yani 1950-1953 yılları arasında yapılan, Kuzey Kore ile Güney Kore arasındaki savaş. Amerika ve Çin'in müdahelesi ile savaş uluslararası bir boyut kazanmıştı.



    Bu bilgilerin tamamen söylenti olduğunu hatırlatmakta fayda var ancak imkansız olmadığını da belirtmek gerek. Özellikle son iki Call of Duty oyunu hikayenin biraz daha ön planda olmasıyla dikkat çekmişti. Hatta özellikle geçen yıl çıkan son oyun Soğuk Savaş döneminde geçtiği için bir hayli sevilmişti. Bu yüzden yine bir dönem oyunu görmemiz mümkün. Geliştirici stüdyonun Sledgehammer Games olması söylentisi de bu durumu destekliyor.




    Kaynak:https://www.dualshockers.com/if-the-leaks-are-true-call-of-duty-korea-might-be-on-the-horizon-for-2021/



  • Gelseydi çok eskiden gelirdi. COD'u almak eskiden daha kolaydı. Hatta bir dönem oyunları Steam üzerinden alıyorduk. O dönem bile dil eklemeyen bir firma Activision. Zaten Türkçe'yi koymazlar oyuna. Terör örgütlerini yardımcı kuvvetler diye oyuna ekleyip duruyorlar onca tepkiye rağmen ve utanmadan.
  • Onda da Türkleri koymazlar olur biter. Son oyundaki Trabzon Havaalanı faciasından sonra pek bişey beklemiyorum açıkçası.

  • Cold war da tokat manyağı yaptılar,kore savaşında nasıl tanıtırlar merak ediyorum.

  • Yine 4 saatlik oyunu 700 TL yapmasınlar da.
  • İsabetli olur. Piyasada Kore Savaşı'nı anlatan doğru düzgün oyun yok.

  • yc#1 kullanıcısına yanıt
    Düzgününü geçtim kore savaşını anlatan oyun yok desek yeridir. En azından benim karşıma çıkmadı. Çünkü çok büyük bir olayı yok Kore savaşının. Amerikan pop kültürüne vietnam kadar etkisi yok.

  • BekirHan kullanıcısına yanıt

    Söylenti doğru çıkarsa, asıl Çin oyunda nasıl olacak onu merak ediyorum Söylentiye göre bu yıl çıkacak Call of Duty oyunu 1950'lerde geçecek: Kore Savaşı anlatılabilir  Gerçi ben doğru çıkacağına pek ihtimal vermiyorum ama belli de olmaz şimdi.

  • Sabah da yazdım en mantıklısı bu ama sledgehammerın mw 3 hariç tüm oyunları patates dandik gelirse şaşırmam ki bo4 ve cold warda treyarch bile üzdü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Return to Monke kullanıcısına yanıt

    Vietnam'da sağlam tokat yemişlerdi. O sebeple bu konu üzerinde büyük beyin yıkama ihtiyacı duyuyorlardı.

    Biri de çıkıp Vietnam oyunu yapsa da azıcık ta Amerikalılara head shot yapılsa. Bakalım nasıl oluyormuş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ww2-ww1 oyunlarından sıkılmadı mı bu firmalar. Ben bf4 tarzı modern savaş görmek istiyorum. Ww2 silahları oyunlarda hele o kadar sıkıcı ki. Nişan al, başka yere gitsin. Hasar desen yok. Modern silahları bf4 gibi oynaması kolay yapsalar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk askeri oyunda olur inşallah..

  • Bari bunda Türkçe desteği olsa malum o savaşta biz de vardık çünkü

  • Genelde kananlar muhafazakarlar oluyordu. ABD'nin yeni kuşakları savaştan yana değildi pek. Özellikle gitmemek için notlarını yüksek tutanlar varmış. Yazık o kadar genç boşuna bilmem kaç bin km ötesine saçma sapan bir domino teorisi yalanı yüzünden savaştılar. Bu da yetmiyormuş gibi bir de 'nam'da ölen çocuklara,kadınlara da diyecek bir şey yok. Savaşı kaybettiler ama bak hiç bir yerde domino teorisi ortaya çıkmadı,koskoca doğu bloğu yıkıldı. Peki o savaştaki ölenler,yaralananlar,fiziki yaralanmayıp psikolojik olarak yaralananlar ne oldu?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Bari bunda Türkçe desteği olsa malum o savaşta biz de vardık çünkü

    Bu oyunda da Türkçe olmaz, ülkemizde peynir ekmek gibi COD satar ama Türkçe çıkmaz ne hikmetse.. Söylentiye göre bu yıl çıkacak Call of Duty oyunu 1950'lerde geçecek: Kore Savaşı anlatılabilir 

  • Activision otomatiğe bağladı artık her sene yeni oyun çıkarıyor ama teknolojik yenilik yok. 1 bf yapılana kadar adamlar 3 cod çıkarıyor.

  • oyunda türkçe olmaz ama, kore savaşında hangi tarafta olucaz büyük ihtimallle ABD destelki Güney Kore tarafında oluruz ancak Türk askerlerini seçebiliyomuyuz esas bu soru benim için merak uyandırıyor.

  • Umarım Türkler yine es geçilmez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.