Şimdi Ara

sow polemiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben maçı izlemedim sow birinin boğazını sıktı deniyor olay nedir? Eğer doğruysa hiç yakıştıramadım sow gibi ahlaklı,güzel bir adama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emre Güngörün sıktı sanırsam hemde haksız yere diyebilirim.. Bende yakıştıramadım Sow'a. hem Müslüman hem ahlaklı oyuncu diyorduk.. Ahlak gitti artık kendine Müslüman..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

Emre Güngörün sıktı sanırsam hemde haksız yere diyebilirim.. Bende yakıştıramadım Sow'a. hem Müslüman hem ahlaklı oyuncu diyorduk.. Ahlak gitti artık kendine Müslüman..

Ben pozisyonu görmediğim için önce Sow yapıyorsa bir şey yaşanmıştır diye düşündüm. Ancak izlediğim de fark ettim ki Sow büyük ayıp etmiş. Emre Güngör'ü itmiş. Emre Güngör de sakin bir şekilde neden itiyosun gibi bir tepki verdi. Allah var çocuk gayet iyi niyetliydi. Sow boğazına yapıştı birden. Sow'da bir şeyler var. Gol atınca da sevinmedi çok birilerine bağırıyordu. Anlamadım. Aşırı gergin ve sinirli hareket ediyor. Sebep ne hiç bilmiyorum.

Emre bir pozisyonda kendini yere bıraktı ceza sahası içinde. Hiç gerek yoktu.
    GG birine hafif tekme salladı boşa gitti. Çok ayıp.

Bunları görmek beni üzüyor. GG bazen sinirleniyor. İnsan sonuçta ama yine de yapmamalı. Sonra bir pozisyonda faul yapınca çok güzel bir şekilde gitti özür diledi elini sıktı rakibin. Sen böyle adamsın Gökhan gerçekte ama işte sinirler gergin onu anlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tugtim

quote:

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

Emre Güngörün sıktı sanırsam hemde haksız yere diyebilirim.. Bende yakıştıramadım Sow'a. hem Müslüman hem ahlaklı oyuncu diyorduk.. Ahlak gitti artık kendine Müslüman..

Ben pozisyonu görmediğim için önce Sow yapıyorsa bir şey yaşanmıştır diye düşündüm. Ancak izlediğim de fark ettim ki Sow büyük ayıp etmiş. Emre Güngör'ü itmiş. Emre Güngör de sakin bir şekilde neden itiyosun gibi bir tepki verdi. Allah var çocuk gayet iyi niyetliydi. Sow boğazına yapıştı birden. Sow'da bir şeyler var. Gol atınca da sevinmedi çok birilerine bağırıyordu. Anlamadım. Aşırı gergin ve sinirli hareket ediyor. Sebep ne hiç bilmiyorum.

Emre bir pozisyonda kendini yere bıraktı ceza sahası içinde. Hiç gerek yoktu.
    GG birine hafif tekme salladı boşa gitti. Çok ayıp.

Bunları görmek beni üzüyor. GG bazen sinirleniyor. İnsan sonuçta ama yine de yapmamalı. Sonra bir pozisyonda faul yapınca çok güzel bir şekilde gitti özür diledi elini sıktı rakibin. Sen böyle adamsın Gökhan gerçekte ama işte sinirler gergin onu anlayamadım.

Gökhan'ı bilmiyorum da , Sow ayrılmak istiyor bence.

• Schtroumpf kullanıcısına yanıt
    Boğaz sıkma filan olmadı. Sadece rakibini itti. Ama sanırım o sırada aralarında bir konuşma geçti. O kısmı tam çözemedim. Zaten olay büyümeden bitti.
  • Takımda bir gerginlik var ama hayırlısı

• Muhtemelen küfretti Emre Güngör...Sow durduk yere yapmaz öyle şey
  • Hemen Sow'u asmaya kesmeye başlamışlar.
    Abi size her şey müstehak. Vefasız taraftarsınız, adam istersen 50 gol atsın, sizin gibi taraftarlar sevinmesin mümkünse. Ne olduğunu bile bilmeden yargılıyorsunuz. Sow müslüman diye insan değil mi? Hanginiz sinirlenmiyorsunuz? Boş yapmayın, geçin bunları.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.