Şimdi Ara

Sow gelmez!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesde bir sow fb de havası . Bu adamın gelme şansı hala %5 haberiniz olsun.sonra hayalkirikligina ugeamayin.

• yav he he...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris

yav he he...

.
  • atem seni totem seni, çorbaya katıp çekem seni
  • Kandırmayın Fenerbahçelileri
  • Yönetim herhalde bu gazdan memnun ki sesini çıkarmıyor.
  • G.E.L.M.İ.C.E.K
  • Nöbetçi poliklinik arıyorlarmış. Sağlık kontrolü için. Rahat olun 4 gibi transfer hazır
  • Konu %50 totem lakin gelecegini düşünmüyorum gercekten bunun biraz oyalama politikası olduğu izlenimi var bende.

Benim eyyorlamam böyle haydi hayırlı isler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: takma ad

Konu %50 totem lakin gelecegini düşünmüyorum gercekten bunun biraz oyalama politikası olduğu izlenimi var bende.

he yav he...
  • Ben neden gelmiyecek düşüncesindeyim açıklıyım; Bizimkiler %1000000 Sowa küme düşmede serbest kalma maddesini koydurmak istemiyor, ee enayimiyiz 10milyon euro ver sonra bedavaya git 1 sene sonra, sowda bunu istemiyor ayrıca sow önünüde göremiyor 4.5yıl anlaşma yapsın!!

bence bu nedenler geçiktiriyor inş olur ama sanki Nobreyi tekrar deniyerek bu transfer dönemini kapatacaz gibime geliyor.....
  • quote:

quote:

Konu %50 totem lakin gelecegini düşünmüyorum gercekten bunun biraz oyalama politikası olduğu izlenimi var bende.

he yav he...

Ok kib by muck aol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

he yav he...

Ok kib by muck aol.

aol? America Online?
  • görecez bakalım kardeşşşşşş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

quote:

quote:

quote:

he yav he...

Ok kib by muck aol.

aol? America Online?

We are Turkish airlines we are globally yours

• Beyler çok yakın bir arkadaşımdan haber aldım Sow gelimiyicekmiş.Adam gerekirse Afrikalarda sürünürüm ama Türkiye'ye gelmem diyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih1st

Beyler çok yakın bir arkadaşımdan haber aldım Sow gelimiyicekmiş.Adam gerekirse Afrikalarda sürünürüm ama Türkiye'ye gelmem diyormuş.

Senegaldeki Abdou Diouf parkında para sayma görüntüleri ele geçirildikten sonra Türkiyeye adımını atmayacağını, Senegalde timsah terbiyeciliği yapacağı öğrenildi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DR.ADNAN

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih1st

Beyler çok yakın bir arkadaşımdan haber aldım Sow gelimiyicekmiş.Adam gerekirse Afrikalarda sürünürüm ama Türkiye'ye gelmem diyormuş.

Senegaldeki Abdou Diouf parkında para sayma görüntüleri ele geçirildikten sonra Türkiyeye adımını atmayacağını, Senegalde timsah terbiyeciliği yapacağı öğrenildi...

Burada da aslan terbıyecisi olur gelirse

• Senegal'den transfer haberimi var? Sow mu, sow mu..

Allahım nolur gelsin ya
  • Açıkçası ben sow olsam şu dönemde gelmem.Sadece fenere değil ne gsye ne de bjk'ye.Lig şuan çok karışık.Kimin ne olacağı belli değil.Geleceği olan bir futbolcu için uygun bir yer değil malesef ligimiz şuan.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.